Hogyan láncolhatod magadhoz a pasit?
Születésnapja elárulja
Lehet, hogy kedvesed nehezen kötelezi el magát, de ebbe nem kell beletörődnöd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy hosszú távú kapcsolatban a szenvedélyt ötvöznöd kell a harmóniával. Amennyiben ez megvan, a pasi nem keresi máshol a boldogságot. Ha kiszámolod, kedvesed - vagy kiszemelted - a hét melyik napján született, megtudhatod, mivel láncolhatod magadhoz.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Kissé álmodozó jellem, afféle művészlélek. Ha szeretnéd magadhoz láncolni, ne kárhoztasd azért, mert nem az élet racionális felén jár, valamint hozzá hasonlóan légy fantáziadús. Bátran bontakoztasd ki kreativitásodat a hálószobában és azon kívül is. A hétfői pasi számára fontos, hogy nagyjából egy hullámhosszon rezegjetek. Szereti, ha párjával beszélgethet a művészetről, az erotikáról és az élet kevéssé kézzelfogható dolgairól.

Ha kedden született

Szüksége van az új impulzusokra, melyeket vagy mástól kap meg, vagy párjától. Ha hosszú távú terveid vannak vele, rendkívül fontos a változatosság, elsősorban szexuális értelemben. Ne ragaszkodj a hálószobához, bátran támadd le a legkülönbözőbb helyszíneken - biztosra veheted, hogy díjazza majd. Engedd szabadjára a képzelőerődet, rugaszkodj el a misszionárius póztól, és hagyd, hogy a szenvedélyed vezessen.

Ha szerdán született

Fontos számára a kiszámíthatóság és a stabilitás. A váratlanul érkező helyzetekkel - kellő spontaneitás híján - nem igazán tud mit kezdeni. Mindezt tudja is magáról, és, bár zavarja, nehezen változtat rajta. Amennyiben hosszú távú terveid vannak vele, fogadd el őt ilyennek. Ha azt látja rajtad, hogy szereted azt a biztonságérzetet, melyet ő nyújt neked, és élvezed az állandóságot, ő is ragaszkodik majd hozzád.

Ha csütörtökön született

Nem kedveli a megfejtett talányokat, és nem nézi meg kétszer ugyanazt a filmet. Az élet minden területén szereti a titokzatosságot, fontos számára a rejtély. Ha a csütörtöki nap szülöttét szeretnéd magadhoz láncolni, nem szabad azt éreznie, hogy teljesen kiismert téged. Természetesen mindez nem zárja ki az őszinteséget és a meghitt kapcsolatot kettőtök között, de fontos, hogy hosszabb együttélés után is megőrizz valamit a titokzatosságodból.

Ha pénteken született

Mindennél előrébb való számára az őszinteség, nem szereti a női trükköket és az apró cseleket. Nyíltsággal foghatod meg a legkönnyebben.

Ha magadhoz akarod láncolni, légy hozzá minél egyenesebb a párkapcsolatban. A gyengédségre is érdemes nagy hangsúlyt helyezned: ne teljen el úgy nap, hogy nem öleled meg, nem simogatod meg. Ettől érzi magát biztonságban, és ez szükséges ahhoz, hogy igazán hosszú és meghitt legyen a kapcsolatotok.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ha szombaton született

Fontos számára a külső, ő maga is szeret sok időt tölteni a fürdőszobában, és még a divatról is van némi fogalma. Ha hosszú távú terveid vannak vele, tartsd ezt szem előtt: ne nagyon lásson téged szakadt tréningnadrágban, légy minél vonzóbb otthon is. Szereti, ha szíve választottját mások is elirigylik tőle, de emellett természetesen a hosszú távú jövőtök érdekében elengedhetetlen, hogy minél tökéletesebb összhang legyen közöttetek.

Ha vasárnap született

Számára a szerelmi viszony legfontosabb alappillére a szexualitás. Nem az a fajta pasi, aki néhány év együttélés után lényegesen kevesebb együttléttel is beérné. Az erotikát egyfajta barométernek érzi, mely, ha nem kielégítő a kapcsolatban, viszonylag rövid időn belül menekülőre fogja. Ha magadhoz akarod láncolni, légy csábító, fantáziadús, és legyél mindig kapható egy kis hálószobai kalandra.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük