Dögös és nőies ruhák domborulatokra, 10 ezer forint alatt
Csak ott takar, ahol kell!
Válogass a tél végi ruhák közül, melyek teret hagynak a pocakodnak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tél végét taposva mindenképp felüdülést jelenthet számodra, ha megszabadulhatsz a kényelmetlenséget okozó, vastag ruhadaraboktól, melyek nem kimondottan a domborodó pocak barátai.

Az egybeszabott ruhák jelentősen leegyszerűsítik az öltözködést a terhesség ideje alatt, ám addig, amíg nem enyhül az idő, arra is ügyelned kell, hogy fel ne fázz.

Bár a tavasz minden nappal közelebb szökik, most még olyan darabokra fókuszálj, melyek nem túl lengék, illetve jól variálhatók meleg kardigánokkal, amik kellő teret engednek a pocakodnak.

A ruhaválasztásnál is ez legyen az elsődleges szempont, de az sem árt, ha olyan trükkös vonalvezetésű modellre teszel szert, mely domborulataidat szemérmesen leplezi, de nem fed el mindent, mint egy sátor, hanem ott, ahol kell, dekoratívan kiemel.

Bármekkora is a pocakod, egy megfelelő fazonú ruha nem mossa össze a körvonalaidat. Nézd meg, melyek a legdögösebb tavaszi kreációk közép-árkategóriában, amiket már most viselhetsz!

Lágy esésű, lábvillantós kötött ruhák

Ha fázós vagy, a most divatos kötött ruhákat is bevállalhatod, melyek nem minden esetben szélesítik a sziluetted. Ugyanis minden azon múlik, hogy milyen fazon mellett döntesz. Amennyiben olyan szerencsés vagy, hogy a lábaid nem hajlamosak a vizesedésre, illetve a pluszkilók is csak a csípődre és a fenekedre korlátozódtak, bátran kivillanthatod a virgácsaidat.

Azonban a hideg időszaknak is van némi előnye, hiszen a visszereket könnyedén elfedheted egy speciális harisnyanadrággal. A tavaszi divat retromániája pont ideális számodra, mert a kötött ruhák között is megszaporodnak a hatvanas éveket idéző, A-vonalú darabok, valamint a lágy esésű empire szabásvonalak. A hetvenes évekből visszaköszönő, buggyos ujjú megoldások pedig a vastag karokra jelenthetnek megoldást.

A Bon Prix webáruházából mell alatt szabott, szexi dekoltázsú fazont szerezhetsz be magadnak, 6999 forintért. Hasonló vonalvezetésű a Mango combközépig érő modellje, melynek felsőrésze hosszanti bordázással karcsúsít. Az ára 8995 forint. Ugyanitt egy enyhén bővülő megoldásra is bukkanhatsz, 9995 forintért. A Zara A-vonalú kötényruhája alá egy szűkebb pulóvert is felvehetsz, vagy kardigánnal is hidegállóvá teheted. Ezt a darabot szintén 9995 forintért tudod megvásárolni.

Nőies, retro stílusú fazonok

A hetvenes évekből beemelt kimonófazonok, a hatvanas évek zsákszabású kedvencei, valamint a lengébb, rétegelt muszlinruhák mind tökéletesek arra, hogy kiemeljék nőies idomaidat, viszont a pocakodat, a csípődet és a fenekedet jótékony redőikbe rejtsék, vagy csak sejtessék azok körvonalait.

A Bon Prix kínálatából két trükkös ruhát ajánlunk a figyelmedbe: a függőleges mintázatú kreációjuk, valamint az átlapolt dekoltázsú kimonófazonjuk is 6999 forintért lehet a tiéd.

A Brendon sötét felsőrészű modellje a vállakat és a melleket slankítja, 9490 forintért. Az Olá! Kismamaruhashop pólóruhája 8800 forintba kerül.

Az Otto internetes katalógusából szexisen lenge, virágos darabot rendelhetsz magadnak, 8915 forintért.

A Zara pöttyös tüneménye pocaktájékon bő, mégis kiemeli az alakodat. Az ára 9995 forint. Szintén a Zara üzleteiben kutakodj a hasonló fazonú, bő ujjú megoldásért, mely ugyanennyiért kapható.

Szexi, csajos vagányság

A retro jegyében most a farmerruha is újra megtalálta helyét a divatban, és a lezserebb pólóruhák sem tűntek el a színről. Így azokon a napokon sem kell lemondanod a kényelmes ruhákról, amikor valami könnyed, laza öltözékre vágysz. A bővebb fazonokat akár övvel is hordhatod, ha nem szeretnéd, hogy a körvonalaid egybeolvadjanak a pocakoddal.

A Brendon farmer kötényruhája dögös, mini fazon, melyben 9990 forintért lehetsz irigylésre méltó kismama. Az Otto farmerárnyalatú vászonmodellje már sokkal nőiesebb, ezért több stílusban is viselheted, ha 8745 forintért megkaparintod.

A Zara egy bő és egy szűkebb szabású pólóruhával kecsegtet: a zsákfazonú darabjuk 7995 forintért, az alakot követő, bőrzsebes megoldásuk pedig 8995 forintért találhat gazdára.

Ezt is szeretjük