Ezt a képet látnod kell! Ilyen tündéri kislány volt Erős Antónia: felismered a fotón?
Az RTL Klub híradósa gyermekei vonásait látja kiskori önmagán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub csinos híradósa, Erős Antónia Facebook-oldalán édes gyerekkori fotókat osztott meg rajongóival.

Csillogó gyerekszemek, hiszen babázni jó
Antónia 43 évesen is top formában van

A képek láttán nem is hinnénk, hogy a mindig komoly műsorvezető valaha ilyen csibész volt, pedig a fekete-fehér képekről egyértelműen úgy tűnik, hogy nem egy félénk, visszahúzódó kislány boldogította a szüleit.

Hasonló személyiségek

Az 1970-es születésű Erős Antónia egyébként a közösségi oldalon kisbabakori képe mellett megjegyezte, hogy ikergyermekeinek, Szonjának és Mátyásnak a vonásait látja saját régi fotóján, de a külső hasonlóságon túl még egy azonosságot megemlített önmaga és gyermekei közt.

- Soha nem szerettem az édességet, gyerekkoromban állítólag a kolbászt kaptam ki a hűtőből, és szaladhattak utánam! Akárcsak most Szonja lányom... - fűzte hozzá a fotóhoz a híradós a Facebookon.

A közismert személyiség

Erős Antóniát az RTL Klub képernyőjén a csatorna indulása óta láthatjuk a Híradó műsorvezetőjeként.

Csokitojás bújik meg a képen, pedig nem szerette az édességet
Ő az RTL Klub híradójának meghatározó arca

Több díjat is besöpört eddigi televíziós karrierje során, amin nem csodálkozunk, hiszen egy 2010-es reprezentatív felmérés szerint azt emberek őt tartják a leghitelesebb műsorvezetőnek.

Köztudott, hogy a híradós cukorbetegségben szenved, minek kapcsán létrehozta az Egy Csepp Figyelem alapítványt, hogy a diabétesz elleni küzdelmet, illetve a betegséggel való együttélést minél több emberrel megismertesse.

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

A családanya

A híradós ikrei 2009. július 29-én születtek meg, de csak 2010-ben nyilatkozott róluk először, az első fotók is ekkor láttak napvilágot a Story magazin címlapján és az RTL Klub kamerái előtt.

Szonja Mária és Mátyás Iván azóta már szépen felcseperedtek, büszke anyukájuk pedig egyre többször emlékezik meg róluk a közösségi oldalán, hol egy-egy kis szösszenettel, hol fotóval is illusztrálva mindezt. Januárban például egy disznóvágásról tudósított néhány mondatban, nem sokkal később, farsang tájékán pedig elárulta, egyáltalán nem korlátozta a piciket a jelmezválasztásban.

Fotók: gyerekkori képek - facebook.com/antoniaeros; felnőttkori képek - RTL Klub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük