Mi a gyerek keresztneve? Ilyen sorsfeladattal született
Minden név más-más sorsfeladattal párosul. Vajon mi a te gyermeked küldetése?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emlékszel, amikor a gyermeketeknek vagy gyermekeiteknek nevet választottatok? A folyamat akár hónapokat is igénybe vehetett, de azt talán nem is sejtitek, hogy nem ti vagytok egyedül, akik a nevet a gyermeketeknek adtátok: a név is kiválasztotta őt, ugyanis életfeladatával társul, mellyel e világra érkezett.

A következőkben hat decemberi keresztnév elemzését olvashatod el. Amennyiben a gyermekednek nem decemberben van a névnapja, következő, folyamatosan bővülő szolgáltatásunkra kattintva számos további név közül választhatod ki az övét.

Elza - december 1.

A név azt jelenti, Isten az én esküvésem. Életfeladata, hogy megtalálja az egyensúlyt a család érdekei és a saját érdekei érvényesítése közt. Szüksége van rá, hogy érezze, fontos és nélkülözhetetlen. Felelősségteljes testvér lesz.

Olívia - december 3.

A név azt jelenti, olajfa. Életfeladata, hogy a lelkieket és a fizikai örömöket - mint lakomázás, tánc - egyaránt megtanulja értékelni. Talpig nő, aki tele van szenvedéllyel és elszántsággal. Akarata már gyerekként is erős, kihívás a szülőknek.

Natália - december 9.

A név azt jelenti, az Jézus születésnapja. Az az életfeladata, hogy másokat tisztességes életre, becsületességre tanítson. Gyerekkorától benne van az okításra való hajlam, nagyon lelkes nagytesó válik belőle.

Zénó - december 22.

A név jelentése, akinek az Úr adott életet. Életfeladata, hogy másokat segítsen. Ebben elkötelezetten éli életét, és mindig lehet rá számítani. A családban mindig bástyaként áll majd. Céltudatos, elszánt egyéniség.

Dávid - december 30.

A név jelentése, hogy kedvelt, egyesítő ember. Úgy teljesítheti életfeladatát, azaz, hogy másoknak is utat mutasson a siker felé, ha önfeláldozó tud lenni. Erős hitű, ambiciózus, céltudatos ember. Az iskolában igen szorgalmas.

Szilveszter - december 31.

A név jelentése, hogy erdő mellett lakó. A név arra utal, hogy viselője nem veszik a tömegbe, hanem kiemelkedik onnan. Életfeladata, hogy jó célok elérésére fordítsa végtelen kitartását. Gyerekként a közösség magja, felnőttként jótékonyságban dolgozhat.

Ezt is szeretjük