3 dolog, ami letöri az ifjú apa nemi vágyát
Így légy úrrá a helyzeten
Ne hagyd, hogy csak azért, mert anyuka lettél, eltávolodjatok egymástól. Ébreszd fel a párod vágyát!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak az anyák libidója sínyli meg a szülést, gyakran az apák nemi vágya is jelentősen csökken a kicsi érkezése után. Nekik ugyan nem kell szülniük, de jó eséllyel végignézték az egészet, és néha az sem egyszerű.

Ha szeretnéd újra felkorbácsolni a vágyakat, akkor alakulj át fáradt, aggódó édesanyából csábító démonná, és mutasd meg neki, hogy ez a szereped nem veszett el csak azért, mert anya lettél.

Ha bent volt a szülőszobán

Egyes férfiak libidóját teljesen tönkreteheti az, ha végignézi, hogyan préselődik ki egy baba az ő szexi feleségének hüvelyén át. Egyszerűbben fogalmazva: vannak pasik, akiket ez a látvány elborzaszt, és utána soha többé nem képesek ugyanúgy viszonyulni a feleségük nemiségéhez, mint korábban.

Ezért ajánlatos azoknak a férfiaknak, akik nem határozták el, hogy márpedig ők fogják először megpillantani a gyereket, inkább a szülő nő fejénél állni. Így az anya és az apa egyszerre pillanthatják meg a babát. Egyébként pedig a férjnek a felesége fejénél - ahol bátorító szavakat suttoghat a fülébe vagy segíthet ülő helyzetbe húzni őt a kitolás alatt - több haszna van, mint ha a szülő nő lába közül kiabálna, hogy már látom.

Fáradtság

Az újdonsült apa is fáradt, emellett egyszerre van az eufória és a döbbenet állapotában: az egyik pillanatban a könnye is kicsordul, amikor meglátja, hogyan szorítja ökölbe a baba a kezét alvás közben, a következő pillanatban amiatt aggódik, hogy meg tud-e majd mindent adni a gyereknek. Ha csak nem a Buckingham-palotában laktok, akkor, ha a baba téged nem hagy aludni, a párodat sem. Márpedig a fáradtságnál jobban csak kevés dolog töri le a nemi vágyat, és ez mindkettőtökre igaz. Osztozzatok meg a teendőkön.

Szexi nőből anya

A férfiak egy része két csoportba osztja a nőket: az egyikbe tartoznak azok, akikkel ágyba szeretnének bújni, a másikba azok, akiket anyaként tudnak elképzelni. Ezeknek a szegény pasiknak óhatatlanul adódik hát az a következtetés, hogy amint szexi feleségük anyává válik, megszűnik szexi lenni. Ha nem szeretnél beletörődni a cölibátusba, akkor mutasd meg neki, hogy mennyire szexi is vagy valójában. Persze sok új anyuka számára képtelenségnek tűnik, hogy este átváltson anyuka üzemmódból szexi cicus üzemmódba. Ne csinálj ebből ekkora ügyet! Mielőtt elbújnál a szekrényben, hogy megmenekülj az egész cirkusztól, haladj apró lépésekben!

A szülés

A szülés teljesen természetes folyamat, de érthető, ha meg vagy rémülve tőle, hiszen sok elrettentő pletyka kel szárnyra a kismamák körében. Oszlasd el a félelmeidet videónk segítségével!

Készítsd fel magad!

Az elmúlt néhány hónap alatt megváltoztak a dolgok, a nemi életednek is alkalmazkodnia kell a változásokhoz. Először is rengeteg előjátékra lesz szükséged. Ideális esetben ez házon kívül kezdődik egy kellemes vacsorával és egy üveg jó borral.

Amikor sikerült magadra vonnod a párod figyelmét, ragadd meg az alkalmat, és mondd el neki, hogy mit szeretnél a szeretkezés alatt. Korbácsold feljebb a vágyait azzal, hogy leírod, milyen szép és lassú szeretkezésre vágysz. Nemcsak szexi, de fontos is, hogy óvatosan közelítsen meggyötört vaginádhoz azok után, amin az túlesett.

Ha hüvelyi szülésed, különösen, ha gátmetszésed is volt, és még szakadt és zúzódott is itt-ott, akkor valószínűleg úgy fogod érezni, mintha a szüzességedet készülnél újra elveszíteni. A hormonok miatt a csecsemők anyukái - főleg a szoptatós anyák - nem rendelkeznek a normális síkossággal, ezért szükségetek lesz valamiféle zselére, hogy a szeretkezés ne legyen olyan érzés, mint amikor lehorzsolod a térded a szőnyegen.

Cikkünk megírásában Vicki Iovine Barátnőim az anyaság első évéről című könyv segített, amely a Park Könyvkiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük