A szezon legdivatosabb átmeneti kabátjai
Még nincs meg az ideális őszi kiskabátod? Most nem lesz vele gondod, mert a legújabb trendek a kismamákra is gondoltak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok nő úgy hiszi, hogy a hideg évszakokban babát várni maga a rémálom, már ami az öltözködést illeti. Hiszen egyre több réteg ruhát kell magukra aggatniuk, és kissé kikerekedett állapotban ez nem túl kényelmes, és nem is esztétikus.

Ám a nyári várandósságnak is megvan a maga keresztje, mert annak ellenére, hogy csak felkapsz egy csini ruhát, és már meg is oldottad a megjelenésedet, a hőség még kifoghat rajtad. A hideg ellen való védekezés valójában sokkal egyszerűbb, akkor is, ha egy kitömött zsáknak érzed magad.

Ha ügyesen választod meg a rétegeket, ez az érzés messzire elkerül, és ennek a legfőbb kulcsa a tökéletes szabású kiskabát, ami alá a vastag pulóver is elfér. Az őszi-téli kabáttrendek igazi kedvezményezettje most te vagy, hiszen ezekkel a szabásvonalakkal divatosan állhatsz a hideg elébe, és a kényelem miatt sem kell aggódnod.

Ráadásul van egy még nagyobb előnyük: a szülés után sem kell megválnod tőlük, sőt, ugyanolyan sikkes lehetsz bennük! Azon sem kell törnöd magad, hogy a speciális kismamaüzletekből szerezd be álmaid kabátját, nyugodtan maradhatsz a kedvenc boltodnál, ugyanis a legújabb divat annyira sokoldalú, hogy a nagy pocak sem jelenthet neki akadályt.

Bájosan és csinosan mindennap

A kabátválasztásnál arra ügyelj leginkább, hogy ne legyen túl rövid, vagyis a hasadat és a derekadat jól takarja. A kényelmi szempontok esetében fontos, hogy sehol ne szorítson, és a karöltőnél se legyen szűk, ha megemeled a kezed. Az őszi-téli divat előnye, hogy nagy hangsúlyt helyez a bő holmikra, melyek lezserek ugyan, de cseppet sem slamposak.

Az A-vonalú kabátok széles skáláját találod az üzletekben, de az egyenes szabású, a mell alatt szabott és a derékhangsúlyos, szűkebb fazonok is jelen vannak a kínálatban. Azt, hogy számodra melyik a legkényelmesebb, neked kell kitapasztalnod, de érdemes sokoldalú darabba beleszerelmesedned, melynek meg sem kottyannak a kilenc hónap méretváltozásai, és még a gyermeked születése után is jó szolgálatot tud tenni.

A kismamaboltokban is könnyen rátalálhatsz kedvencedre, mert a kínálatuk tökéletesen megegyezik a nem speciális üzletek kollekciójával. A B.Boom mell alatt szabott, divatos kabátkája 22 990 forintért lehet a tiéd, az egyenes szabású, derékban megkötős darabjuk pedig 19 990 forintért kapható.

A Christina Moda rendkívül kényelmes, kötött ponchót kínál számodra 5990 forintért. A Maternelle szürke szövetkabátja rendkívül nőies fazonú, melyben hétköznapokon is csinos lehetsz. Az ára 24 900 forint.

Az áldásos lefelé bővülő fazon

A Mango kötött galléros, derékig érő, bordó kiskabátja mell alatt szabott, bájos részletmegoldásokkal. Ha pont ilyenre vágysz, 25 395 forintot kell áldoznod rá. Szintén a Mangoban találhatsz rá a hosszabb fazonú, háromnegyedes ujjú, A-vonalú kabátkára, ami ugyanúgy 25 395 forintért gazdagíthatja ruhatáradat.

A Bon Prix rövid állású, nagygalléros darabja 12 199 forintba kerül, míg a C&A nőies, harang alakú átmeneti kabátja 29 990 forintért lehet a kedvenced. A Maternelle félhosszú, galambszürke modelljét 24 900 forintért szerezheted be, a Springfield modern, a mellrésznél enyhén ráncolt őszi darabját pedig 21 995 forintért akaszthatod be a szekrényedbe.

Elegáns, sokoldalú kiskabátok

A szezon elegáns kabátjai olyan hálás darabok, melyek a hétköznapi öltözködésedbe is beültethetők, ugyanakkor különleges alkalmakhoz is kiválóak, például egy helyes kis koktélruhával vagy kosztümnadrággal. Minden azon múlik, hogy mivel variálod őket.

Színes kiegészítőkkel kényelmes, de nőies utcai stílust alakíthatsz ki magadnak a segítségükkel, de egy magassarkúval megdobva, egy különleges sállal és kalappal kiegészítve máris partiképes szereléssé lényegülnek.

A New Yorker egygombos, fekete, A-vonalú kabátkája 13 500 forintért varázsolhat elegáns dívává. A Kirakat.hu kismamadivat kollekciójában divatos, nyakig gombolható pelerinre bukkanhatsz, 25 700 forintért. A Bon Prix vajszínű, enyhén bővülő darabját 11 790 forintért rendelheted meg, míg a Mango harangujjú, megkötős átmenetijét 21 899 forintért viheted haza.

Sportos kismamáknak

Lazább napokon, amikor a szabadban élvezed a friss levegőt, elkelhet egy sportosabb dzseki. Ezek a darabok még később, a játszóteres korszak alatt is jól jönnek majd, ráadásul nemcsak lezserek és kényelmesek, de a divatot és a nőiességet sem vetik meg.

A Springfield fekete kiskabátja szövetből készült, ujjai passzrészesek, ami olyan, jól kihasználható darabbá teszi, ami sportos és félig elegáns öltözékhez is jól passzol. Az ára 16 995 forint. A New Yorker kapucnis, vízlepergető és szélálló dzsekije háromnegyedes fazonú, derékban összehúzható, és 8090 forintért tudod megvásárolni.

A Bon Prix kínálatában két szupernőies kabátot is felfedezhetsz, ha szemfüles vagy. Mindkettő sportos, ugyanakkor csinos.

A tűzpiros, kapucnis modelljük vékony, steppelt anyagból készült, és 5999 forintért kerülhet a birtokodba. A khaki színű, enyhén A-vonalú kabátka pedig 5299 forintba kerül.

Ezt is szeretjük