Párhoroszkóp: Mire számíts a pasitól 10 év múlva?
A megállapodottság unalmassá teszi, vagy attól kell tartanod, hogy ismeretlen szoknyák nyomába ered?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretnél a jövőbe látni, de nemhogy párodat, még magadat sem tudod elképzelni, a zodiákus segít a megfejtésben. Megmutatja, milyen lesz a kedvesed, illetve szerelmetek tíz év múlva.

A ifjonti hévet felváltja a nehézkes megfontoltság, vagy - dacára az idő múlásának - párod továbbra is szenvedélyes férfi marad?

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos pasi lételeme, hogy minden kesztyűt felvegyen. Az évek múlásával mindinkább bizonyítani akarja, micsoda férfi, így rendszeresen bátorsági próbák elé állítja magát. Mindezzel tulajdonképpen saját hiúságának hízeleg kicsit. Ha nem szeretnéd, hogy tíz év múlva önhitté váljon, támogasd, bátorítsd, dicsérd - de csak azokban a szituációkban, amikor valóban megérdemli

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A horoszkóp szerint a megszokott és a biztos sokkal közelebb áll a szívéhez, mint az újdonság varázsa. Épp ezért a Bika férfi kimondottan hűséges típus, nem kell attól tartanod, hogy az idő múlásával könnyebben elcsábul majd. Mivel minden idegen környezet megviseli, nem is nagyon mozdul ki otthonról - ez utóbbi tulajdonsága azonban a szürke hétköznapok melegágya.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A Bikával ellentétben az Ikrek férfi valósággal rajong az újdonságokért, imádja a változatosságot - az élet minden területén, így párkapcsolatban is. Ha azt érzékeli, hogy az idő múlásával kezd eluralkodni rajtatok a rutin, azt kezdi fürkészni, hol újíthatna valamit. Nem jellemző, hogy félrelépne, de fontos, hogy tíz év múlva is legyen a kapcsolatotoknak olyan pontja, ami serkentőleg hat rá.

Tarot és szerelem

Nem csupán az asztrológia, hanem a kártyajóslás is segíthet abban, hogy bepillantást nyerj a jövőbe. Ha többet akarsz tudni a szerelmi kártyajóslásról, nézd meg Morvay Kendrával készült videónkat!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint minden szempontból hűséges és ragaszkodó társ. Persze ehhez az kell, hogy világos legyen számára: van kihez tartoznia, érzelmeit pedig partnere is viszonozza. Az évek múlásával azonban mindinkább hajlamos a befelé fordulásra, ezért, ha arra vágysz, hogy kapcsolatotok harmonikus legyen, ne maradjanak ki a hétköznapokból a meghitt beszélgetések.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán férfi szerelme akkor állandósul, ha sikerül elnyernie szinte feltétlen csodálatodat. Ha hosszú távú kapcsolatban élve bizonyos idő után úgy érzi, elhanyagolod, okvetlenül bizonyítani szeretné, hogy más nők mennyire odáig vannak érte. Hiúsága - ahogy idősödik - egyre fokozódik, ám ha ezt tiszteletben tartod, nem lesz komoly problémátok tíz év múlva sem.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Számára nyilvánvaló, hogy minden megállapodást be kell tartani, és nem is különösebben kalandvágyó, így aztán nagyon ritkán fordul meg a fejében, hogy félrelépjen. A horoszkóp szerint szexuális energiája mérsékelt, de állandó. Mindezek miatt, ha rajta múlik, kapcsolatotok tíz év után is viszonylag kiegyensúlyozott - bár nem kifejezetten eseménydús - lesz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha párod a Mérleg jegyében született, nem kell hangos veszekedésekre számítanod a jövőben. Az évek múlásával azonban mindinkább befelé fordul, így konfliktushelyzetben hűvösen kezd viselkedni. Kicsit bosszantó lehet számodra, hogy ahogy idősödik, gyakorlott sakkjátékos módjára mindig hideg fejjel gondolkozik, és rendszerint kerüli az átgondolatlan rögtönzést.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi szexuális energiája az évek múlásával nem csitul. A horoszkóp szerint a szűzies ártatlanság és a polgári prüdéria távol áll tőle. Szenvedélyes szerető, ha pedig otthon nem kapja meg, amit szeretne, könnyen lehet, hogy máshol keresi majd. Ezt a tulajdonságát tartsd szem előtt - és kapcsolatotok alapjai hosszú távon is megingathatatlanok lesznek.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A párhoroszkóp szerint valószínűleg tíz év múlva sem fogsz unatkozni a Nyilas férfi mellett. Ha rajta múlik, a hétköznapokat izgalmas - kulturális vagy éppen sporttal kapcsolatos - programok tarkítják. Egyetlen tulajdonsága azonban bosszantóan határozott lehet az idő múlásával: öntetszelgése nyomasztóvá válhat, és gyakran felbosszanthat, hogy senkinek sincs igaza vele szemben.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kedvesed valószínűleg fiatalon sem volt túlontúl szenvedélyes férfi, ám az idő múlásával ez a tulajdonsága csak fokozódik. Gondjai támadnak, ha érzelmekkel találja magát szemben - hiszen azokat nem lehet skatulyába zárni, szabályokkal iránytani. Cserébe viszont biztos anyagi hátteret teremt kettőtök számára - nem érhetik pénzügyi meglepetések.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A férfiasság a Vízöntő pasi szerint nem az izmokon vagy a szenvedélyességen múlik, hanem a kicsiszolt intellektuson és a szellemességen. A párhoroszkóp szerint tíz év múlva egyre több izgalmas vitára számíthatsz, míg a kapcsolat szexuális oldala veszít a jelentőségéből. Ügyes női fortélyokkal és kellő kreativitással azonban meg lehet őt győzni arról, hogy ne csak fejben éljen.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Míg a jelenben mindig készen áll arra, hogy mások érdekeit a sajátja elé helyezze, addig a jövőben ez a tulajdonsága sokat változhat. Tíz év alatt jóval határozottabbá válik, az önfeláldozás pedig kevésbé lesz fontos számára. Saját érdekeinek képviseléséhez meglesz benne a határozottság, amit egyrészt pozitívumként könyvelhetsz el, másrészt jóval nehezebben éred céljaidat vele szemben.

Cikkünk Hajo Banzhaf és Brigitte Theler Éppen te hiányzol belőlem című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

lany voros
  • horoszkóp
  • aszcendens

Milyen leszel 10 év múlva?

Ezt is szeretjük