A várandós nő fotóin könnyezik a net: nem hagyja, hogy férjét elfelejtsék

A csodát, hogy szülők lettek, borzasztó fájdalommal a szívükben élték meg.

cover-jenna-josh
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs annál csodálatosabb dolog, mint egy szerelem gyümölcsét, a közös babát várni, ám Jenna és Josh Buelher boldogságát tragikus dolog árnyékolta be: a férfi agyában nem sokkal házasságkötésük után ritka daganatos betegséget diagnosztizáltak.

Jenna szívbemarkoló fotósorozatoz készíttetett az atlantai, ráktúlélő fotóssal, Jennifer Keenan Gilibertóval, megörökítendő a kis család összetartását a bajban, és a közös várakozás napjait. E napok egyúttal szeretett férje életének záró időszakát is jelentették, de kezdetben élt a remény, hogy a férfi felgyógyulhat.

Képek a sorozatból

Josht megműtötték, és bár a daganat 90%-át sikerült is eltávolítani, az a kemoterápiás kezelés ellenére ismét kiújult, megtámadva a férfi mozgásért felelős agyterületét.  Mire kisbabájuk a világra jött, a férfi sajnos már nem tudott mozogni, 2016 novemberében pedig elhunyt. - A képek megmutatják, hogy egy hirtelen, fiatalon véget érő élet nem jelent egyet egy elfeledett élettel - mondta Jenna a sorozat kapcsán. A képekből következik néhány.

Ezt is szeretjük