Milyen jegyben született a gyerek? Ebben lehet tehetséges
Műszaki vagy inkább a humán dolgokhoz van érzéke gyermekednek? Csillagjegye segít.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden jegyének különleges érzéke van az élet bizonyos területéhez, mely már gyerekkorban megmutatkozhat.

Ha tisztában vagy gyermeked képességeivel, érdeklődési körével és azzal, miben lehet tehetséges, a későbbiekben segíthetsz neki megtalálni a számára legmegfelelőbb szakmát.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos jegyében született gyermek csapongó lehet, ne lepődj meg, ha sok mindenbe belefog, ám a megvalósításig nem jut el. Komoly tehetsége lehet a humán vagy reál tárgyakhoz is. Ha szeretnéd, hogy azt ki is tudja bontakoztatni, segíts neki abban, hogy célirányosabban gondolkodjon, figyelmét jobban tudja összpontosítani.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Kissé csökönyös a Bika gyermek, illetve felnőttként sem változik sokat a helyzet. Nehezen viseli a kívülről érkező utasításokat, ebből az iskolában problémái adódhatnak. Elsősorban a kreativitása lesz az a képessége, amire előrébb viszi az életben. Tehetségét olyan területeken kamatoztathatja, melyek művészi látásmódot vagy fantáziát igényelnek - lehet ez dekoratőri vagy zenei pálya.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Már gyermekként sokat fecseg az Ikrek, és ez a szokása felnőttként is megmarad. Humora és kommunikációs készsége kiváló - elsősorban ezek a képességei segíthetik a későbbiek során az előrejutásban. Érdemes lehet valamilyen nyelvi, illetve oktatással kapcsolatos pálya felé teregetni, mert tehetségét itt bontakoztathatja ki.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Gyermekként és felnőttként is elsősorban érzelmei vezérlik a Rák jegy szülöttét. Érdemes valamilyen egészségüggyel vagy oktatással kapcsolatos pályát választania, hiszen képes arra, hogy átérezze mások problémáit. Egyedül arra érdemes ügyelnie a majdani sikerek elérése érdekében, hogy figyelmét megfelelően összpontosítsa, érzelmei ne mossanak el mindent.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Gyermeked igazi vezéregyéniség, ha az Oroszlán jegy szülötte. Tehetségét elsősorban olyan területeken kamatoztathatja, ahol szükség van arra, hogy egy csapatot erős kézzel fogjanak össze, illetve megfelelően motiváljanak. Érdemes lehet valamilyen kreativitást igénylő foglalkozást választania, melyben megmutathatja képességeit.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegyű gyermek viszonylag jól tűri a korlátokat és szereti az ésszerű dolgokat. Az iskolai szabályokat elfogadja addig, amíg logikát lát bennük. Tehetsége olyan területeken mutatkozik meg, amely aprólékos munkát, logikus gondolkozást igényel. Természettudományos vagy egészségügyi kutatások terén megtalálhatja a számításait.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegy szülötte - ahogyan azt a neve is mutatja - minden esetben harmóniára, egyensúlyra törekszik. Kiváló érzéke lehet a diplomáciát igénylő feladatokhoz, szeret igazságot tenni a felek között. Tehetségét kamatoztathatja bármilyen igazságüggyel kapcsolatos területen, de remekül boldogulhat a reál tudományok dzsungelében is.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szívesen hallgat ösztöneire a Skorpió jegy szülötte. Ebből a tulajdonságából adódóan sok iskolai összetűzésre számíthatsz - nehezen jön ki a tanárokkal, rosszul tűri, ha rá akarnak kényszeríteni valamit. Törekszik arra, hogy felülmúlja önmagát, tehetségét leginkább a sportban mutathatja meg - ám a csapatsportokat nem neki találták ki.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Tűz jegyként a kis Nyilas igazságérzete igen fejlett, és remek vezetői adottságai már az iskolában megmutatkoznak. Az Oroszlánhoz hasonlóan érdemes a későbbiekben olyan munkakörök felé kacsingatnia, ahol kamatoztathatja irányító képességeit. Elsősorban valamilyen műszaki vonalon érdemes elindulnia.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak már gyermekként kicsit úgy viselkedik, mintha felnőtt lenne. Rendszerint komolyabb dolgokkal foglalkozik, mint kortársai, kiváló elemzőkészséggel és nagyobb felelősségtudattal bír. Tehetsége különösen műszaki - esetleg kutatói - területeket mutatkozik meg. Ebben az irányban érdemes kapukat nyitni előtte.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Kissé öntörvényű és ábrándos jellem a Vízöntő gyermek. Sokszor tűnik úgy, mintha a külvilágot kizárva csak a befelé figyelne - bár valójában eljutnak hozzá az információk. Tehetsége van az intuíciót igénylő művészi pályákhoz, például festészethez, szobrászathoz, de akár a grafikai munkákban is megtalálhatja önmagát.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Gyermekként álmodozó a Halak jegy szülötte, ám ha a helyzet úgy hozza, a későbbiekben képes komoly felelősséget vállalni. Tehetsége van a pedagógiához, könnyen alakít ki jó viszonyt a gyerekekkel. Akár a tanári pálya, akár az óvónői hivatás közel állhat majd a szívéhez, és komoly sikereket érhet el ezeken a területeken.

Ezt is szeretjük