A gyerekek kedvence! 6 bűbájos mesekönyv a karácsonyfa alá
Szórakoztatnak, bővítik a szókincset, a fantáziát. Ajándékozd az olvasás szeretetét a gyereknek!

Dia


            	Adamik Zsolt: Ördögbőr grófja - Rettentő kalózmesék
            	(Pagony)
            	Adamik Zsolt különleges kalózmeséin remekül szórakozhatnak a kicsik, Mészely Ilka rajzait pedig imádni fogják. Ára: 2450 forint.

Adamik Zsolt: Ördögbőr grófja - Rettentő kalózmesék

(Pagony)

Adamik Zsolt különleges kalózmeséin remekül szórakozhatnak a kicsik, Mészely Ilka rajzait pedig imádni fogják. Ára: 2450 forint.

Dia

	Jakob Martin Strid: Hihetetlen történet az óriás körtéről	(Kolibri Kiadó)	Kalandos, rejtélyes, izgalmas történet kacagtató humorral megfűszerezve. Ára: 3990 forint.

Jakob Martin Strid: Hihetetlen történet az óriás körtéről

(Kolibri Kiadó)

Kalandos, rejtélyes, izgalmas történet kacagtató humorral megfűszerezve. Ára: 3990 forint.

Dia

	Adamik Zsolt: Bibedombi szörnyhatározó	(Cerkabella Könyvkiadó)	A szörnyek pedig azért vannak, hogy lássuk, mitől félünk - vallja a könyv szellemisége. Segíts a kicsinek megbirkózni félelmeivel ezzel a vicces kis könyvvel. Ára: 2990 forint.

Adamik Zsolt: Bibedombi szörnyhatározó

(Cerkabella Könyvkiadó)

A szörnyek pedig azért vannak, hogy lássuk, mitől félünk - vallja a könyv szellemisége. Segíts a kicsinek megbirkózni félelmeivel ezzel a vicces kis könyvvel. Ára: 2990 forint.

Dia

	Zdenek Miler: A vakond és a karácsony	(Móra)	A kisvakond nem hiányozhat a sorból, ezúttal egy kedves karácsonyi történettel: a kedves mesefigura ünnepélyt rendez az állatoknak. Ára: 2499 forint.

Zdenek Miler: A vakond és a karácsony

(Móra)

A kisvakond nem hiányozhat a sorból, ezúttal egy kedves karácsonyi történettel: a kedves mesefigura ünnepélyt rendez az állatoknak. Ára: 2499 forint.

Dia

	Torben Kuhlmann: Lindbergh - Egy repülő egér kalandos története 	(Partvonal)	A kalandos, képes gyerekkönyv, melyben repülőre száll egy bátor kisegér, nagyobbacskák kedvence lehet. Ára: 2990 forint.

Torben Kuhlmann: Lindbergh - Egy repülő egér kalandos története

(Partvonal)

A kalandos, képes gyerekkönyv, melyben repülőre száll egy bátor kisegér, nagyobbacskák kedvence lehet. Ára: 2990 forint.

Dia

	Lengyel Orsolya (szerk.): A legjobb mesék Mátyás királyról	(Roland-toys)	Az igazságos Mátyás királyról számtalan ízes mese született, ezekből került egy csokornyi ebbe a gyerekkönyvbe. Ára: 2990 forint.

Lengyel Orsolya (szerk.): A legjobb mesék Mátyás királyról

(Roland-toys)

Az igazságos Mátyás királyról számtalan ízes mese született, ezekből került egy csokornyi ebbe a gyerekkönyvbe. Ára: 2990 forint.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: