Bátor vagy kövér? Ezt a fürdőruhás fotót posztolja most mindenki
A cím becsapós. A fiatal szőke lány talán egyik sem. Kattints, és nézd meg, miről van szó!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Kane fiatal divatblogger fürdőruhás képén pörög a napokban a Facebook és a Twitter közössége. A mosolygós szőke lány 140 kilót nyom, és sokak szerint komoly bátorságra vall, hogy egy ilyen képet posztolt magáról.

Persze vannak, akik szerint egyszerűen csak kövér, a jelentős súlytöbblet pedig számos egészségügyi problémával jár, így nem kellene olyan fotókat kitennie magáról, amelyekkel az elhízást promózza. De hogy a képet több tízezren osztották meg eddig, annak elsősorban az alábbi üzenet az oka, amelyet Jessica a fotója mellé írt elgondolkodtató fricskaként.

Mihez kell bátorság?

- Ez nem bátorság. Sokszor hallom, hogy bátor vagyok, amiért merek fürdőruhában mutatkozni. De tudod, mihez kell bátorság? Ahhoz, hogy a család megbirkózzon egy hatalmas veszteséggel. Ahhoz, hogy egy anya leküzdje függőségét, hogy egy ember kiszabaduljon a családon belüli erőszak négy fala közül. Ahhoz is bátorság kell, hogy segítséget kérj akkor, amikor úgy érzed, el kell dobnod magadtól az életed. Ahhoz, hogy fürdőruhában légy a strandon, nem kell bátorság. Éld az életed, és csak a fontos dolgokkal törődj, azokkal, amelyek tényleg számítanak.

Ezt is szeretjük