Amikor egy édesapa a gyereke rajzait életre kelti: egészen vicces lenne így a világ
Egészen különös világban élnénk, hogyha a gyerekek rajzai megelevenednének, ezzel a gondolattal játszott el a művész apuka is.

vicces gyerekrajzok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyermekek rajzai különösen elragadóak tudnak lenni. Persze az alkotások, amik az élet ezen korai szakaszában készülnek, még nélkülözik a pontos anatómiát, épp ettől olyan szívmelengető érzés rájuk nézni.

A művészt és kétgyerekes apukát, Tom Curtist olyannyira magával ragadták kisfiai kreálmányai, hogy szó szerint élete keltette őket, noha már több ízben kiderült, milyen fura lenne így a világ.

Ha a gyerekrajzok életre kelnének

Az édesapa gyerekei képeit Photoshop segítségével varázsolja életszerűvé, amiket folyamatosan frissülő Instagram-oldalára tölt fel. Az alaposan átszerkesztett, humorral fűszerezett alkotások népszerűségét jól bizonyítja, hogy jelenleg már több mint 810 ezer követőre tettek szert. 

- Milyen lenne a világ, ha a gyerekek által rajzolt dolgok lennének valódiak, és tényleg csak mi, fogalmatlan felnőttek nem vagyunk képesek látni a lényeget? - kérdezi Tom Curtis az oldalán. Így született meg a Things I Have Drawn, azaz az Általam rajzolt dolgok ötlete. Minden egyes illusztráció része a gyerekek által megálmodott, szürreális fantáziavilágnak.

(Képek forrása: thingsihavedrawn / Instagram)

Ezt is szeretjük