Szerelmi horoszkóp
Mártír vagy birtokló vagy a kapcsolatban?
Szeretnéd szerelmed minden szabadidejét kisajátítani, vagy gyakran kerülsz egyenlőtlen viszonyba?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párkapcsolat egészséges egyensúlyát cseppet sem könnyű fenntartani. Tovább nehezítheti a feladatot, ha hajlamos vagy a mártírságra vagy éppen kedvesed birtoklására.

Ha azonban megismered hibáidat, nagyobb eséllyel nézhetsz szembe velük.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként sokszor kimondottan férfiasan viselkedsz a párkapcsolatban. Szereted te hordani a nadrágot - különösen az ágyban vagy határozott. Ha éppen nincs párod, megesik, hogy az élvezetek hajszolásába kezdesz. Ilyenkor szexuális ösztöneid felülkerekednek rajtad, és átveszik az uralmat. Birtokló azonban csak addig vagy, míg a tiszavirág életű kapcsolat fennáll - ez gyakran mindössze néhány nap. Azt követően szeretsz inkább tovaröppenni, és nem siratsz semmit.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A szerelmi horoszkóp szerint nagyon határozott birtoklási vágy munkál benned. A párkapcsolat számodra gyakran nem pusztán önmagáért fontos, hanem azért, hogy megszerezz valamit, ami még nem a tiéd. Az így kialakult kötődések azonban gyakran abban a pillanatban szétesnek, amint elérted, amit akarsz. Próbálj meg kicsit átgondoltabban párt választani. Mielőtt belekezdesz egy pasi megszerzésébe, mérd fel, hogy van-e jövője a kapcsolatnak hosszabb távon.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Birtokló vagy a párkapcsolatban. Ám érdekes módon ez a tulajdonság nem annyira a kapcsolat érzelmi, sokkal inkább az intellektuális oldalára vonatkozik. Ikrekként ritkán fordul elő veled, hogy féltékeny leszel, mert egy másik nő megpróbálja elcsábítani a párodat. Ám annál gyakoribb jelenség, hogy sértve érzed magad, amiért kedvesed nem osztott meg veled valamilyen információt. Ez a hozzáállás azonban legalább annyira idegesítő, mint az, ha nőismerőseire féltékenykednél.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A párkapcsolataid - bizonyos szempontból - sokszor az anya-gyermek kapcsolatra emlékeztetnek. A szerelmi horoszkóp szerint szeretnéd teljesen birokba venni kedvesedet - valósággal kisajátítani. Ha párod elmegy valahová, neked mindig pontosan tudnod kell, hol van, mit csinál, neki pedig meg kell ígérnie, hogy este nyolcra otthon lesz. Ezzel a viselkedéssel azonban igen gyorsan elriaszthatod. Ha pedig szakításra kerül a sor, hónapokig mártírként viselkedsz, és fájdalmaddal üldözöd.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ellentétben az Ikrekkel - aki intellektuális szempontból szeretné kisajátítani a párját - neked Oroszlánként arra van szükséged, hogy szexuális értelemben birtokolhasd. Ez az önzés azonban csak addig él benned, amíg a testi vágyak kétszáz fokon lángolnak. Amint az egymás iránti erotikus érdeklődés lanyhulni kezd, te átváltasz mártír szerepkörre. Ilyenkor pedig képes vagy - olykor mondvacsinált - pszichés terhekkel nyomasztani kedvesedet. Jobban tennéd, ha indulataidat kicsit visszafognád.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Igen racionális és megfontolt nő vagy. Még akkor is, ha szerelemről vagy párkapcsolatról van szó. Nem jellemző rád, hogy kisajátítanád a pasit, vagy beteges módon birtokolnád őt. Pontosan tudod, hogy, ha menni akar, úgysem tudod visszafogni, ha pedig marad, akkor minek idegeskedni. A mártírkodás már inkább jellemző rád. A szerelmi horoszkóp szerint rosszabb periódusokban rettenetesen tudod sajnálni magad, miközben mindenért párodat okolod. Ezzel ideje volna felhagynod.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Valójában igényed lenne arra, hogy teljes egészében tiéd legyen a párod. Ám ezt a vágyadat igyekszel visszafogni, hiszen pontosan tudod, hogy veszélyes lehet a kettőtök közös jövőjére nézve. Mérlegként egyedül akkor kerül felszínre birtoklási vágyad, ha úgy érzed, könnyen elveszítheted kedvesed. Ilyenkor viszont annyira határozottan látszik rajtad az egyedülléttől való félelmed, hogy halálra rémítheted vele a pasit. Jobban tennéd, ha inkább megőriznéd a méltóságodat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A szerelmi horoszkóp szerint képtelen vagy a kompromisszumokra. Szinte megszállottan ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, és el sem tudod képzelni, hogy a másik félnek is igaza lehet. Megszállottságod hátterében birtoklás- és hatalomvágy áll, mellyel magadhoz akarod kötni a másikat. Ez a birtoklási vágy nem csupán szexuális értelemben jellemző rád. Legalább annyira fontos számodra, hogy párod lelkivilágát is befolyásold. Talán ideje lenne kicsit lazítanod a kereteken.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kiváló arányérzékkel mindig eltalálod, hogy mekkora az a szabadság, melyre partnerednek szüksége van, ugyanakkor téged sem zavar. Nem jellemző rád a birtoklás, a másik ember kisajátítása. Néha azonban hajlamos vagy olyan férfiakkal kezdeni, akikről már az első pillanatban látszik: nem illenek hozzád. Nyilasként az efféle kapcsolatokra azért van szükséged, mert kiélheted bennük a nagyon ritkán rád törő mártírhajlamaidat. De érdemes átgondolnod, hogy megéri-e ilyesmire pazarolni az idődet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A szerelmi horoszkóp szerint birtoklási vágyad párod korlátozásában, versenyeztetésében nyilvánul meg. Elég sajátos módon akadályokat gördítesz kedvesed útjába, melyeket át kell ugornia ahhoz, hogy veled lehessen. Ennek hátterében rendszerint az elhagyástól való félelmed áll. Mivel nem szeretnél birtokló vágyadnak teret engedni, inkább faramuci módon az elérhetetlent játszod, hogy így tűnj izgalmasabbnak. Érdekes módszer, de előfordulhat, hogy a pasi idővel ráun.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Se nem mártír, se nem birtokló. Nehéz meghatározni a párkapcsolatban rád jellemző viselkedési módot. Vízöntőként eleve nem bírod a kötöttségeket, minek következtében hosszabb távú párkapcsolatokat is viszonylag ritkán alakítasz ki. Ha valamilyen probléma üti fel a fejét, te rendszerint inkább menekülőre fogod, minthogy megoldanád a gondot. Így azonban sosem lesz igazán tartós kapcsolatod. Akkor már inkább légy egy kicsit ragaszkodóbb!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Távol állsz a racionalitás világától, sokkal inkább álmodozó természet vagy. A szerelmi horoszkóp szerint különös vonzalmat érzel olyan férfiak iránt, akik időről időre felbukkannak az életedben, aztán nyomuk vész. Mivel idejük nagyobb részét nem töltik veled, alkalmad nyílik arra, hogy fantáziálj róluk. Mindez remekül passzol ábrándos lelkivilágodhoz, valamint a mártírság iránti igényedet is kiélheted az ilyen szituációkban. Talán itt lenne az ideje, hogy belekezdj egy valóságosabb párkapcsolatba.

Cikkünk Peter Orban Az asztrológia tankönyve című írása alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

juhar1
  • párhoroszkóp
  • szerelmi horoszkóp

Kelta szerelmi horoszkóp

par vizparton piknik
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Milyen vagy a szerelemben?

Ezt is szeretjük