Számold ki, mennyi a kapcsolati stressz-számotok!
Megismerheted a legveszélyesebb feszültségforrásokat, melyek alááshatják a harmóniát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A stressz-számok két szám jellemzői közötti feszültségre világítanak rá. Szembenállási pontokat jelölnek, melyeket fel kell oldani ahhoz, hogy harmónia jöhessen létre a kapcsolatban.

Ahogyan a nevük is utal rá, a stressz-számok akkor nyilvánulnak meg a legerőteljesebben, amikor stressz hatása alatt van valamelyik fél, és rávilágítanak a kapcsolat gyenge pontjaira. Ilyenkor felszínre törnek, és könnyebben eluralkodhatnak a tudattalan minták, melyek az embert negatív cselekedetekbe sodorják. Nézd meg, mi a stressz-számotok, és tudd meg, milyen veszélyeket rejt!

Így számolj!

Először számold ki külön-külön mindkettőtök személyiségszámát, majd a nagyobból vond ki a kisebbet! Így megkapod a kapcsolati stressz-számot.

A személyiségszámot úgy kapod meg, ha összeadod a teljes névben szereplő mássalhangzókat.

Például: Kiss Erzsébet = K+S+S+R+Z+S+B+T=2+1+1+9+8+1+2+2 = 26.

2+6 = 8.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

 

Amikor a két szám azonos, akkor, bár nincsen stressz-szám, a felmerülő feszültségek abban jelentkeznek, hogy megnő a szélsőséges megnyilvánulások valószínűsége. Ilyenkor előfordulhat, hogy valaki a saját rossz tulajdonságait nem veszi észre, de a párjában rengeteg hibát talál. Ilyenkor el kell gondolkodnia azon, hogy mi az, amiben a párja tükröt tart neki.

1-es stressz-szám

A stressz itt az akaratosságban jelentkezik. Az egyik fél függetlenséget akar, és nem törődik a másik figyelmeztetéseivel vagy kritikájával, aki viszont a biztonságot helyezi mindenek elé. Nehezményezi, hogy párja nem értékeli őt eléggé. Fontos feladatotok, hogy egyikőtök megtanuljon függetlenebb, a másik pedig együttműködőbb lenni, de amíg ez be nem következik, addig viták jellemzik kapcsolatotokat.

2-es stressz-szám

Egyikőtök érzelmileg talán gyengének és felületesnek látja a másikat, az pedig őt arrogánsnak és érzéketlennek. Lehet, hogy túl kritikusak vagytok egymással a kis dolgokat illetően, és valamelyikőtök talán aláássa a másik kezdeményezőkészségét. Komoly konfliktusforrás lehet, ha egyikőtök gyakran aggályoskodik, és megakadályozza a másikat abban, hogy változtasson. Fontos feladatotok, hogy mindketten segítsétek a másikat abban, hogy képes legyen a dolgokat tisztábban látni.

3-as stressz-szám

Kapcsolatotokban valószínűleg jelentős feszültségek gátolják az érzelmek és a személyes elképzelések megosztását. Egyikőtök talán túl komolynak és makacsnak tűnik a másik számára, aki pedig nehezen viseli a korlátokat. Különösen érzékeny pont lehet, ha egyikőtök tudat alatt aláássa a másik munkába vetett hitét. Amikor nem vagytok harmóniában egymással, a szexualitás a manipuláció eszközéül is szolgálhat. Pedig mindketten a gondolatok és érzések tiszta és elfogadható kifejezéséért küzdötök.

4-es stressz-szám

Ezzel a kombinációval erősen kell dolgoznotok azon, hogy megteremtsétek a korlátok és a teljes szabadságvágy közötti harmóniát. Ez egy hol így, hol úgy jellegű kapcsolattá válhat, ahol az egyik pillanatban minden jól megy, a következőben pedig minden megromlik. A konfliktusok megoldásában sokat segíthet, ha rugalmasak maradtok, és fenntartjátok az egymás iránti kölcsönös érdeklődést és figyelmet.

5-ös stressz-szám

Ebben a kombinációban a szabadságért folytatott harc az alaptéma. Egyikőtök saját énjének biztonsága miatt ragaszkodik a másikhoz, aki neheztelhet, amiért ráterhelik a felelősséget, de szüksége van arra, hogy megtanulja a másokról való gondoskodást. Egyikőtöket elkeserítheti, ha a másikból hiányzik az érdeklődés az otthoni problémák iránt, de ő meg nem érti az örökös aggodalmaskodást. Akkor teremthettek harmóniát, ha mindketten bíztok magatokban, felvállaljátok a felelősségeiteket, és megtanuljátok elengedni a másikat.  

6-os stressz-szám

Könnyen türelmetlenné váltok egymással, mert érzékelhető különbségek mutatkoznak az élethez való hozzáállásotokban. Ez kifejezésre jut például a gyermeknevelésben is. Egyikőtök tele van elképzelésekkel az életről, de elveszítheti a párja szükségleteivel való érzelmi kapcsolatot. Ő szintén nehezen tudja kezelni az érzelmi felelősséget, és tapintatlanná válhat. Az otthon békéjéért és az érzelmi harmónia megteremtéséért meg kell harcolnotok, ezért kerüljétek a kölcsönös vádaskodást.

7-es stressz-szám

Konfliktus adódhat abból, hogy egyikőtök hatalomra vágyik, és irányítani akar, ám a másik fél nehezen tűri, hogy bárki is megmondja neki, mit tegyen. Azért van szükségetek egymásra, hogy mindketten megtanuljátok felismerni mások hatalmát, és rátaláljatok akarat és hatalom helyes egyensúlyára. Ha bölcsen éltek a 7-es energiájával, a lélek titkaiban való elmélyedésetek révén megtanulhatjátok egymás kölcsönös tiszteletét.

8-as stressz-szám

Különbségetek a hatalomért való harchoz vezethet, mert mindketten azt szeretnétek, ha a másik a kedvetek szerint viselkedne. Hol idealizmus, hol realizmus uralja a kapcsolatotokat. Mindkettőtöknek el kell fogadnotok a másik egyéniségét és az önzetlen törődést. Igyekezzetek elkerülni a hatalmi játszmákat, melyek abból adódnak, hogy egyikőtök sem akarja feladni a pozícióját, és figyeljetek rá, hogy a pénzhez való eltérő hozzáállásotok ne vezessen széthúzáshoz!

Cikkünk Lynn Buess Örök számmisztika című könyvének segítségével készült.

OLVASD EL EZT IS!

fekvo
  • szerelem
  • párkapcsolat

Mikor született a pasid?

Ezt is szeretjük