Mi is megdöbbentünk, mennyire igaz: rólad mit mond a szád formája?
Az ember minden egyes testrésze árulkodó, a száj pedig egyike a legárulkodóbbaknak.

nagykep?cikkid=164000&kep=szajformak-lead

Dia

	Vastagabb felső, vékonyabb alsó ajkak	Számodra az érzelmek igen fontosak, ez párosul némi túlérzékenységgel, különösen a párkapcsolatodban. Mindemellett adakozó ember vagy, de a saját igényeid is mindig szem előtt tartod.

Vastagabb felső, vékonyabb alsó ajkak

Számodra az érzelmek igen fontosak, ez párosul némi túlérzékenységgel, különösen a párkapcsolatodban. Mindemellett adakozó ember vagy, de a saját igényeid is mindig szem előtt tartod.

Dia

	Azonos vastagságú, telt ajkak	Érzékiség árad belőled. Nincs ellenedre a flört, a kacérságot azonban nem viszed túlzásba. Ez tesz vonzóvá. Mindemellett kalandvágy jellemez, és lázadó típus vagy.

Azonos vastagságú, telt ajkak

Érzékiség árad belőled. Nincs ellenedre a flört, a kacérságot azonban nem viszed túlzásba. Ez tesz vonzóvá. Mindemellett kalandvágy jellemez, és lázadó típus vagy.

Dia

	Vékony ajkak	Érzékeny ember vagy, ám ezt hajlamos vagy felvett keménységgel álcázni. Általában ösztöneid vezérelnek, sem tanács, sem észérvek nem befolyásolnak döntéseidben. Ha szád széle lefelé ível, akkor zárkózottság is jellemez.

Vékony ajkak

Érzékeny ember vagy, ám ezt hajlamos vagy felvett keménységgel álcázni. Általában ösztöneid vezérelnek, sem tanács, sem észérvek nem befolyásolnak döntéseidben. Ha szád széle lefelé ível, akkor zárkózottság is jellemez.

Dia

	Vastagabb alsó, vékony felsőajak	Bár egyedül is erős vagy, szomjazod, hogy szeressenek, legyen szó barátokról, családról vagy szerelemről. Szereted élvezni az életet, és teszel is érte, hogy mindent többszörösen megélj, megtapasztalj, ami jó.

Vastagabb alsó, vékony felsőajak

Bár egyedül is erős vagy, szomjazod, hogy szeressenek, legyen szó barátokról, családról vagy szerelemről. Szereted élvezni az életet, és teszel is érte, hogy mindent többszörösen megélj, megtapasztalj, ami jó.

Dia

	Széles ajkak	Kitartó és céltudatos vagy, nem véletlenül kíséri utad a siker. Emellett a tökéletesre törekszel, nem alkuszol meg. Maximalizmusodból saját kényelmed érdekében azért érdemes lehet kicsit lefaragni.

Széles ajkak

Kitartó és céltudatos vagy, nem véletlenül kíséri utad a siker. Emellett a tökéletesre törekszel, nem alkuszol meg. Maximalizmusodból saját kényelmed érdekében azért érdemes lehet kicsit lefaragni.

Dia

	Telt és íves ajkak	Magabiztos nő vagy, aki nem riad vissza új vagy kihívást jelentő helyzetekben. Személyiségedből árad, így nem csoda, hogy a férfiak szemében te vagy a végzet asszonya, a szexi, nőies, nagybetűs NŐ.

Telt és íves ajkak

Magabiztos nő vagy, aki nem riad vissza új vagy kihívást jelentő helyzetekben. Személyiségedből árad, így nem csoda, hogy a férfiak szemében te vagy a végzet asszonya, a szexi, nőies, nagybetűs NŐ.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: