9 csinos, de kényelmes ruhadarab, amit ősszel is hordhatsz majd
Pocakra szabva
Szeretnéd kevés új ruhával kezdeni az őszi szezonváltást? Így lehetséges!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A terhesség kilenc hónapja alatt sajnos elkerülhetetlen az évszakváltás. Ha a várandósságod időszakába olyan markáns változás is beleesik, mint a nyár őszbe fordulása, a praktikus ruhatár kialakítását már nemcsak a pocakod növekedése sürgeti, hanem a küszöbön toporgó hidegebb napok is.

Ilyenkor nehezebb dolognak tűnik olyan kismama-kollekciót összeállítani, melynek darabjai könnyen alkalmazkodnak a méretváltozásaidhoz, változatosan variálhatóak, illetve az időjárási viszonyoknak úgyszintén megfelelnek.

Ráadásul az sem utolsó szempont, hogy gazdaságosan vészeld át a szekrényed tartalmának frissítését.

Az idei divat azonban megspórolja neked a fejtörést, ugyanis a stílusmixelő trendek számtalan variációt kínálnak arra, hogyan ültesd be a legkényelmesebb nyári ruhadarabokat az őszi öltözködésedbe.

Ezt tartsd meg, és ezt szerezd be!

A lenge blúzocskák, a finom anyagú tunikák és a romantikus nyári ruhák az őszi repertoárodban szintén helyet kaphatnak.

Bár a melegebb rétegekre is szükséged lesz, ezeket a holmikat még jó darabig használatban tarthatod, sőt, fantáziadúsan és sokoldalúan kombinálhatod az őszi kismamamodellekkel.

Ahhoz, hogy hidegállóvá tedd őket, csupán néhány új, pocakbarát darabot kell beszerezned: mindenképp szükséged lehet egy divatos, túlméretezett kötött szvetterre, illetve tetszés szerint poncsóra, pelerinkabátkára, esetleg kimonófazonú vastag blézerre.

A nadrágok sajnos rugalmatlanabbul tűrik az alakodon végbemenő változásokat, mint a könnyed szoknyácskák, ezért az előbbiekből érdemes néhány pocakbetétes verzióra szert tenned a hűvösebb napokra. Az utóbbiakkal viszont kényelmes szetteket állíthatsz össze, ha leggingset vagy harisnyát, valamint csizmát rendelsz melléjük.

9 pocakbarát nyári ruhadarab, amit ősszel is hordhatsz

Képgalériánkból ötletet meríthetsz, hogy milyen nyári kreációkkal teheted leleményesebbé és praktikusabbá az átmeneti öltözködésedet.

Ezt is szeretjük