Mikor születtél?

Így reagálsz életed legnagyobb kihívásaira

Légy tisztában az előtted álló feladatokra adott reakcióiddal. ha szükséges, változtass rajtuk idejében!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint minden ember jellemezhető egy számjeggyel - egytől-kilencig. Ez a szám sajátos rezgéseivel meghatározza jellemed, és rengeteg dolgot árul el rólad. Így például azt is, hogyan reagálsz életed legnagyobb kihívásaira.

Van, akit izgalomba hoznak a sors által elé gördített nehézségek, és kimondottan örül a kihívásoknak, míg más megretten az elintézésre váró feladatoktól, és visszahúzódik a csigaházba. Számold ki alapszámodat, és megtudhatod, hogy melyik táborba tartozol!

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Ha úgy látod, erőfeszítéseid jelentős akadályokba, illetve a külvilág ellenállásába ütköznek, könnyen elveszíted az önkontrollt. A komolyabb gátak esetén számodra a legjobb megoldásnak a még erősebb akarás tűnik, ahelyett, hogy inkább használnád a fejed. Jobban tennéd tehát, ha ilyen helyzetekben úgy próbálnál eleget tenni a kihívásoknak, hogy átgondolod a lehetőségeidet, és változtatsz a megoldási módon.

2-es alapszám

Amikor komolyabb kihívás előtt állsz, még a szokásosnál is nehezebben viseled a külvilág kritikáját. Túlérzékenységed azonban jelentősen megnehezíti céljaid elérését. Ilyen mentalitás mellett ugyanis még a kevésbé jelentős gátak is legyőzhetetlen akadályokká tornyosulnak a szemedben. Ha védtelennek és sebezhetőnek érzed magad, nehezen valósítod meg a céljaidat! Ha nagy feladatról van szó, csak magabiztosan!

3-as alapszám

Félsz érzéseidet és kreatív képességeidet természetes módon kifejezni, annak ellenére, hogy bővel lenne mit megmutatnod. Visszafogottá és félrehúzódóvá válsz, ha komolyabb kihívás előtt állsz. Ügyetlennek érzed magad, amikor a számodra fontos célok eléréséről van szó. Ezek a negatív érzések pedig megakadályozzák, hogy kinyíljanak előtted azok a bizonyos kapuk. Próbálj meg hinni a képességeidben, és a dolgok sokkal simábban mennek majd.

4-es alapszám

Nem igazán kedveled a kihívásokat. Az a fajta ember vagy, aki szereti az állóvizet, és nem akar nagy célokért küzdeni. Legalábbis rendszerint ezzel nyugtatod magad, ha harcolnod kellene valamiért. Ám eközben néha érzed, hogy a jelen állapothoz képest mégiscsak többre vágynál. Ha el akarsz érni valamit, először meg kell küzdened a belső vészjelző rendszereddel, mely folyton fékez és visszatart.

5-ös alapszám

Imádod, ha megmérettetheted magad. Élvezed az olyan szituációkat, amikor megmutathatod, mire is vagy képes valójában. Mindezt amolyan magányos farkas módjára teszed, és nem hagyod, hogy mások segítsenek céljaid elérésében. Bár ez bátor és merész dolog részedről, azért nem ártana, ha néha kicsit engednél a büszkeségedből. Ez a fajta viselkedés ugyanis hosszútávon könnyen elszeparálhat a környezetedtől.

6-os alapszám

Az életben sokszor irreális elvárásokat támasztasz – ez vonatkozik az emberekre és céljaidra egyaránt. Azt akarod, hogy a világban minden úgy alakuljon, ahogyan azt te elképzeled. Mivel azonban hatalmas elvárásaidnak szinte lehetetlen megfelelni, ez a fajta hozzáállás zsákutcába vezethet. Olyan kihívásokat keress, melyek elérhető távolságban vannak, és ne akarj egyszerre mindent megkaparintani.

7-es alapszám

Elmerengő természeted miatt nem neked valók az élet nagyobb kihívásai. Ha valamilyen komolyabb cél megvalósításáról van szó, te inkább csak analizálgatod a helyzetet ahelyett, hogy cselekednél. Szereted minden oldalról alaposan megvizsgálni a szituációt és mérlegelni lehetőségeidet. Ez alapvetően még nem lenne gond, de sajnos nem jutsz el a döntésig. Kicsit légy merészebb, és szakadj el a filozofálgatástól.

8-as alapszám

Megrémülsz, ha nagyobb akadály tornyosul eléd. Mivel a külvilágot minél inkább igyekszel kirekeszteni az életedből, és csak a belső lelki történésekre összpontosítasz, gyakran előfordul, hogy megrettensz az odakint zajló eseményektől. Ha szeretnél komolyabb célokat elérni az életben, rendkívül fontos, hogy megtanulj cselekedni ahelyett, hogy visszahúzódnál a csigaházba. Ereszd el a félelmeidet, és koncentrálj az élet gyakorlatiasabb felére!

9-es alapszám

Elméletileg inspirálnak a nagy feladatok. Esetedben azonban a hangsúly az elméletileg szón van. Remek ideákat gyártasz a kitűzött céljaid megvalósítására, és gondolatban élvezed a küzdelmet is, mellyel kiharcolod magadnak mindazt a szépet és jót, amit szeretnél elérni. Másokat is meggyőzöl arról, hogy egy küzdelemre éhes nő vagy. Ám mindez legtöbbször csak gondolati szinten játszódik le. Itt lenne az ideje, hogy a valóságban is reagálj a kihívásokra.

Cikkünk Lynn Buess Örök számmisztika című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük