Milyen napon születtél?
Kiderül, mire vagy alkalmas
Állandóan pörögsz, vagy inkább a nyugalmat kedveled? Mindenki másra vágyik az életben, amit befolyásol jelleme is. Tudd meg, te mire születtél!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Már gyerekként is tudtad a választ a bűvös kérdésre: mi leszel, ha nagy leszel? Nem véletlen, hogy egyes emberek egészen kicsi koruktól kezdve teljesen világosan látják a jövőjüket. Alapvető tulajdonságaid ugyanis meghatározzák a sorsodat, bár lehet, hogy csak később érted meg a feladatod. Születésnapod azonban segíthet abban, hogy megtaláld az utad, és megtudd, mire születtél!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Téged a sors is vezetőnek teremtett. Határozott és feltűnő személyiség vagy, nem hagyod magad a háttérbe szorítani.

Független, karakteres személyiség vagy, az életben pedig mindenekelőtt önálló eredményekre vágysz. Fontos számodra, hogy sikeres légy: a konyhapult mellett, kötényben soha nem találod meg a boldogságot. A háziasszonyi teendők közepette szabadságodat korlátozva érzed, ezért inkább a karrier az, ahol tehetségedet céltudatosan és magabiztosan kamatoztatni tudod.

Ha kedden születtél

Igazi színész alkat vagy, aki minden pillanatban játszik. Ez nem jelenti azt, hogy személyiséged hiteltelen lenne, és egyáltalán nem jellemző rád, hogy megjátszanád magad. Csupán szeretsz mindenbe egy kis színt vinni, és a valóságot sokkal élénkebben bemutatni, mint amilyen. Vibráló, élénk jellem vagy, akinek fontos a többi ember szeretete, azonban könnyen keveredsz félreértésekbe. Mivel színészi hajlamod arra ösztönöz, hogy mindent élénkebb színben tüntess fel, a környezetedben élők sokszor nem tudják, megnyilvánulásaid mennyi valódi érzelmet rejtenek, azonban aki igazán jól megismer, előbb-utóbb megfejtheti furcsa gesztusnyelved.

Ha szerdán születtél

Korrekt, világos személyiség vagy, határozott véleménnyel és elvárásokkal, azonban a másik ember iránt mindig maximális tisztelettel viseltetsz. Alapvetően csapatjátékos vagy, mivel feltétlenül szükséged van emberi kapcsolatokra és szeretetre. Anyaként legalább olyan jól teljesítesz, mint barátként, azonban alapvető elveidet soha nem adod fel senki kedvéért. Gyerekeid számára kiváló példát mutatsz, a környezetedben élők pedig megbíznak helyes értékítéletedben. Erre az elismerésre legalább annyira szükséged van, mint a többieknek segítségedre: társaság nélkül ugyanis könnyen magadba roskadsz. Magabiztosságodat a környezeted felől érkező elismerő visszajelzésekből meríted.

Ha csütörtökön születtél

Nehezen barátkozol meg saját értékeiddel, azonban ha egyszer hajlandó vagy megkötni a legnagyobb kompromisszumot, és olyannak elfogadni magad, amilyen vagy, könnyen megtalálhatod a helyed az életben. Szeretteid jóval többre értékelnek, mint te saját magadat, azonban ez a külvilág felől érkező támasz segítségedre lehet az útkeresésben. Tipikus segítő vagy, aki nehéz sorsával megküzdve később remek tanáccsal tud majd szolgálni a hasonló úton járó embereknek, ehhez azonban előbb neked magadnak kell a helyére rakni értékeidet. Kiváló tanár válhat belőled, azonban inkább a kisebbeknek tudsz segítséget nyújtani, mivel a kamaszok kegyetlen kritikáit nehezen viseled.

Ha pénteken születtél

Szereted az életet, minden nehézségével és változatosságával együtt. Mindig új kaland szólít, te pedig nehezen tudsz ellenállni a csábításnak: vérbeli kozmopolita vagy. A világ bármelyik pontján hamar be tudsz rendezkedni, és könnyen szerzel magadnak barátokat, ugyanis bárkivel könnyen hangot találsz. Mivel leginkább a változatosság és az idegen kultúrák tudnak hatalmukba keríteni, kiváló idegenvezető válhat belőled. Élj abból, amit a legjobban szeretsz: utazd be a világot, és beszélgess az emberekkel!

Ha szombaton születtél

Szerető társ nélkül szinte el sem tudod képzelni az életed. Érzelmes alkat vagy, aki csak akkor érzi igazán jól magát, ha valakiről gondoskodhat. Imádod az otthonod, a legapróbb zugot is nagy műgonddal rendezed be, párod ingeit pedig gondos odafigyeléssel, vasalva készíted ki reggel, mielőtt munkába menne. Kiváló társ, feleség és anya vagy, számodra egyenesen ez jelenti a mindent. Szeretteid boldogulása a legfontosabb, a biztos hátteret bármilyen körülmények között igyekszel megteremteni számukra.

Ha vasárnap születtél

Szereted a mozgalmas életet, és a kihívásoktól sem riadsz vissza. Az előtted álló feladatoknak maximálisan igyekszel megfelelni, azonban, ha valami nem jelent számodra intellektuális kihívást, hidegen hagy. A megmérettetésekből többnyire nyertesen kerülsz ki, ugyanis pontosan tudod, miben vagy jó, és csak abba vágsz bele. Amibe belefogsz, azt viszont tökéletesen teljesíted. Mivel azonban inspiráló feladatokra van szükséged, nem főnöknek születtél, de kiváló és dolgos munkaerőnek, aki megbízható, és kreatív közreműködése segít a dinamikus fejlődésben.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük