15 tündéri, kézzel készült gyerekjáték
A bolti játékok helyett valami igazán eredetit keresel? Nézd meg a legjobb ötleteket, és meríts ihletet!

Dia

Gyöngyös csörgőHa egyedi, színes csörgővel szeretnéd meglepni babádat, készíts egyet nemezeléses technikával! Színes díszekkel még izgalmasabbá teheted, azonban ügyelj rá, hogy az apróbb részek úgy legyenek rögzítve a gömbre, hogy a pici nehogy lenyelhesse őket.Kapcsolódó cikk:3 garantáltan hatásos altató módszer »

Gyöngyös csörgő

Ha egyedi, színes csörgővel szeretnéd meglepni babádat, készíts egyet nemezeléses technikával! Színes díszekkel még izgalmasabbá teheted, azonban ügyelj rá, hogy az apróbb részek úgy legyenek rögzítve a gömbre, hogy a pici nehogy lenyelhesse őket.

Kapcsolódó cikk:
3 garantáltan hatásos altató módszer »

Dia

FilckockaEgy nagyobbacska, színes, ábrákkal ellátott kocka tökéletes babajáték. A puha anyaggal kitömött alakzat fejleszti a picik fogóreflexét, színei pedig lekötik a figyelmét. Ha betűket és formákat rögzítesz a kocka oldalaira, később is hasznos lehet, a szavak tanulása során.Kapcsolódó cikk:A 3 legjobb bolt - Ha szeretsz dekorálni »

Filckocka

Egy nagyobbacska, színes, ábrákkal ellátott kocka tökéletes babajáték. A puha anyaggal kitömött alakzat fejleszti a picik fogóreflexét, színei pedig lekötik a figyelmét. Ha betűket és formákat rögzítesz a kocka oldalaira, később is hasznos lehet, a szavak tanulása során.

Kapcsolódó cikk:
A 3 legjobb bolt - Ha szeretsz dekorálni »

Dia

UjjbábokSzínes textildarabokból egy kis cérna vagy jó hobbiragasztó segítségével akár te magad is készíthetsz mosolygós figurákat. Ha kész a kollekció, már csak a mesét kell megtalálnod, amit előadsz velük porontyodnak!

Ujjbábok

Színes textildarabokból egy kis cérna vagy jó hobbiragasztó segítségével akár te magad is készíthetsz mosolygós figurákat. Ha kész a kollekció, már csak a mesét kell megtalálnod, amit előadsz velük porontyodnak!

Dia

Textil meseházA baba első játékai egyszerű, de színes alakzatok legyenek, amelyek felkeltik és megragadják figyelmét. Hasonló, a kiságy oldalára erősíthető fejlesztő játékot akár saját kezűleg is készíthetsz színes textilekből.Kapcsolódó cikk:Szuper tippek a babaszobába »

Textil meseház

A baba első játékai egyszerű, de színes alakzatok legyenek, amelyek felkeltik és megragadják figyelmét. Hasonló, a kiságy oldalára erősíthető fejlesztő játékot akár saját kezűleg is készíthetsz színes textilekből.

Kapcsolódó cikk:
Szuper tippek a babaszobába »

Dia

Csüngő babákFiatalabb korban a gyerekek nincs szükségük bonyolult játékokra egy kis szórakozáshoz. Babád annak is örülni fog, ha színes csüngőkkel dobsz fel egy egyszerű állólámpát. A különleges holmi a sötétben izgalmas árnyakat vetít majd a falra, amit előszeretettel figyel.

Csüngő babák

Fiatalabb korban a gyerekek nincs szükségük bonyolult játékokra egy kis szórakozáshoz. Babád annak is örülni fog, ha színes csüngőkkel dobsz fel egy egyszerű állólámpát. A különleges holmi a sötétben izgalmas árnyakat vetít majd a falra, amit előszeretettel figyel.

Dia

Nemezelt nyusziA tűnemezelés nem nagy ördöngösség: a hobbiboltokban kapható füzetek segítségével pillanatok alatt elsajátíthatod a technikát. De addig is látogass el egy kézműves vásárba, ahol biztosan találsz néhány tündéri, fantáziadús nemezelt állatkákat!Kapcsolódó cikk:A 4 legjobb magánóvoda a városban »

Nemezelt nyuszi

A tűnemezelés nem nagy ördöngösség: a hobbiboltokban kapható füzetek segítségével pillanatok alatt elsajátíthatod a technikát. De addig is látogass el egy kézműves vásárba, ahol biztosan találsz néhány tündéri, fantáziadús nemezelt állatkákat!

Kapcsolódó cikk:
A 4 legjobb magánóvoda a városban »

Dia

MozgókaKezdő nemezelőként is elkészítheted ezt a színes babajátékot. Vásárolj tarka alapanyagot, amiből aztán színes gömböcskéket nemezelhetsz. Függeszd fel őket egy csengővel ellátott botra, és a pici élvezettel fogja babrálni a zenélő csüngőt!Kapcsolódó cikk:3 mesés kiegészítő a babaszobába »

Mozgóka

Kezdő nemezelőként is elkészítheted ezt a színes babajátékot. Vásárolj tarka alapanyagot, amiből aztán színes gömböcskéket nemezelhetsz. Függeszd fel őket egy csengővel ellátott botra, és a pici élvezettel fogja babrálni a zenélő csüngőt!

Kapcsolódó cikk:
3 mesés kiegészítő a babaszobába »

Dia

MackóAz örökzöld plüss kedvenc soha nem megy ki a divatból. Minden játékboltban találsz egy sarkot, ahol a pihe-puha babáktól roskadoznak a polcok, de ha egyedibb figurát szeretnél, inkább egy hobbiboltot keress fel! Az itt kapható minták segítségével te magad is varrhatsz plüss macit, ami garantáltan egyedi lesz!

Mackó

Az örökzöld plüss kedvenc soha nem megy ki a divatból. Minden játékboltban találsz egy sarkot, ahol a pihe-puha babáktól roskadoznak a polcok, de ha egyedibb figurát szeretnél, inkább egy hobbiboltot keress fel! Az itt kapható minták segítségével te magad is varrhatsz plüss macit, ami garantáltan egyedi lesz!

Dia

Kötött kutyaHa unalmas perceidben nem bírod letenni a kötőtűt, ne csak a gyerkőc ruhatárát turbózd fel saját készítésű sapkákkal és sálakkal. Készíts neki helyes játékokat, vagy ha te magad nem vagy profi a kézimunkában, keresd a kézművesek minőségi termékeit!Kapcsolódó cikk:5 tárgy, ami nem hiányozhat a babaszobából »

Kötött kutya

Ha unalmas perceidben nem bírod letenni a kötőtűt, ne csak a gyerkőc ruhatárát turbózd fel saját készítésű sapkákkal és sálakkal. Készíts neki helyes játékokat, vagy ha te magad nem vagy profi a kézimunkában, keresd a kézművesek minőségi termékeit!

Kapcsolódó cikk:
5 tárgy, ami nem hiányozhat a babaszobából »

Dia

BabzsákHa nem bánsz valami jól a tűvel meg a cérnával, pár mókás babzsákot akkor is készíthetsz. Válassz egy színes, vidám figurákkal díszített textilt, és varrj belőle sima, négyszögletes párnácskákat: ezzel akár percek alatt is elkészülhetsz!

Babzsák

Ha nem bánsz valami jól a tűvel meg a cérnával, pár mókás babzsákot akkor is készíthetsz. Válassz egy színes, vidám figurákkal díszített textilt, és varrj belőle sima, négyszögletes párnácskákat: ezzel akár percek alatt is elkészülhetsz!

Dia

Babzsák nyusziHa komolyabb kihívásoktól sem riadsz vissza, egyszerű zsákocskák helyett varrj babzsák figurát! Nem kell feltétlenül aprólékos, kifinomult alakokat készítened, egy mosolygó arccal szinte bármilyen formát kedvessé varázsolhatsz.Kapcsolódó cikk:10 mindent elnyelő, vidám tároló a gyerekszobába »

Babzsák nyuszi

Ha komolyabb kihívásoktól sem riadsz vissza, egyszerű zsákocskák helyett varrj babzsák figurát! Nem kell feltétlenül aprólékos, kifinomult alakokat készítened, egy mosolygó arccal szinte bármilyen formát kedvessé varázsolhatsz.

Kapcsolódó cikk:
10 mindent elnyelő, vidám tároló a gyerekszobába »

Dia

ZsákállatkaNem feltétlenül a Disney-szemű, bájos figurák a legkedveltebb gyerekjátékok. Egy kis maradék anyagból és néhány gombból mókás és imádnivaló szörnyecskét kreálhatsz, és már csak nevet kell adnod neki. A sok egyszerű játék között ő lesz a gyerekszoba királya!

Zsákállatka

Nem feltétlenül a Disney-szemű, bájos figurák a legkedveltebb gyerekjátékok. Egy kis maradék anyagból és néhány gombból mókás és imádnivaló szörnyecskét kreálhatsz, és már csak nevet kell adnod neki. A sok egyszerű játék között ő lesz a gyerekszoba királya!

Dia

Fakanál-lényHa játékos hangulatban van porontyod, de már unja a régi, ismerős kacatjait, pillanatok alatt érdekes lényt varázsolhatsz egy fakanálból. Készítsetek együtt furcsa figurákat, és már a közös alkotás is remek móka lesz!Kapcsolódó cikk:3 szuper üzlet babáknak, mamáknak »

Fakanál-lény

Ha játékos hangulatban van porontyod, de már unja a régi, ismerős kacatjait, pillanatok alatt érdekes lényt varázsolhatsz egy fakanálból. Készítsetek együtt furcsa figurákat, és már a közös alkotás is remek móka lesz!

Kapcsolódó cikk:
3 szuper üzlet babáknak, mamáknak »

Dia

GyurmababákSütőgyurmából készült állatkákkal minden ünnepet izgalmassá varázsolhatsz. Legyen húsvét vagy karácsony, ha egy kis időt szakítasz a közös gyurmázásra, gyermeked is izgatott arccal figyeli majd, ahogy az állatkák vagy a betlehemi figurák szoborrá keményednek.

Gyurmababák

Sütőgyurmából készült állatkákkal minden ünnepet izgalmassá varázsolhatsz. Legyen húsvét vagy karácsony, ha egy kis időt szakítasz a közös gyurmázásra, gyermeked is izgatott arccal figyeli majd, ahogy az állatkák vagy a betlehemi figurák szoborrá keményednek.

Dia

BabaszerszámokA textilből készült babaszerszámok segítségével már egészen apró gyermeked is meglett férfinak érezheti magát. Neked is előnyös ez a komoly külsejű szelíd játék, hiszen ezzel addig ütheti a berendezési tárgyakat, amíg kedve tartja: nem kell aggódnod a lakás épsége miatt.Kapcsolódó cikk:8 életmentő dolog a babaszobába »

Babaszerszámok

A textilből készült babaszerszámok segítségével már egészen apró gyermeked is meglett férfinak érezheti magát. Neked is előnyös ez a komoly külsejű szelíd játék, hiszen ezzel addig ütheti a berendezési tárgyakat, amíg kedve tartja: nem kell aggódnod a lakás épsége miatt.

Kapcsolódó cikk:
8 életmentő dolog a babaszobába »
Ezt is szeretjük
Szerző: Gémesi Melinda
Fotó: