3 jel, hogy te is kapcsolatban állsz a természetfelettivel
Használd a képességed!
Vannak jelei, ha természetfeletti képességekkel rendelkezel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezoterikus nézőpont szerint egyes embereknek annyira kifinomultak a pszichikai érzékei, hogy egy olyan világba is betekintést nyerhetnek, amelybe mások nem. Kísérteteket, szellemeket és más test nélküli lényeket láthatnak és hallhatanak, illetve képesek ráhangolódni másokra.

Ha az alábbi jegyeket te is észleled magadon, akkor érdemes utánajárnod, hogy rendelkezel-e természetfeletti képességekkel.

Szellemek érzékelése

Elsőre valószínűleg meglepő, ha olyan alakot látsz, amely valójában nincs is ott. Előfordulhat persze, hogy mindez hallucináció, de ugyanígy benne van a pakliban, hogy tisztánlátó vagy. A kettőt nem egyszerű megkülönböztetni egymástól, bár általában a tisztánlátók más különleges pszichikai képességekkel is bírnak. Nagyon jó megérzéseik vannak, és a tisztánhallás képességével - amikor nem csak látják, hanem hallják is ezeket a természetfeletti lényeket - is rendelkeznek.

Az állatoknak ez a fajta antennája nagyon erős, sokszor olyan jelenségeket érzékelnek maguk körül, amelyeket senki más nem lát vagy hall. Biztosan ismerős, amikor a kutya egy pontot bámul meredten, pedig az égvilágon semmi nincs ott.

A tisztánlátók úgy érzékelik az entitásokat, mintha azok fizikai valójukban jelennének meg előttük, míg egyesek lelki szemeikkel is látják őket, mintha egy mentális tévé képernyőjét néznék. Ám a szellemvilággal felvenni a kapcsolatot nem egyszerű, pláne az utóbbi módon. Nagyon sok gyakorlásra van ahhoz szükség, hogy a tisztánlátásnak erre a szintéjére lépjen valaki.

Hangok, amiket más nem hall

Veled is előfordult már, hogy olyan zajokat hallottál akár a környezetedben, amelyeket senki más? Vagy mintha a neveden szólított volna valaki, holott más nem tartózkodott a szobában? A már említett tisztánhallás képességével rendelkezők hallják a természetfeletti lények által keltett hangokat. Kicsit a denevérekhez hasonlíthatóak, akik az ultrahang frekvenciáján tájékozódnak. A tisztánhallók mondhatni a spirituális világ csatornájára vannak ráállítva. Ezek a zajforrások sokszor úgy tűnnek, mintha kívülről, a szűk környezetből érkeznének, mégsem hallja őket senki más.

Ha te is a tisztánhallók képességével bírsz, azt több dolog is igazolhatja. Ha éjszaka beszédre vagy suttogásra ébredsz, vagy távoli zeneszót hallasz, az jelentheti azt, hogy médium vagy. Persze ennél egyszerűbb válaszok is vannak ezekre a jelenségekre, lehet, hogy csak valaki bekapcsolva hagyta a tévét, és azt hallod. De ha sorozatosan jutnak el hozzád efféle hangok, érdemes kicsit utánajárnod a dolgoknak.

Ráhangolódás másokra

Vannak olyan emberek, akik egyszerűen megértőek, és képesek átérezni mások gondját-baját, és vannak olyanok, akik egészen ráhangolódnak mások érzelmi szintjére, sőt, át is veszik azt. Ez a tisztánérzés képessége - az illető úgy éli meg mások problémáit, mintha azok a sajátjai volnának. Ne keverd ezt össze az empátiával, a kettőnek szinte nincs is köze egymáshoz. Onnan tudhatod, hogy előbbi csoportba tartozol, és kapcsolatod van a természetfelettivel, hogy fizikailag érzed magadon mások terhét.

Ugyanakkor a tisztánérző médiumoknak más ismertetőjele is van. Ők azok, akik mindig úgy érzik, figyelik őket, hogy a sarkukban járnak. Nem kell megijedned, ha te is gyakran érzel így, ez nem paranoia, hanem érzelmi rákapcsolódás egy másik dimenzióra, illetve a különféle entitások vibrációs szintjére. Bár lehet, hogy nem látod és nem hallod őket, de érzed a jelenlétüket, emiatt van folyton olyan érzésed, mintha nem lennél egyedül.

Te milyen furcsa jelenségeket tapasztaltál már eddigi életed során?

Ezt is szeretjük