Szemöldökéről tudhatod, kivel van dolgod: olvasd le a férfi arcáról, milyen a szerelemben
Ugyanolyan fontos ezoterikus jel, mint a szem vagy a száj.

megnézi
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ókori kelet tanok szerint a szemöldök nagyon fontos, mert ez egy választóvonal az arc és a homlok között. Ugyanúgy alkalmas a karakterolvasásra, mint az arc egyéb fontos részei.

A szemöldöknek az íve, a szálainak színe és sűrűsége is jelentőséggel bír. Nemcsak fizikai és egészségügyi jellemzőket lehet belőle megállapítani, hanem utalhat az illető tulajdonságára és viselkedésére is.

A szemöldök sok mindenről árulkodik

A szemöldök is olyan ezoterikus jel az arcon, ami árulkodhat az ember jelleméről. Már a néphagyomány szerint is babonás félelem övezte azokat, akiknek például összeért a szemöldökük, mert természetfeletti hatalmat tulajdonítottak nekik. A kínai arcdiagnosztika tanulmányozói úgy vélték, hogy a minél sűrűbb, bozontosabb és erősebb szemöldök jelenti azt, hogy maga az egyéniség is erős és uralkodó, teli van életenergiával, vagyis csível. A gyér és halovány szemöldök sokszor testi betegség tünete lehet, de általában sok szenvedés vagy nehéz gyerekkor is húzódhat mögötte. Lehet, hogy a szem a lélek tükre, de a szemöldök jellege és változásai alapvető érzelmi attitűdöt és hangulatváltozást is jelentenek. Formája, vonalának íve, sűrűsége pedig utalhat arra, hogy milyen típusú ember a viselőjük.

A következő képeknél ismert férfiak jellegzetes szemöldökfajtáiból tippet olvashatsz arra vonatkozóan, hogy milyen lehet annak a szerelmi és érzelmi élete, aki ilyen típusú arcszőrzettel rendelkezik.  

Ezt is szeretjük