Mennyire fontos kedvesednek a kapcsolatotok?
Nehéz megállapítani a kapcsolat elején, komolyan veszi-e a férfi kettőtök viszonyát. Segítünk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Általában a nők foglalkoznak többet azzal, hová is tart a párkapcsolatuk. Ettől függetlenül nem kell azt gondolnod, hogy a férfi nem veszi komolyan a viszonyt.

Aszcendense alapján kiderítheted, hogy a pasi csak játszik veled, vagy esetleg már a közös jövőt tervezi.

Nem tudod, mi az aszcendense? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

A külvilágban harcol, és elszántan küzd a céljaiért, ám párkapcsolatát a barátságosság és kötetlenség jellemzi. Rendkívül fontos a lelki békéje megőrzése szempontjából, hogy legyen mellette egy szerető társ. Az egyetlen probléma azonban, hogy önmagának sokkal több mindent megenged a kapcsolatban, mint kellene. Nem igazán törekszik az egyenlőségre. Mindezek miatt viszont gyakran megesik, hogy egyedül marad.

Bika

A szenvedély számára nem csak egy szó, hanem a valóság egy legfontosabb alapeleme. Ha mind szexuális, mind pedig lelki szempontból megkapja ezt a kapcsolatban, rendkívül hűséges és megbízható társ lesz. Ilyenkor pontosan tudja, hogy mit is ér a társa, és a világ minden kincséért sem adná oda ezt az ajándékot. Ragaszkodó természete miatt azonban előfordulhat, hogy túl gyakran adja értésedre, mennyire nélkülözhetetlen vagy számára.

Ikrek

Rendkívül fontos számára a párkapcsolat – mind érzelmi, mind szexuális tekintetben. A szeretetlenség számára egyenlő a halállal. Aszcendensének köszönhetően igen komoly ember, aki szinte mindig hosszú távra tervez. Nem veszik el a részletekben, mindig a nagyobb összefüggéseket tartja szem előtt. Épp ezért elengedhetetlen számára a hosszú távú és célirányos közös tervek szövögetése. Ráadásul nem elégszik meg ezekkel az elképzelésekkel, meg is valósítja őket.

Rák

A védettség és a biztonság érzését keresi minden emberi kapcsolatban – különösen a szerelmi viszonyokban. Számára igazán fontos a hűség, és csak olyan társsal érzi jól magát, akire mindig és mindenben számíthat. Mivel azonban hajlamos a világot az érzésein keresztül nézni, sokszor előfordul, hogy a külső szemlélő számára meggondolatlannak, esetleg labilisnak tűnik. Egy kiegyensúlyozott partner mellett azonban könnyen megnyugszik.

Oroszlán

Nehezen viseli a kötöttségeket. Aszcendensének köszönhetően ő egy szabad szellem, aki igényli, hogy ne szóljanak bele a dolgaiba, és azt tehessen az életben, amit akar. A párkapcsolat akkor fontos számára, ha megkapja benne a lehetőséget az önmegvalósításra, és viszonylag kevés kötelezettséget kell vállalnia. Ne próbáld megváltoztatni. Ha szereted, fogadd el így, ha pedig szabadságvágyát soknak ítéled, törődj bele, hogy nem ő a te embered.

Szűz

Meglehetősen józan és földhözragadt férfi. A párkapcsolat azonban enyhíti számára a hétköznapok egyhangúságát. Míg önmaga két lábbal áll a földön, a kedvesétől elvárja, hogy egyéniségével színesebbé varázsolja a kapcsolatot. Ha jellemednek köszönhetően kiegyensúlyozod merevségét, harmonikussá válhat a kapcsolatotok. Ilyenkor biztosra veheted, hogy viszonyotok rendkívül fontos számára, és hűséges lesz hozzád.

Mérleg

Gyakran megéli, hogy amíg ő határozatlanul áll egy helyzet előtt, addig partnerének már konkrét elképzelései vannak róla. Kedveli az erős, határozott nőket, akit finoman irányítják őt. Arra azonban vigyázz, hogy ne ébreszd rá saját döntésképtelenségére, mert így büszkesége csorbát szenvedhet. Ha viszont azt látja, hogy ti ketten együtt tökéletes párt alkottok, és ki tudnátok forgatni sarkaiból a világot, hosszú távra tervez majd veled.

Skorpió

A párkapcsolat elsősorban az érzékiség közös élvezetét és a meghittséget jelenti számára. Nagyra értékeli az erotikán alapuló, stabil viszonyokat, mivel alapvetően bizalmatlan jellem, és a szexualitás biztonságot ad számára. Ha megkapja tőled azt a túlfűtött erotikát, ami számára elengedhetetlen a kiegyensúlyozott élethez, hosszú távú lesz a szerelmetek. Ebben az esetben biztos, hogy komolyan tervezi majd veled a közös jövőt.

Nyilas

Szellemi ösztönzést keres a párkapcsolatban - az intellektuális összhang mindennél fontosabb neki. Ha ez hiányzik, nem igazán veszi komolyan a szerelmi viszonyt. Bár ilyenkor is megesik, hogy hosszú ideig kitart választottja mellett, szinte kizárt a közös jövő. Csak abban az esetben lehet hosszú távú a kapcsolat, ha szellemileg egy hullámhosszon vagytok. Ilyenkor ugyanis úgy érzi, hogy terveit és elképzeléseit a te segítségeddel finomíthatja és kiegészítheti.

Bak

Akkor fogja igazán fontosnak tartani kettőtök kapcsolatát, ha érzelmi gazdagságoddal és színes képzeletvilágoddal kiegyensúlyozod az ő kissé merev és túlontúl racionális gondolkodásmódját. A szerelmi viszonyban ugyanis a lelki feltöltődést és az otthon melegét keresi. Szüksége van a női megértésre és gyengédségre ahhoz, hogy elfelejtse az élet keménységét, egyúttal jobban megismerhesse saját érzéseit is.

Vízöntő

Számára rendkívüli jelentőséggel bír az életöröm, és nélkülözhetetlennek érzi a szórakozást, illetve mindazt, amit az élet naposabbik oldala kínálhat. Kissé csapongó jellem, aki nem is igen gondol bele a párkapcsolat jövőjébe, inkább csak éli világát. Szinte mindegy neki, hogy egyedülálló, vagy van mellette valaki, a lényeg a derű és a vidámság. Idővel megkomolyodhat, fiatalon azonban nemigen veszi komolyan a férfi-nő viszonyt.

Halak

Mivel aszcendensének köszönhetően meglehetősen álmodozó természet, nehéz számára az elköteleződés és a racionális dolgokkal való foglalkozás. Bár fontos számára a szerelem, nemigen látja át azokat a kötelezettségeket és feladatokat, melyek egy komoly párkapcsolattal járhatnak. Ha közös jövőt tervezel vele, fontos, hogy elfogadd ezt a tulajdonságát. Ne próbáld őt megváltoztatni, csak nagyon finoman irányítsd.

Cikkünk Brigitte Theler Tökéletes társ a horoszkóp tükrében című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük