Ilyen vicces, ha a gyerekek rajzai életre kelnek: elég fura lenne így a világ

Az apuka életre keltette a gyerekek cuki rajzait.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyermeki képzelet nem ismer határokat, fantáziájuk szabadon szárnyal, amit kicsi korukban sok játékkal és még több mesével lehet fejleszteni. A fantázia nemcsak gyerekkorban, de a felnőtté válásnál is fontos szerepet játszik: a képzelőerő segítségével lehet különböző szempontokból közelíteni egy probléma felé, de a képzelőtehetségnek és a beleérző képességnek a társas kapcsolatok kialakulásában, empátiában is fontos szerepe van. 

Egy bizonyos korig a gyerkőcök nem látják a határt a valóság és a képzelet között, így ők még simán elhiszik, hogy léteznek szárnyaló zsiráfok vagy unikornishalacskák.

Így nézne ki a világ, ha megelevenednének a gyerekrajzok

Egy édesapa, Tom Curtis életszerűvé varázsolta gyerkőceinek rajzait. Nézd meg, milyen lenne a világ, ha ők rajzolták volna.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Instagram/Thingsihavedrawn

Ezt is szeretjük