Hírességek a Kos jegyében
Nézd meg a Kos csillagzat alatt született hírességeket!

Dia

Jennifer Garner A tehetséges színésznő Houstonban született 1972. április 17-én. Első szerepét egy Danielle Steel-regény alapján készült filmben, a Zoyában kapta. 2001-ben a nagy költségvetésű Pearl Harborban szerepelt Kate Beckinsale és Ben Affleck társaságában. Ezután már keresett színésznővé vált.Kapcsolódó hír:Plusz kilókkal is csinos a 2 gyerekes Jennifer Garner »

Jennifer Garner

A tehetséges színésznő Houstonban született 1972. április 17-én. Első szerepét egy Danielle Steel-regény alapján készült filmben, a Zoyában kapta. 2001-ben a nagy költségvetésű Pearl Harborban szerepelt Kate Beckinsale és Ben Affleck társaságában. Ezután már keresett színésznővé vált.

Kapcsolódó hír:
Plusz kilókkal is csinos a 2 gyerekes Jennifer Garner »

Dia

Gary Oldman Első filmszerepét 1982-ben kapta, az áttörést pedig az 1986-os Sid és Nancy hozta meg számára. Ebben a Sex Pistols zenekar öntörvényű basszusgitárosát, Sid Vicioust alakította. A későbbiek során is előszeretettel játszott különös, excentrikus figurákat: volt Drakula, Beethoven, de Lee Harvey Oswald is.

Gary Oldman

Első filmszerepét 1982-ben kapta, az áttörést pedig az 1986-os Sid és Nancy hozta meg számára. Ebben a Sex Pistols zenekar öntörvényű basszusgitárosát, Sid Vicioust alakította. A későbbiek során is előszeretettel játszott különös, excentrikus figurákat: volt Drakula, Beethoven, de Lee Harvey Oswald is.

Dia

Mariah Carey 1970. március 27-én született Huntingtonban. Debütáló lemeze 1990-ben jelent meg, ami Amerikában óriási sikert aratott: a Billboard 200-as toplistán hetekig az első helyen szerepelt. Az albumért három Grammy-díjat is besöpört, és ő volt az első előadó, akinek első öt kislemeze mind vezette a Billboard Hot 100 slágerlistát.Kapcsolódó hír:Holtrészegre itta magát a bájos Mariah Carey »

Mariah Carey

1970. március 27-én született Huntingtonban. Debütáló lemeze 1990-ben jelent meg, ami Amerikában óriási sikert aratott: a Billboard 200-as toplistán hetekig az első helyen szerepelt. Az albumért három Grammy-díjat is besöpört, és ő volt az első előadó, akinek első öt kislemeze mind vezette a Billboard Hot 100 slágerlistát.

Kapcsolódó hír:
Holtrészegre itta magát a bájos Mariah Carey »

Dia

Emma Thompson Az Oscar- és Golden Globe-díjas angol színésznő 1959. április 15- én látta meg a napvilágot Londonban. A filmvásznon általában határozott és megfontolt nőket játszik, ám a magánéletben közelebb áll hozzá a komika szerepe. Tagja, később pedig alelnöke volt revü- és kabaréműsorok színrevitelével foglalkozó Footlights Klubnak.

Emma Thompson

Az Oscar- és Golden Globe-díjas angol színésznő 1959. április 15- én látta meg a napvilágot Londonban. A filmvásznon általában határozott és megfontolt nőket játszik, ám a magánéletben közelebb áll hozzá a komika szerepe. Tagja, később pedig alelnöke volt revü- és kabaréműsorok színrevitelével foglalkozó Footlights Klubnak.

Dia

Alec Baldwin Az egykori szívtipró Long Island-en született 1958. április 3-án. Pályafutását a The Doctors című szappanoperában kezdte a nyolcvanas évek elején. Néhány felejthető tévéfilmet követően 1988-ban debütált a moziban a Drágám, terhes vagyok című vígjátékban.Kapcsolódó hír:Szörnyen elhízott szupersztárok brutális fotói »

Alec Baldwin

Az egykori szívtipró Long Island-en született 1958. április 3-án. Pályafutását a The Doctors című szappanoperában kezdte a nyolcvanas évek elején. Néhány felejthető tévéfilmet követően 1988-ban debütált a moziban a Drágám, terhes vagyok című vígjátékban.

Kapcsolódó hír:
Szörnyen elhízott szupersztárok brutális fotói »

Dia

Elton John A többszörös Grammy-díjas énekes-zenész és zeneszerző 1947. március 25-én látta meg a napvilágot Reginald Kenneth Dwight néven. Lemezeladásait tekintve már a hetvenes években szupersztárnak számított, karrierje pedig azóta is töretlen. A beat, folk, country, soul, blues vagy pop stílusban egyaránt alkotott.

Elton John

A többszörös Grammy-díjas énekes-zenész és zeneszerző 1947. március 25-én látta meg a napvilágot Reginald Kenneth Dwight néven. Lemezeladásait tekintve már a hetvenes években szupersztárnak számított, karrierje pedig azóta is töretlen. A beat, folk, country, soul, blues vagy pop stílusban egyaránt alkotott.

Dia

Victoria Beckham 1974. április 17-én született Essexben. Az egykori Posh Spice a kilencvenes évek végén ment feleségül David Beckham futballistához, és azóta a celebek boldog életét éli.Kapcsolódó hír:Iszonyú csúfat villantott a girhes Victoria Beckham »

Victoria Beckham

1974. április 17-én született Essexben. Az egykori Posh Spice a kilencvenes évek végén ment feleségül David Beckham futballistához, és azóta a celebek boldog életét éli.

Kapcsolódó hír:
Iszonyú csúfat villantott a girhes Victoria Beckham »

Dia

Robert Downey Jr. A sztár 1965. április 4-én látta meg a napvilágot. Kezdetektől fogva elkényeztette a sors remek szerepekkel: az Air Americának Mel Gibson barátságát, az 1993-as Chaplinnek pedig Oscar- és Golden Globe-jelölését köszönhette. A könnyen jött hírnév azonban kellemetlen drogos mellékhatásokkal járt.Kapcsolódó cikk:Lecsúszott drogosokból ünnepelt sztárok »

Robert Downey Jr.

A sztár 1965. április 4-én látta meg a napvilágot. Kezdetektől fogva elkényeztette a sors remek szerepekkel: az Air Americának Mel Gibson barátságát, az 1993-as Chaplinnek pedig Oscar- és Golden Globe-jelölését köszönhette. A könnyen jött hírnév azonban kellemetlen drogos mellékhatásokkal járt.

Kapcsolódó cikk:
Lecsúszott drogosokból ünnepelt sztárok »

Dia

Kate Hudson Goldie Hawn lánya 1979. április 19-én látta meg napvilágot. Első komolyabb szerepét 2000-ben játszhatta el. Ő volt Penny Lane a Majdnem híres című filmben - alakításáért Oscar-díjra is jelölték. Azóta sikeres hollywoodi színésznővé vált.

Kate Hudson

Goldie Hawn lánya 1979. április 19-én látta meg napvilágot. Első komolyabb szerepét 2000-ben játszhatta el. Ő volt Penny Lane a Majdnem híres című filmben - alakításáért Oscar-díjra is jelölték. Azóta sikeres hollywoodi színésznővé vált.

Dia

Reese Witherspoon Az Oscar-díjas színésznő 1976. március 22-én született New Orleans-ban. Kevesen tudják, hogy családja igen híresnek számított a 18. században: Reese egyik őse a Függetlenségi Nyilatkozat aláírói között volt, mint a híres princetoni egyetem igazgatója!Kapcsolódó hír:Meglepően csúnyát villantott Reese Witherspoon »

Reese Witherspoon

Az Oscar-díjas színésznő 1976. március 22-én született New Orleans-ban. Kevesen tudják, hogy családja igen híresnek számított a 18. században: Reese egyik őse a Függetlenségi Nyilatkozat aláírói között volt, mint a híres princetoni egyetem igazgatója!

Kapcsolódó hír:
Meglepően csúnyát villantott Reese Witherspoon »

Dia

Eric ClaptonA becenevén csak Mr. Slowhandként ismert Clapton tehetségét nem csak Grammy-díjai, hanem a Brit Birodalom Legkiválóbb Tagja-kitüntetés is bizonyítja. Ha pedig ez még nem volna elég, a Rolling Stone magazin 2003-ban beválasztotta minden idők száz legjobb gitárosa közé - övé lett a megtisztelő harmadik hely.

Eric Clapton

A becenevén csak Mr. Slowhandként ismert Clapton tehetségét nem csak Grammy-díjai, hanem a Brit Birodalom Legkiválóbb Tagja-kitüntetés is bizonyítja. Ha pedig ez még nem volna elég, a Rolling Stone magazin 2003-ban beválasztotta minden idők száz legjobb gitárosa közé - övé lett a megtisztelő harmadik hely.

Dia

Claire Danes A tehetséges színésznő 1979. április 12-én született New Yorkban. Mindössze 17 éves volt, amikor 1996-ban eljátszhatta Júlia szerepét a Baz Luhrmann rendezésében készült Rómeó és Júliában, Leonardo DiCaprio mellett. Állítólag hamarabb csókolták meg a vásznon, mint a való életben.Kapcsolódó hír:Büszkén villantja apró melleit a bájos színésznő »

Claire Danes

A tehetséges színésznő 1979. április 12-én született New Yorkban. Mindössze 17 éves volt, amikor 1996-ban eljátszhatta Júlia szerepét a Baz Luhrmann rendezésében készült Rómeó és Júliában, Leonardo DiCaprio mellett. Állítólag hamarabb csókolták meg a vásznon, mint a való életben.

Kapcsolódó hír:
Büszkén villantja apró melleit a bájos színésznő »

Dia

Emma Watson Mindenki kedvenc Hermionéja 1990. április 15-én látta meg a napvilágot Párizsban. A Harry Potter filmek mellett 2007-ben már feltűnt a Balettcipők című film egyik főszerepében is.Kapcsolódó cikk:4 szende színésznő mezítelenül »

Emma Watson

Mindenki kedvenc Hermionéja 1990. április 15-én látta meg a napvilágot Párizsban. A Harry Potter filmek mellett 2007-ben már feltűnt a Balettcipők című film egyik főszerepében is.

Kapcsolódó cikk:
4 szende színésznő mezítelenül »

Dia

Céline Dion Édesanyjával és egyik testvérével írta meg első francia nyelvű dalát 12 évesen. Ekkor még nem sejthette, hogy ennek segítségével fog berobbanni a zeneiparba. A nótáról készült demo felvétel ugyanis René Angélil kezébe került, aki rögtön felfigyelt a kislány különleges tehetségére.Kapcsolódó hír:Szörnyen csúf Céline Dion smink nélküli arca »

Céline Dion

Édesanyjával és egyik testvérével írta meg első francia nyelvű dalát 12 évesen. Ekkor még nem sejthette, hogy ennek segítségével fog berobbanni a zeneiparba. A nótáról készült demo felvétel ugyanis René Angélil kezébe került, aki rögtön felfigyelt a kislány különleges tehetségére.

Kapcsolódó hír:
Szörnyen csúf Céline Dion smink nélküli arca »

Dia

Russel Crowe Az Oscar-díjas színész 1964. április 7-én született Új-Zélandon. Kevesen tudják, de 14 éves kora óta a zenei karrierrel is kacérkodik. Jelenleg énekese, gitárosa és zeneszerzője a 30 Odd Foot of Grunts nevű új-zélandi csapatnak.

Russel Crowe

Az Oscar-díjas színész 1964. április 7-én született Új-Zélandon. Kevesen tudják, de 14 éves kora óta a zenei karrierrel is kacérkodik. Jelenleg énekese, gitárosa és zeneszerzője a 30 Odd Foot of Grunts nevű új-zélandi csapatnak.

Dia

Keira KnightleyA szépséges színésznő ifjú kora ellenére számtalan A-kategóriás filmben játszott már. A népszerű kalóztrilógia mellett szerepet kapott például a Büszkeség és balítélet, illetve a Vágy és vezeklés című kosztümös alkotásokban. 1985. március 26-án látta meg napvilágot Teddingtonban.Kapcsolódó hír:A meztelen Keira Knightley pasikról fantáziál »

Keira Knightley

A szépséges színésznő ifjú kora ellenére számtalan A-kategóriás filmben játszott már. A népszerű kalóztrilógia mellett szerepet kapott például a Büszkeség és balítélet, illetve a Vágy és vezeklés című kosztümös alkotásokban. 1985. március 26-án látta meg napvilágot Teddingtonban.

Kapcsolódó hír:
A meztelen Keira Knightley pasikról fantáziál »

Dia


            	Julia Stiles
            	A 10 dolog, amit utálok benned és a Bourne-trilógia szőke sztárja 1978. március 28-án jött a világra, és már gyerekkorában elhatározta, színésznő lett. Álma valóra is vált, több tucat szerep van már a háta mögött.

Julia Stiles

A 10 dolog, amit utálok benned és a Bourne-trilógia szőke sztárja 1978. március 28-án jött a világra, és már gyerekkorában elhatározta, színésznő lett. Álma valóra is vált, több tucat szerep van már a háta mögött.

Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: