A legnőiesebb ruhadarabok pocakra szabva
A nyár végi kínálatból is praktikus és nőies ruhatárat alakíthatsz ki magadnak. Íme, a legszebb darabok!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyár végén még azoknak is fejtörést okozhat az öltözködés, akiknek nem domborodik a pocakjuk, hiszen ilyenkor már csalóka lehet az időjárás, és egymást váltják a trendek a boltok polcain.

Ám a méretgyarapodás ezúttal ne szegje kedved, hiszen a szezon végi darabokból szemezgetve is könnyedén kialakíthatod nőies, kifinomult stílusodat. Ráadásul olyan praktikus ruhatárat állíthatsz össze magadnak, amit néhány csinos kardigánnal és blézerrel kiegészítve még ősszel is bátran bevethetsz.

Így az átmeneti időszakot is divatosan vészelheted át, ráadásul kevés ruhadarabbal is többet nyersz. Hiszen a jelenlegi divatirányzatok elemeit rugalmasan kombinálhatod egymással, ugyanakkor a legnépszerűbb stílusvariációk az őszi trendváltás idején sem tűnnek majd el nyomtalanul.

Derűs romantika, szupernőies elképzelésben

A lágy, púderes pasztellárnyalatoktól és a vidám virágmintától még egy darabig nem muszáj megválnod, de már bátrabban variálhatod őket a barna világos és mélyebb tónusaival, ami az ősz egyik kedvelt színe lesz.

A nőies elképzelésben megálmodott romantika valamivel letisztultabb a csibészes változatnál, éppen ezért csínján kell bánnod a fodrokkal és a hímzésekkel, ám a teljes egyszerűségre nem szükséges törekedned. Az egyszínű, valamint a mintás darabok kontrasztjával is egységes, harmonikus megjelenésre tehetsz szert, ezért a túl színes, feltűnő modelleket a szafaritrend visszafogottabb ruháival is kombinálhatod.

A Bon Prix webáruháza légiesen könnyed, virágos tunikablúzt kínál számodra, 2599 forintért. Szintén a Bon Prix kollekciójában bukkanhatsz rá a zsákszabású, mintás ruhára, melyet ősszel, harisnyával is viselhetsz. Az ára 5599 forint. A Mammola internetes boltjának A-vonalú, térdig érő rakott szoknyája 11 990 forintért lehet a tiéd. A Mango kora őszi választékából rozsdaszínű, Carmen-dekoltázsú felsőt szerezhetsz be magadnak, 7995 forintért. Az Otto internetes katalógusában háromnegyedes ujjú, empire-szabású tunikán akadhat meg a szemed, amit 8745 forintért tudsz megrendelni. A Promod púderes színű, bő fazonú tunikatopja 8390 forintba kerül.

Bájos, nyár végi elegancia

Használd ki a kecses tunikablúzokban és vászonnadrágokban rejlő lehetőségeket! Így azon sem kell sokáig morfondíroznod, hogy miben jelenj meg a munkahelyeden, vagy egy-egy különleges összejövetelen, mely az utcai öltözéknél valamivel elegánsabb és sikkesebb szerelést kíván meg, de a kisestélyinél azért kényelmesebb és szabadabb elképzelésben. Az elegánsabb, szafari stílusú darabokat és a romantikus elemeket ide is becsempészheted, hiszen különleges elegyet képezhetnek a finomabb megoldásokkal.

A Bon Prix zsákszabású, magasan gombolódó, áttetsző blúzt ajánl a figyelmedbe, melyet toppal viselhetsz. Az ára 3999 forint. Ugyanitt vásárolhatod meg a borvörös, mell alatt szabott szatén felsőt, szintén 3999 forintért. A Mammola szűkített fazonú, fehér szoknyáját 10 990 forintért foghatod ki. A Mangóban már a szezon végi akció keretében juthatsz hozzá a selyemhatású, fehér tunikához, 12 995 forint helyett 5995 forintért. A Maternelle fekete vászonnadrágját sokoldalúan kihasználhatod, ha 12 900 forintot áldozol érte.

Szafaritrend, nőiességet sugalló fazonokban

A szafarimódi meglehetősen vegyes elképzeléseket vonultat fel nyár végén és kora ősszel. Így a férfiasan karakteres fazonok mellett a lágyabb modelleket is megtalálod a palettán, melyekkel praktikusan megoldhatod az öltözködésedet az átmeneti időszakban, valamint nagy pocakkal is nőies lehetsz.

A Bon Prix világos homokszínű, empire-szabású tunikája sportos és visszafogottan elegáns stílusban is viselhető. Az ára 3799 forint. Szintén a Bon Prix választékából tehetsz szert az afrikai stílusú, bűbájos sifonblúzra, mely 5599 forintért landolhat a virtuális kosaradban. A H&M lágy esésű, állatmintás maxiruhája 5990 forintért találhat gazdára.

A Mango hosszú ujjú, tejfehér szafariingje most akciósan kapható, 12 995 forint helyett 5995 forintért. A Maternelle homokbarna csípőszoknyával kecsegtet, 7490 forintért. Az Otto kollekciója is bővelkedik kora őszi hangulatú, csinos darabokban:  kéregbarna, mell alatt szabott ingruhájuk 8745 forintba kerül, hímzett, krémszínű kardigánjukra pedig 9995 forintért csaphatsz le.

Ezt is szeretjük