A máj méregtelenítése: 8 gyógynövény, ami segít a fogyásban, és megszabadít a káros zsíroktól

A máriatövisen kívül még mi segít?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a májműködés segítéséről van szó, felejtsd el az olyan módszereket, mint a keserűsóval hígított víz fogyasztása - mely megterheli a bélrendszert, és hasmenést okoz.

Sokkal kíméletesebb és célravezetőbb, ha olyan gyógynövények teáját fogyasztod, melyek máj-, epe-, gyomor- és bélpanaszok kiegészítő kezelésére alkalmasak.

Májméregtelenítés és fogyás

A máj elsődleges feladata a szervezet méregtelenítése, a bélből felszívott anyagok lebontása és kiválasztása.

Ez a szerv felel azért, hogy a megemésztett ételekből kiválasztott anyagokból fehérjék, szénhidrátok és zsírok legyenek.

Amennyiben a szerv működése zavartalan, az érezhető lesz a közérzeteden, de akadályozza a magas koleszterinszint és a túlsúly kialakulását is.

8 máj méregtelenítést segítő gyógynövény

A máriatövisről - mint legismertebb májműködést segítő növényről - bizonyára hallottál már, de ezen kívül is vannak még olyan gyógynövények, melyeknek levét vagy teáját érdemes fogyasztanod. Lapozd át az alábbi képgalériát, és ismerj meg néhány hasznos gyógynövényt, mely a fogyókúrádat is segíti.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük