Nagy nyári szerelmi horoszkóp - Csobbanás a szerelemtengerbe
2014 nyara a forró flörtöké, amelyekből akár életre szóló szerelem is kialakulhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a tavasz az az évszak, amikor a szív a hosszú téli álom után lassanként ébredezni kezd, a nyár már nem csupán a szárnyak próbálgatásáról szól: a nyár a szenvedélyé, a vágyaké, az elburjánzó érzelmeké, az olyan szívdobbanásoké, amiket az ember nemcsak a mellkasában, de a torkában is érez, és amiket soha nem fog elfelejteni.

Ami tavasszal elkezdődött, az most kibontakozhat, igaz, az akkor szépnek induló kapcsolatok némelyike nyárra hullócsillagként el is veszítheti a fényét. Jöhetnek ugyanakkor mindent elsöprő szerelmet ígérő új kalandok is azok életében, akik a tavaszt még egyedül töltötték.

A fülledt nyári esték és észbontó, kalandos nappalok 2014 nyarára is sok izgalmat tartogatnak, elsősorban a Jupiter fogja mozgatni a szálakat. Ha kíváncsi vagy, mi vár rád a szívügyekben, olvasd el a horoszkópod!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A nyár, különösen július közepétől fordulatokban gazdagnak ígérkezhet a számodra a szívügyeket illetően. A Jupiter közreműködésének köszönhetően új ismeretségre tehetsz szert egy férfi személyében, aki a jövődet illetően nagyon fontos szerepet játszhat az életedben. Ez egy remek hír, amennyiben szingli vagy, hiszen a dolog úgy is elsülhet, hogy életed szerelmét találod meg az illetőben. Akkor viszont, ha van párod, ez a férfi akár döntéshelyzetbe is hozhat: feladod érte a kapcsolatod, vagy sem.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Amennyiben Bika vagy, sajnos a Szaturnusz csúnyán összekavarhatja a szerelmi életedben a szálakat. Ha van párod, könnyen lehet, hogy válságba kerül a kapcsolatod ebben az évszakban valami miatt. Ne ijedj meg: a dolog végkimenetele azon múlhat, hogy mennyire erősek az érzelmeitek. Amennyiben azok, nincs mitől tartanod, ugyanis titeket csak még jobban összehozhat, hogy együtt evickéltek ki egy esetleges hullámvölgyből. Szingli vagy? Egy kalandos, forró flörtöt tartogat neked a nyár.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek a csillagjegyed? 2014 nyara elhozhatja végre neked azt az időszakot, amikor letisztulnak a gondolataid, kikristályosodnak érzelmeid, és láthatod, mire is vágysz, mit szeretnél a szívügyeket illetően. Ha van párod, akkor egy korábbi komolyabb konfliktusotok megoldódhat a nyáron, és végre tiszta lappal indulhattok. Szingliként nagyon vágyhatsz egész nyáron egy kapcsolatra, amit a Jupiter közbenjárásával nagy eséllyel meg is találhatsz a nyáron. Ráadásul nem akárkivel: a férfi akár életed párja is lehet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Nyáron  a Jupiter sok-sok újdonságot hozhat a szerelmi életedbe. Nagy lépésekre gondolj, mérföldkő jelentőségű eseményekre, olyan kaliberűekre, mint mondjuk egy összeköltözés, eljegyzés, vagy egyedülállóként az igaziba való belebotlás. Merthogy szingliként ezen a nyáron akár ez is megtörténhet veled. A lényeg, hogy járj nyitott szemmel, és ha egy illető iránt vonzalmat érzel, mutasd ki azt! Amennyiben van párod, a fent soroltak bármelyikéhez, de mindenképpen nagy jelentőségű eseményhez érhettek.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként, ha egyedülálló vagy, sok-sok remek program várhat rád ezen a nyáron, és egy könnyű, laza ismeretségedből mindent elsöprő szenvedélyes szerelem alakulhat ki. A nyári hónapok számodra tele lehetnek érzelmekkel. Mély és őszinte kapcsolat alakulhat ki az életedben. Amennyiben van párkapcsolatod, bármilyen nagy lépésre is szánjátok el magatokat a nyáron - legyen az összeköltözés, házasság vagy gyermekvállalás -, az jól sülhet el. Vágjatok bele bátran!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként a Jupiter felpezsdítheti az érzelmi életedet 2014 nyarán. Rengeteg új ismerőst szerezhetsz, köztük pedig számos új barát és jövendőbeli szerelmed is ott lehet. A te hónapod egyértelműen az augusztus a csillagok állása szerint, főleg akkor, ha egyedülálló vagy. Abban az esetben ugyanis egy férfival, akit egy utazáson is megismerhetsz, rövid idő alatt bensőséges, romantikus kapcsolatod alakulhat ki. Amennyiben van párod, kapcsolatodban az erotika veheti át a főszerepet, fülledt esték várhatnak rád.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Felejtsd el végre a benned lévő blokkokat és gátlásokat, éppen eleget cipelted már őket magaddal! Most végre itt az ideje egy kicsit lazítanod, és csak az ösztöneidet, illetve a szívedet követned. A júniust követően a szívügyeket illetően eseménydús lehet az életed. Több pasival is megismerkedhetsz, és talán nehezen is válogatsz majd a bőség zavarában. Végül a mellett köthetsz ki, akire kezdetben talán nem is gondoltál volna. Amennyiben van kapcsolatod, a lazulás ott is jót tehet, békés, szerelmes napokat hozhat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Számodra a nyár furcsa módon nem tartogat túl sok mindent a szerelemben, ám ezt ne úgy értsd, hogy unalmas hónapok elébe nézel. Egyfelől nagyszerű napok elébe nézhetsz ugyanis, izgalmakkal és mókával teli, mindössze nem a szerelem lesz valószínűleg a központi dolog az életedben nyáron. Másfelől pedig az, ha nem történik semmi, végtére is nem negatív dolog: azt jelenti, hogy rossz dolgok sem történnek. Párkapcsolatodban minden mehet tovább azon az úton, ahol eddig haladt, biztos léptekkel.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha szingli vagy, júliusban egy Oroszlán jegyű barátoddal közelebb kerülhettek egymáshoz, és ennek a megerősödő barátságnak hála új ajtók nyílhatnak meg előtted. Új érzelmek, új ismerősök, új kalandok várhatnak - és egy új szerelem is, amivel kapcsolatban optimista lehetsz, ugyanis hosszú távú kapcsolat lehet belőle. Amennyiben kapcsolatban vagy, nyáron elgondolkodhattok rajta, hogy komoly lépésre szánjátok el magatokat. Kövessétek a szíveteket, amit az súg, az jó irányba vihet majd benneteket.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A nyárra van egy feladatod: letenni a pajzsot végre, amit makacsul magad elé tartasz, és ami nem engedi látni az érzelmeidet, viszont egyúttal nem enged hozzád be sem sokat. Felejtsd el, hogy a sérüléstől félsz, hidd el, nem megoldás, ha nem engeded kibontakozni az érzelmeket. Így ugyanis, noha megvédheted magad a fájdalomtól, a boldogságot sem fogod megélni. Ha szingli vagy, küldd tehát a jeleket a pasi felé, aki tetszik, és révbe érhetsz. Ha van párod, engedd őt még közelebb magadhoz!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

2014 nyara számodra szerencsés lehet a szerelemben. Amennyiben párkapcsolatban élsz, megbizonyosodhatsz afelől, hogy a legmegfelelőbb ember mellett vagy, és nem is akármilyen kötelékben. A ti szerelmetek ugyanis mindennek nevezhető, csak átlagosnak nem: érzelmeitek, a kettőtök közt lévő összhang irigylésre méltó. Ha szingli vagy, nagy erőkkel keresheted a szerelmet nyáron, ám a nagy erőltetés miatt olyanokkal is összeállhatsz, ha egy flört erejéig is, akik nem érdemlik meg, és csalódhatsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha Halak a horoszkópod, és párkapcsolatban élsz, 2014 nyarán a szerelmetek még inkább stabillá válhat. Nagy egyetértésben és harmóniában telhetnek a hónapok, és számos olyan, a jövőt érintő dologban közös nevezőre juthattok, ami alapjaiban meghatározhatja a párkapcsolatotok sorsát. Amennyiben egyedülálló vagy, szenvedélyes nyár várhat rád. A Jupiter pozitívan befolyásolhatja a szívügyeid alakulását: kialakulhat valami közted és egy férfi közt, ami lassan, de biztosan előre haladva nagy szerelemmé nőheti ki magát.

Ezt is szeretjük