13 nőies fürdőruhafazon kismamáknak
Kismamaként különösen fontos, hogy milyen fürdőruhát választasz a strandoláshoz.

Dia


            	Babydoll
            	A pocakrészen áttetsző, empire-szabású tankini olyan érzést kelt, mintha bikinit viselnél, mégis árnyékban tartja a hasadat, és kitakar valamicskét a csípődből. Na és persze arról sem lehet megfeledkezni, hogy sejtelmesen szexi. Idén trópusi láz tombol a divatban, így a dzsungel- és állatmintás darabok állnak a slágerlista élén.

Babydoll

A pocakrészen áttetsző, empire-szabású tankini olyan érzést kelt, mintha bikinit viselnél, mégis árnyékban tartja a hasadat, és kitakar valamicskét a csípődből. Na és persze arról sem lehet megfeledkezni, hogy sejtelmesen szexi. Idén trópusi láz tombol a divatban, így a dzsungel- és állatmintás darabok állnak a slágerlista élén.

Dia

 	Nyakba kötős tankini 	Nagyszerűen tagolják az alakot a mell alatt szabott, nyakba kötős tankinik, melyek megnyújtják a nyak vonalát, így nem tűnik tömörnek a felsőtest. A háromszög formájú bugyitól sokan ódzkodnak, ha széles a csípőjük, pedig pont azzal javít a sziluetten, hogy optikailag megnyújtja a lábak hosszát. Ám mégis biztonságérzetet adhat, ha valamennyit kitakar belőle a tankini felsőrésze.

Nyakba kötős tankini

Nagyszerűen tagolják az alakot a mell alatt szabott, nyakba kötős tankinik, melyek megnyújtják a nyak vonalát, így nem tűnik tömörnek a felsőtest. A háromszög formájú bugyitól sokan ódzkodnak, ha széles a csípőjük, pedig pont azzal javít a sziluetten, hogy optikailag megnyújtja a lábak hosszát. Ám mégis biztonságérzetet adhat, ha valamennyit kitakar belőle a tankini felsőrésze.

Dia

 	Hátul merészen kivágott 	Idén a ruháknál is gyakran felbukkan a mély hátkivágás, ami az úszódresszek esetében éppúgy nőies megoldás. Kismamáknak pedig kifejezetten előnyös, mert finomítja a vonalakat, különösen akkor, ha empire-szabással találkozik. Ezt a fazont akkor is bátran bevállalhatod, ha a visszafogottság híve vagy.

Hátul merészen kivágott

Idén a ruháknál is gyakran felbukkan a mély hátkivágás, ami az úszódresszek esetében éppúgy nőies megoldás. Kismamáknak pedig kifejezetten előnyös, mert finomítja a vonalakat, különösen akkor, ha empire-szabással találkozik. Ezt a fazont akkor is bátran bevállalhatod, ha a visszafogottság híve vagy.

Dia

 	V-alakú nyakpánt 	Az úszódressz önmagában tömbösíti a nagy pocakos sziluettet, ezért kell néhány trükk, hogy ne így legyen. A kosaras mellrész maga a női rafinéria, hiszen kiemeli a kebleket, mégsem teszi közönségessé a dekoltázst. Használd ki bátran, hogy nagyobb lett a cicid, de a biztonság éppúgy fontos, amit egy ízléses tartópánt megadhat. Ugyanakkor, a szűk szöget záró, V-alakú nyakpánt a rövid nyakúaknak szintén előnyös.

V-alakú nyakpánt

Az úszódressz önmagában tömbösíti a nagy pocakos sziluettet, ezért kell néhány trükk, hogy ne így legyen. A kosaras mellrész maga a női rafinéria, hiszen kiemeli a kebleket, mégsem teszi közönségessé a dekoltázst. Használd ki bátran, hogy nagyobb lett a cicid, de a biztonság éppúgy fontos, amit egy ízléses tartópánt megadhat. Ugyanakkor, a szűk szöget záró, V-alakú nyakpánt a rövid nyakúaknak szintén előnyös.

Dia

 	Bikini, sorttal és bandázzsal 	Sokan azt gondolják, hogy a sort eltakarja a széles csípőt, pedig valójában megrövidíti a lábakat, ezáltal még szélesebbé teszi azt a területet. Így inkább arányos vagy fiús alkattal rendelkező kismamáknak ajánlott, akiknek megvan hozzá a magasságuk. Ha meg akarod védeni a pocakodat a napfénytől, a bandázs jó ötlet, ráadásul a laza anyagredőkkel elfedheted a nemkívánatos zsírpárnákat.

Bikini, sorttal és bandázzsal

Sokan azt gondolják, hogy a sort eltakarja a széles csípőt, pedig valójában megrövidíti a lábakat, ezáltal még szélesebbé teszi azt a területet. Így inkább arányos vagy fiús alkattal rendelkező kismamáknak ajánlott, akiknek megvan hozzá a magasságuk. Ha meg akarod védeni a pocakodat a napfénytől, a bandázs jó ötlet, ráadásul a laza anyagredőkkel elfedheted a nemkívánatos zsírpárnákat.

Dia

 	Oldalt ráncolt 	A húzott oldalú tankinik és úszódresszek alakjavító szempontból is áldásosak, ugyanakkor kényelmesebbek a feszes daraboknál. Az apró ráncolások elfedik a kis úszógumikat, illetve megadják a karcsú derék illúzióját, miközben diszkréten követik a test vonalát. V-alakú pánttal és kivágással fokozhatod a jótékony hatásukat, így vidámabb mintákat is bevállalhatsz félelem nélkül.

Oldalt ráncolt

A húzott oldalú tankinik és úszódresszek alakjavító szempontból is áldásosak, ugyanakkor kényelmesebbek a feszes daraboknál. Az apró ráncolások elfedik a kis úszógumikat, illetve megadják a karcsú derék illúzióját, miközben diszkréten követik a test vonalát. V-alakú pánttal és kivágással fokozhatod a jótékony hatásukat, így vidámabb mintákat is bevállalhatsz félelem nélkül.

Dia

 	Észbontó dekoltázs 	Azért van egy nagy előnye a terhességnek az alakra nézve, hiszen a mellek nagyobbak lesznek, ami ellensúlyozza a széles csípőt. A csípő méretes kerülete ugyanis csak akkor feltűnő, ha felül laposabb az ember. Ízlésesen hangsúlyozhatod a cicid egy nyakpántos, széles dekoltázsú tankinivel, esetleg színes mintákkal, melyek most egyébként is divatosak.

Észbontó dekoltázs

Azért van egy nagy előnye a terhességnek az alakra nézve, hiszen a mellek nagyobbak lesznek, ami ellensúlyozza a széles csípőt. A csípő méretes kerülete ugyanis csak akkor feltűnő, ha felül laposabb az ember. Ízlésesen hangsúlyozhatod a cicid egy nyakpántos, széles dekoltázsú tankinivel, esetleg színes mintákkal, melyek most egyébként is divatosak.

Dia

 	Pántok nélkül, szabadon 	A pánt nélküli úszódresszek és tankinik roppant szexisek, de hetyke ciciket igényelnek. Leginkább akkor ajánlott, ha inkább a parton szereted élvezni a strand varázsát, vagyis nem vagy egy sellőlány típus. Bolondítsd meg a fürdőruhád egy hatalmas kalappal és csípőkendővel, és mindenki a nőies eleganciádat fogja irigyelni.

Pántok nélkül, szabadon

A pánt nélküli úszódresszek és tankinik roppant szexisek, de hetyke ciciket igényelnek. Leginkább akkor ajánlott, ha inkább a parton szereted élvezni a strand varázsát, vagyis nem vagy egy sellőlány típus. Bolondítsd meg a fürdőruhád egy hatalmas kalappal és csípőkendővel, és mindenki a nőies eleganciádat fogja irigyelni.

Dia

 	A széles csípő barátai 	Ha szélesebb a csípőd, mint a mellbőséged, két trükköt is bevethetsz: a háromszög alakú bugyival összeboronált, alaknyújtó babydoll-fazon lehet az egyik fegyvered, illetve a szoknyás tankini a másik. Mindkettő roppant bájos és fiatalos, de ahol kell, ott takar.

A széles csípő barátai

Ha szélesebb a csípőd, mint a mellbőséged, két trükköt is bevethetsz: a háromszög alakú bugyival összeboronált, alaknyújtó babydoll-fazon lehet az egyik fegyvered, illetve a szoknyás tankini a másik. Mindkettő roppant bájos és fiatalos, de ahol kell, ott takar.

Dia

 	Szexi bikini 	A súlygyarapodás elkerülhetetlen kismamaként, ám, ha arányosan kúsztak fel rád a pluszkilók, bátran maradhatsz a bikininél. Azonban nem árt időnként az árnyékba húzódnod, hogy ne tedd ki erős napsugárzásnak a pocakodat. A színes trópusi és kendőminta most nagyon divatos!

Szexi bikini

A súlygyarapodás elkerülhetetlen kismamaként, ám, ha arányosan kúsztak fel rád a pluszkilók, bátran maradhatsz a bikininél. Azonban nem árt időnként az árnyékba húzódnod, hogy ne tedd ki erős napsugárzásnak a pocakodat. A színes trópusi és kendőminta most nagyon divatos!

Dia

 	Karcsúsító úszódresszek 	A fekete köztudottan slankít, nem mellesleg roppant elegáns. Ha úgy érzed, hogy tömbszerűen egybefolynak a vonalaid, válassz empire-szabású megoldást vagy olyat, mely díszítőráncokkal szépen kiemeli a melledet. Az efféle fürdőruhák különösen jól mutatnak trópusi hangulatú, színes karkötőkkel.

Karcsúsító úszódresszek

A fekete köztudottan slankít, nem mellesleg roppant elegáns. Ha úgy érzed, hogy tömbszerűen egybefolynak a vonalaid, válassz empire-szabású megoldást vagy olyat, mely díszítőráncokkal szépen kiemeli a melledet. Az efféle fürdőruhák különösen jól mutatnak trópusi hangulatú, színes karkötőkkel.

Dia

 	Úszóruhácska 	Ha szíved szerint a combodat is takarnád, válassz egy szexi, babydoll-szabású úszóruhát, mely tökéletesen elrejti a zsírpárnákat. A középen ráncolt, mellkosaras megoldások a dekoltázsra terelik a figyelmet, és nőiessé teszik a megjelenésedet.

Úszóruhácska

Ha szíved szerint a combodat is takarnád, válassz egy szexi, babydoll-szabású úszóruhát, mely tökéletesen elrejti a zsírpárnákat. A középen ráncolt, mellkosaras megoldások a dekoltázsra terelik a figyelmet, és nőiessé teszik a megjelenésedet.

Dia

 	Fodor és masni 	A romantika a fürdőruhákat sem kíméli, a divatos csipkék és masnik éppúgy megjelentek a strandkollekciókban. Ám az efféle díszítőelemekkel légy óvatos, mert, ha rossz helyre kerülnek, szélesíthetik az alakodat. Amennyiben a dekoltázst hangsúlyozzák, nincs baj.

Fodor és masni

A romantika a fürdőruhákat sem kíméli, a divatos csipkék és masnik éppúgy megjelentek a strandkollekciókban. Ám az efféle díszítőelemekkel légy óvatos, mert, ha rossz helyre kerülnek, szélesíthetik az alakodat. Amennyiben a dekoltázst hangsúlyozzák, nincs baj.

Fotó: Anita Maternity, Asos, Calypso, Kick fashion
Ezt is szeretjük
Fotó: