Mikor születtél?

Ez életed legnagyobb kihívása

Ha tisztában vagy vele, mi lesz életed legnehezebb feladata, nagyobb esélyed kínálkozik arra, hogy sikeresen felelj meg a kihívásnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sors újabb és újabb feladatok elé állít, melyeknek előbb-utóbb meg kell felelned. Tapasztalni fogod, hogy ennek a folyamatnak soha nincs vége.

Számold ki alapszámodat, és ismerd meg életed legnagyobb kihívását.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Bizonytalanságérzeted miatt gyakran előfordul, hogy kreatív energiáid nem törnek felszínre. Valószínűleg éppen ezért életed legnagyobb kihívása, hogy felszabadítsd alkotókészségedet. Emiatt fontos, hogy sokkal jobban bízz belső erődben és fantáziádban. Ne bizonytalanítson el, ha a külvilágtól kezdetben nem kapsz kellő mennyiségű biztatást. Idővel bebizonyosodik majd, hogy neked volt igazad, és nem hiányzik belőled a kreativitás.

2-es alapszám

Általában túlzottan együttműködő vagy, és sokszor érzed úgy, hogy te vagy a felelős a számodra fontos emberek boldogságáért. Gyakran előfordul, hogy nem vagy képes nemet mondani, aminek következtében túlzottan elkötelezed magad, és nem veszel tudomást saját korlátaidról és igényeidről. Mindezek miatt életed legnagyobb kihívása, hogy megtanuld előtérbe helyezni a saját érdekeidet másokéval szemben.

3-as alapszám

Túlzott érzékenységedből adódóan hajlamos vagy magadba szívni a többi ember zaklatottságát és negativitását. Emellett a téged ért bírálatokra is igen érzékenyen reagálsz, ráadásul mindig kész vagy azokat félreérteni: a legkisebb kritikától is úgy érzed magad, mint akinek tőrt döftek a szívébe. Bár nem megy majd egyszerűen, ideje, hogy megtanuld kezelni túlérzékenységedet. Növessz egy kicsit vastagabb páncélt!

4-es alapszám

A stabilitást számodra szüleid képviselik, akiktől sokáig nem tudsz elszakadni. Épp ezért a legnagyobb kihívást az életedben azoknak a külső alapoknak az építése jelenti majd, melyek segítenek abban, hogy leválhass a családról. Hidd el, ha egyszer ráérzel a felelősség ízére és szépségére – az azzal járó terhek és kötelezettségek ellenére –, nagyot lépsz előre a személyiségfejlődésben, és megtapasztalhatod a szabadság érzését.

5-ös alapszám

Mindennél fontosabb számodra a szabadság, ám ezt igen különös módon éled meg. Tartózkodsz mindennemű külső megszorítástól, és úgy éled mindennapjaidat, mint egy kamasz. Komoly kihívást jelent számodra a felelősségvállalás és bizonyos kötöttségek elfogadása. Előbb-utóbb azonban meg kell értened, hogy a függetlenség kéz a kézben jár az önfegyelemmel - és ez így van rendjén.

6-os alapszám

Megeshet, hogy egyfajta lelki tagadás állapotában élsz. Mivel túl erősen koncentrálsz arra, miképp is kellene érezned bizonyos helyzetekben, elképzelhető, hogy valós érzelmeiddel nem vagy tisztában. A legnagyobb kihívást az jelenti számodra, hogy szorosabb kapcsolatba kerülj a belső hanggal, és megtanuld aszerint élni az életed. Ehhez mind testileg, mind lelkileg oldottabb állapotba kell kerülnöd – érdemes kipróbálnod a meditációt vagy a jógát.

7-es alapszám

Sokak számára úgy tűnhet, hogy a végletekig bízol önmagadban, hiszen soha nem kéred ki mások tanácsát, illetve nem veszel tudomást azokról. Valójában azért zárod ki a külvilágot döntéseidből, mert belső erőforrásaidba vetett hited annyira gyenge, hogy roppant sebezhetőnek érzed magad környezeted elgondolásaival szemben. Legfőbb feladatod tehát az egészséges önbizalom megszerzése.

8-as alapszám

Erős vágy él benned a pénz, a hatalom és az ismertség iránt, ugyanakkor legalább ennyire félsz is tőlük. Ezek a vágyak és félelmek lehetnek tudatosak, de előfordulhat, hogy a tudatalattid legmélyebb rétegeiben húzódnak meg. Komoly kihívást jelent számodra, hogy harmóniába hozd egymással ezeket az ellentmondásokat. El kell döntened, hogy életed mely fázisában mi az, ami valóban fontos számodra.

9-es alapszám

Mindig is magasztos elképzeléseid voltak a világ értékeivel és rendjével kapcsolatban. Ám hogy ezek ne csak álmok maradjanak, tenned is kell. Annak eldöntése, hogy merre is haladj, igazi kihívás. Tudnod kell, hogy valójában a döntés meghozatala lesz igen nehéz, ezután már könnyebben mennek a dolgok, hiszen kiválasztottad a megfelelő csapásirányt.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no komoly
  • feladat
  • számmisztika

Mikor születtél?

Ezt is szeretjük