3 árulkodó jel, hogy valaki rontást tett rád: így szabadulj meg tőle
Lehet, hogy a sorozatos balszerencse nem véletlenül üldöz: vess véget neki egyszerűen!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs olyan ember, akinek ne lenne az életében egy-egy olyan periódus, amit szívesen elcserélne máséval, ha tehetné: van, akinél ritkábban fordul elő, mások élete olyan is lehet, akár a hullámvasút.

A sorozatos balszerencse ugyanakkor egy idő után mégis feltűnő lehet, amikor a sok lent után valahogy nem akar jönni az a bizonyos fent. Ilyenkor elgondolkodik az ember, mit csinál rosszul, hogy szerelmi élete romokban hever, mit ront el, hogy munkahelyi mindennapjai stresszesek és kaotikusak, és miért van az, hogy még a hangulata sem az igazi.

Ha számodra is ismerősek az ilyen költői kérdések, téged is érinthet, amit sokan talán hókuszpókusznak tartanak, az ezotéria hívei szerint azonban igenis létező dolog: a rontás. Ideje megszabadulnod tőle.

Mi a rontás?

A rontás, illetve átok eltávolításához először is tudnod kell, mivel is állsz szemben. A rontás tulajdonképpen rossz energia, mely negatív irányba befolyásolja életed, és amelyet egy ártó szándékú valaki küld rád. Lehet a rontás erősebb vagy gyengébb, attól függően, hogy mennyi időt szánt rá a rontást küldő személy.

Ha több időt és energiát fektetett bele, jobban ismer, személyes tárgyad is van nála - amit magad adtál korábban neki, vagy ő elvette -, vagy akár csak egyetlen hajszálad birtokában van, erősebb átkot tud rád küldeni, mintha ezek közül egyik sem teljesülne. A rontást bárki küldheti, de akár megbízott személy is.

Rontás van rajtad?

Ha figyelsz, észreveheted, hogy rajtad is rontás lehet. Ezek a jelek utalnak rá:

  • Testi-lelki tünetek: levertség, rossz hangulat, fáradékonyság, a koncentrációs képesség csökkenés, álmatlanság, megmagyarázhatatlan okból eredő fizikai fájdalom.
  • Sorozatos balszerencse: nemhogy nincs szerencséd, de kifejezetten a balszerencse üldöz mindenben, amit csak csinálsz vagy eltervezel. Minden éppen ellenkezőleg alakul, mint ahogy neked jó lenne.
  • Bármibe fogsz, az rosszul sül el, semmi nem sikerül. Elkésel, elrontasz dolgokat, tönkreteszel dolgokat. Anyagi gondjaid támadhatnak, kapcsolataid másokkal megromolhatnak. 

A rontás levétele

A rontást elsősorban hozzáértő, spiritualitásban jártas emberek tudják levenni, de sajnos sok a szélhámos, aki nem akar mást, csupán az ember pénzét kicsalni. Velük vigyázni kell.Ahogyan azonban laikusok is tudnak rontást tenni másokra, úgy hozzá nem értők is képesek a rontást levenni, akár magukról is, ha hisznek benne.

A rontás levételéhez szükséged lesz egy borostyánkőre, ami majd magába szívja az ártó energiákat.

  1. Tisztítsd meg a követ vízzel és szappannal, majd hagyd magától megszáradni! Ha már száraz, jobbról balra söpörgesd meg néhányszor!
  2. Lélegezz mélyeket ki és be, köztük számolj hétig, és ismételd ezt ötször!
  3. Tedd az asztalra a kristályt, tartsd fölé a tenyered, és mondd ezt: Parancsolom, hogy minden engem ért támadást magadba szívj, és azonnal lökd is ki magadból a gonosz energiákat!
  4. A rontás a kristályba áramlik, a kő pedig talizmánként fog védeni téged a jövőben.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük