Neked is volt ilyened? Ha a '90-es években voltál általános iskolás, akkor lehetett
Diákéveid emlékei képeken: neked melyik volt?

Dia

	Emlékkönyv	Egy kedves idézet, néhány klasszikus sor és egy színes rajz - neked is lehetett ilyen könyvecskéd, és írhattál is másokéba gyerekként.

Emlékkönyv

Egy kedves idézet, néhány klasszikus sor és egy színes rajz - neked is lehetett ilyen könyvecskéd, és írhattál is másokéba gyerekként.

Fotó: Kovács Gabriella

Dia

	Barátságfüzet	Barátról barátra járt az osztályban, illetve azon kívül is a barátságfüzet, amelybe mindenki bejegyezhette, miből mi a kedvence, mit nem szeret, vagy éppen hogy vélekedik a füzet tulajdonosáról. Ma, a lájkolás idejében ez igazán nosztalgikus, ám valahol rokon funkciót is töltött be, hiszen mindenki megmutathatta, mit kedvel.

Barátságfüzet

Barátról barátra járt az osztályban, illetve azon kívül is a barátságfüzet, amelybe mindenki bejegyezhette, miből mi a kedvence, mit nem szeret, vagy éppen hogy vélekedik a füzet tulajdonosáról. Ma, a lájkolás idejében ez igazán nosztalgikus, ám valahol rokon funkciót is töltött be, hiszen mindenki megmutathatta, mit kedvel.

Dia

	Levelezőfüzet	Legjobb barátnőddel te is folytathattál szigorúan titkos levelezést egy direkt erre a célra kinevezett füzetben. Ha mindennap találkozhattatok is, a levelezésnek megvolt a hangulata, mára pedig kedves emlékké válhattak az akkor váltott sorok.

Levelezőfüzet

Legjobb barátnőddel te is folytathattál szigorúan titkos levelezést egy direkt erre a célra kinevezett füzetben. Ha mindennap találkozhattatok is, a levelezésnek megvolt a hangulata, mára pedig kedves emlékké válhattak az akkor váltott sorok.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: