Melyik napon születtél?
Ez életed fatális tévedése
Úgy érzed, újra meg újra ugyanazokkal a problémákkal kell megküzdened? Lehet, hogy egy hibás elképzelés nehezíti meg a dolgod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyeseket a saját kishitűségük tart csapdában, másokat pedig éppen az, hogy csalhatatlannak hiszik magukat, és a hibát rendszeresen a környezetükben keresik. Mindenkinek van valamilyen rossz beidegződése vagy helytelen meggyőződése, mely akadályozza egy kiegyensúlyozottabb élet megtalálásában.

Ha öröknaptárunk segítségével kiszámolod, a hét melyik napján születtél, megtudhatod, mi életed fatális tévedése. Ennek tudatában pedig talán lesz esélyed arra, hogy változtass a gondolkodásmódodon.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Számtalan barátot és kedves ismerőst szerzel életed során. Igazi társasági lényként ugyanis szükséged van arra, hogy mindig legyen körülötted valaki. Épp azért, mert ennyi időt töltesz emberek között, azt hiszed, ismered a környezeted legapróbb lelki rezdüléseit is.

Sőt, törekedsz is arra, hogy a hozzád közel állókat minél inkább feltérképezd. Ám téves elképzelés részedről, hogy neked nem okozhatnak meglepetést családtagjaid, barátaid. Valószínűleg újra és újra szembesülsz majd azzal a felismeréssel, hogy a világ távolról sem olyan egyszerű és kiszámítható, ahogyan te gondolod. Ez pedig számtalan csalódást okozhat még.

Ha kedden születtél

Bár magadnak sem ismered be, úgy érzed, az első és legfontosabb dolog a külcsín. Ha valaki első látásra nem nyeri el a tetszésedet, valószínűleg kevés esélye lesz arra a későbbiekben, hogy jobban megismerd, hiszen nem valószínű, hogy időt és energiát pazarolsz majd rá. Ez a fajta téves gondolkodásmód azonban valójában nem nekik fog problémát okozni, hanem éppen te leszel az, aki számtalan fontos és izgalmas kapcsolattól esik el, hiszen az első benyomás alapján döntesz, és nem igazán foglalkoztat a belbecs.

Ha szerdán születtél

Nem igazán bízol önmagadban. Bár kishitűségedet az idő múlásával egyre jobban palástolod, valójában mindig ott lappang valahol a felszín alatt. Meglehet, hogy számtalan eredményt elérsz életed során, melyekre méltán lehetnél büszke, de képtelen vagy erre. Te újra meg újra bizonyítani akarsz a világnak és önmagadnak, mert nem hiszed el, hogy elég értékes vagy. Mindez azonban hatalmas csapdát rejt magában, hiszen amíg nem érzed magad elég értékesnek, addig képtelen leszel arra, hogy megnyugodj, így életed egy véget nem érő küzdelemmé válhat.

Ha csütörtökön születtél

Talán nem fogalmazódott meg benned, de hiszel az eleve elrendelésben, a sorsban, vagy nevezzék bárminek is. Sokszor érzed úgy, hogy a dolgok csak megtörténnek, és te nem igazán tudod befolyásolni azok alakulását.

Hatalmas tévedés azonban azt gondolnod, hogy neked semmit sem kell tenned, mert úgysem irányíthatod a sorsodat. Ha ezt nem látod be, az életed könnyen válhat egyfajta vég nélküli rögtönzéssé. Az állandó készenlétben állás azonban jóval megterhelőbb, mintha időnként hajlandó lennél a jövőddel kapcsolatos terveket szőni.

Ha pénteken születtél

Mindig is próbáltál erősnek, határozottnak mutatkozni, mivel nem igazán szereted, ha mások belelátnak a magánéletedbe. Ez a mentalitás viszont könnyen átfordulhat egy téves elgondolásba, mely csak megnehezíti az életed. Meglehet, hogy a legtöbb szituációban nem mutatod ki az érzéseidet – adott esetben a fájdalmadat –, mert attól félsz, a külvilág gyengének és sebezhetőnek tart majd. Ideje belátnod azonban, hogy mindnyájan esendőek vagyunk, ha azonban ragaszkodsz ehhez a téves beidegződéshez, könnyen elszigetelődhetsz környezetedtől.

Ha szombaton születtél

Nem hiszed igazán, hogy a megtörtént dolgokat ne lehetne visszaforgatni, illetve, hogy léteznek egyszeri és megismételhetetlen lehetőségek az életben. Úgy gondolod, ami ma megeshet, arra van esély holnap is, épp ezért nem kapkodsz, sokkal inkább halogatsz. Pedig számtalan olyan helyzet adódhat az életben – legyen szó párkapcsolatról vagy munkáról –, aminek megvalósítására mindössze egyetlen lehetőség adódik. Ilyenkor pedig nem teheted meg, hogy halogatsz, hiszen másnap már késő lesz. Igyekezz résen lenni, és ragadd meg az alkalmat, ha úgy érzed, hogy szükség lehet rá.

Ha vasárnap születtél

Legtöbbször a környezetedet okolod, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretted volna. Ám ez a fajta gondolkodásmód nem csupán azért helytelen, mert számtalan konfliktust idézhet elő közted és a hozzád közel állók között, hanem azért is, mert, ha ezen az úton haladsz tovább, képtelen leszel megoldani a problémáidat és a nehézségeidet, hiszen amíg úgy érzed, mindig mások a hibásak, addig neked nem kell változtatnod semmin. Ez azonban egy óriási tévedés részedről, mely csak hátráltat, és egy tapodtat sem mozdít előre.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük