Milyen életfeladattal érkezett a földre? Gyermeked keresztneve elárulja
Minden keresztnévhez más életfeladat párosul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden élet, ami ezen a földön elkezdődik, valamilyen céllal kezdődik el, ezáltal minden ember valamilyen küldetéssel születik a világra. Amikor gyermeketeknek nevet adtatok, talán nem is sejtettétek, hogy választott keresztnevét nem a véletlen műve, hogy éppen ő kapta meg.

Ha gyermeked októberben ünnepli névnapját, az alábbi hat név egyike éppen az övé lehet. Ismerd meg életfeladatát! Amennyiben nem októberben ünnepli névnapját, a cikk végén található szolgáltatásra kattintva számos másik név elemzését találod.

Helga - október 3.

Jelentése megszentelt, egészséges, boldog, így tehát kétség sem fér hozzá, hogy nagyszerű nevet választottatok a gyermeketeknek. Életfeladata, hogy jó kapcsolatot ápoljon környezetével, és bővítse is kapcsolatait, hogy szeretetét, kedvességét minél több ember felé kinyilváníthassa. Hibája, hogy hajlamos lehet illúziókat kergetni, ami még sok csalódást okozhat neki.

Renáta - október 6.

A név azt jelenti, újjászületett. A névvel járó életfeladat az emberek segítése. Gyermeketek már kiskorától szívesen segíthet ebben-abban, például visszapakolni a polcra a játékait, ami már előre is vetíti, hogy felnőttként is számíthattok majd rá. Hibája lehet, hogy kissé öntörvényű, de ezen ha akar, akkor az évek során tud majd változtatni.

Blanka - október 25.

Jelentése az, hogy tiszta, ragyogó. Szebb nevet nem is találhattatok volna lányotoknak. Életfeladata, hogy ott legyen, amikor a környezetének szüksége van segítségére, támogatására. Ízig-vérig nő, rajonghatnak érte a férfiak, nőiességével tisztában is lehet, és családanyaként is nagyszerűen helytáll. Apró, de nem kiköszörülhetetlen hibája lehet, hogy hajlamos az elégedetlenségre.

Aurél - október 5.

A név jelentése az, hogy aranyos. Talán nem is gondoltátok, mikor kiválasztottátok a nevet, mennyire passzol majd kis csöppségetekhez. Egész életében fontos lehet számára a pozitív visszajelzés, és hogy elfogadják. Szüleiként érezhetitek is, hogy bizonyos fokú megfelelési vágy dolgozik benne. Éppen emiatt apró hibája, hogy túlságosan is mások véleménye alapján értékeli magát. Életfeladata, hogy ezt legyőzze ezt, és megtanulja, mik a valódi értékek.

Vendel - október 20.

A név jelentése ugyan az, hogy a vandálok népéhez tartozó ember, ám ez csupán egy tény, amelytől függetlenül gyermeketek valóságos kisangyal, sőt, szinte egy kis szent. Feladata ugyanis az, hogy a rászorulókat, a gyengéket támogassa, és segítségükre legyen, amiben csak lehet. Ezt már kicsiként láthatjátok viselkedésében, például kiáll a gyengébb mellett az oviban. Amiben élete során fejlődnie kell, az az, hogy ne vesse el a sulykot, még ha jó is a célja.

Indigógyerekek

Videónkban a szakértőt kérdeztük az indigógyerekekről. Kattints rá, és nézd meg!

Előd - október 22.

A név azt jelenti, elsőszülött, illetve ős. Ha elsőszülötteteknek adtátok a nevet, akkor tehát kiváltképp találó. Gyermeketek életfeladata az, hogy megbecsüljön másokat, és kivívja mások megbecsülését. Igazságérzete révén esetében nem kizárt a jogi pálya. Kissé ambivalens: mindent megtenne szeretteiért, mindeközben van benne egy csipetnyi önzőség. Minden esetből tanul azonban, ráérez a helyes útra, és lelkiismerete a jótettek felé hajtja.

További nevek elemzése

Ha nem októberben ünnepli a névnapját, akkor folyamatosan bővülő Keresztnév és küldetés szolgáltatásunkra kattintva megkeresheted a nevét, és elolvashatod a hozzá tartozó életfeladatot.

Ezt is szeretjük