3 apró jel, hogy a gyermeked látja az angyalokat - Így vedd észre

Az angyallátás képessége idővel elkopik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ezotéria egyik széles körben ismert feltételezése szerint az ember életében fordulópontot jelent a hároméves kor, ugyanis ez nemcsak az a pont, melytől fogva jobbára feledésbe merülnek az előző élet emlékei, de kopni kezd a természetfeletti lények érzékelésének képessége is.

Egyesek hisznek mindebben, mások kételkednek, ám igaz, ami igaz, rengeteg megmagyarázhatatlan, már-már hátborzongató esetről tudni, melyek a fentieket igazolják. Számos kisgyerek számol be korábbi életének részleteiről, ilyen például James Leininger esete, aki állítása szerint előző életében pilótaként lelte halálát, illetve vannak olyan esetek is, amikor az angyal-, illetve szellemlátás képessége mutatkozik meg. Ilyen például Jessica Heaston kislányáé, aki egy nap elmesélte az anyukájának, hogy lát angyalokat, épp akkor mellette is egyet, és hogy maga is feljár a Mennyországba, ahol a piros szemű, fehér hajú Jézussal találkozik.

Jelek, hogy a gyermeked angyallátó

Vajon a te gyermeked még látja az angyalokat, észlel természetfeletti lényeket? A következő három jel erre utal.

Figyeld a tekintetét!

Elnéz feletted, mögéd néz, vagy a szoba egy olyan pontjára mered, ahol semmi érdekeset nem látni? Könnyen lehet, hogy a gyerek abban a pillanatban valamilyen természetfeletti lényt lát, melyet te felnőttként már nem észlelsz.

Jelek a kommunikációjában

A gyerekeknek szokása, hogy magukban beszélnek. Ez részint játékból van, részint élményeik feldolgozásának egy módja, ám azt is jelezheti, hogy éppen egy számodra láthatatlan lényt szólított meg, vagy neki mesél. Ha neked mutat valamit, amit te nem látsz, de számára igen érdekes, az úgyszintén angyallátás képességének jele lehet.

Árulkodó rajzok

Nagyobbacska gyermeked rajzait nemcsak lelki egészsége miatt érdemes megfigyelned: nem kizárt ugyanis, hogy azokon képes formában adja majd vissza, amit ő még lát, te azonban már nem. Kérdezgesd végig a figurákat, ki kicsoda: lehet, hogy meg fogsz lepődni.

Ezt is szeretjük