Kínai férfihoroszkóp
Mire számíts a pasitól?
Mivel a férfihoz az esetek többségében nem adnak használati utasítást, jó, ha tisztában vagy vele, milyen embert sodort utadba a sors.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kínai horoszkóp mind a 12 jegyének megvannak a maga erősségei, valamint gyengéi. Ez a férfiakra éppúgy áll, mint a nőkre. Ha tisztában vagy a pasik belső tulajdonságaival, talán könnyebben eligazodsz a férfilélek útvesztőiben.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Szereti a társaságot, bizonyos mértékig extrovertált személyiség, de a magánéletével kapcsolatban zárkózott. Személyes érzelmeit nem kürtöli világgá, ki nem állhatja, ha úgy érzi, belelátnak a lelkébe. Mindezek miatt óvatosan kell bánnod a Patkány jegyében született pasival. Soha ne támadd le, inkább várj, amíg ő teszi meg az első lépést. Ez a szabály ugyanúgy igaz az első randin, mint egy több éve tartó kapcsolat esetén.

Bivaly

A kínai horoszkóp szerint más jegyekhez képest a Bivaly férfi nehezebben mutatja ki érzelmeit. Társaságban ritkán képes elengedni magát, lassan barátkozik, és csak akkor tud felengedni, ha teljesen megbízik a másik félben. Ha kölcsönös szimpátia alakul ki közöttetek, hosszas udvarlásra számíthatsz. A Bivaly férfi - nevével ellentétben - nem ront ajtóstul a házba, ám, ha elnyered a bizalmát, hűséges lesz hozzád. De ne siettess semmit!

Tigris

A Tigris jegyében született férfi számos dicséretes tulajdonsággal rendelkezik. Becsületes, bátor, személyes példájával és ötleteivel ösztönzően hat környezete tagjaira. Felhőtlenül boldog azonban csak akkor lehet, ha megfékezi zabolátlan természetét, és képes úrrá lenni általános izgágaságán. Jó párost alkothattok, amennyiben kellően türelmes vagy, valamint finom női praktikákkal irányítod őt a háttérből.

Nyúl

Gyűjtőszenvedélye nem ismer határokat. A Nyúl férfi szerencsés esetben értékes művészeti alkotásokért rajong, ám gyűjthet bármi mást is - például szerelmi kalandokat. Hajlamos arra, hogy hirtelen felindulásból kikezdjen egy számára vonzó nővel - néha akkor is, ha éppen párkapcsolatban él. Épp ezért a kínai horoszkóp arra int, vigyázz, hogy ne legyenek közöttetek lezáratlan konfliktusok, ilyenkor ugyanis különösen hajlamos arra, hogy elcsábuljon.

Sárkány

Kínai jegyéből adódóan maximálisan megbízik saját értékítéletében, és hajlamos lekicsinylően vélekedni mások tanácsairól. Rendkívül büszke az önállóságára, és többnyire féltékenyen őrzi a függetlenségét. Mindennek tükrében nem csoda, hogy sok Sárkány férfi választja az agglegényéletet. Ennek ellenére a nők körülrajongják, hiszen színes egyéniségével lenyűgözi őket. Ha azonban komoly kapcsolatra vágysz, ne horgonyozz le mellette.

Kígyó

A kínai horoszkóp szerint a Kígyó jegy szülötte nem éppen egyszerű természet. Szigorú elvek alapján, gondosan válogatja meg barátait. Akiket megszeret, azokkal nagyvonalú, és a szívének kedves emberektől a legdrágább ajándékokat sem sajnálja, cserébe mindössze feltétlen hűséget vár. Birtokló, féltékeny természetéből adódóan viszont nem biztos, hogy szerencsés választás számodra.

Választékos és elegáns. A Ló jegyében született férfi különös vonzerőt gyakorol az ellenkező nem tagjaira, és általában számos szerelmi kalandon átesik, mire megtalálja az igazit. Aktuális partneréhez egy darabig kifogástalanul hű, társát igyekszik a széltől is megóvni, ám mindenképpen ragaszkodik a függetlenségéhez. Ha megadod neki a kellő szabadságot, tartalmas és hosszú kapcsolatra számíthatsz.

Kecske

A Kecske jegy szülötte sok szerelmi tapasztalaton átesik, mire képes lehorgonyozni. Az idő múlásával azonban egyre alkalmazkodóképesebbé válik, és legszívesebben a biztonságos, valamint megnyugtatóan szilárd hátteret választja. Ha túl korán találkozol ezzel a pasival, valószínűleg nem lesz tartós a kapcsolatotok, ha azonban már egy érettebb kiadással akadsz össze, számíts rá, hogy komolyan gondolja veled.

Majom

Humora és eleven természete miatt igen sok nő vonzódik a Majom jegyében született pasihoz. Ő pedig élvezi, ha csodálják. A kínai horoszkóp szerint hosszútávon rendkívül fontos, hogy engedd, hadd foglalkozzon azzal az ezerféle érdekességgel, amiben épp örömét leli. Mivel érdeklődése igen szerteágazó, sokszor kiszámíthatatlanul viselkedik. Ha azonban kellő toleranciával viseltetsz irányába, lehet közös jövőtök.

Kakas

Rendkívül feltűnő jelenség, megjelenése szinte parádés. Amennyiben munkája lehetővé teszi, ő az, aki szívesen ölti magára a hivatali uniformist, és nem panaszkodik, hogy szorít a nyakkendő. Nem irtózik a népszerűségtől, épp ellenkezőleg: élvezi, ha a közfigyelem felé terelődik. Az egyetlen probléma a Kakas jegyében született férfival, hogy mindezt otthon is elvárja. Ha pedig nem rajongod körül, könnyen megsértődik.

Kutya

A kínai horoszkóp szerint a Kutya jegy szülöttének számos tisztelője akad - mindkét nem körében. Mindennek ellenére nehéz együtt élni vele, mivel nem csupán színes egyéniség, de hangulatember is. Ha azonban meglelte a párját, minden erejével arra törekszik, hogy közös életüket jobbá és kellemesebbé tegye. Amennyiben szereted a mély érzésű, ám kihívást jelentő férfiakat, biztosan ő a te embered!

Disznó

Kedveli a komfortot, otthona általában tele van a legmodernebb kényelmi felszerelésekkel. Ez a pasi - sokszor épp kényelemből vagy egyenesen lustaságból - hűséges párjához, ugyanakkor képes arra, hogy harmonikus kapcsolatot alakítson ki. Ha nem egy szenvedélyes és rendkívül színes férfi álmaid netovábbja, viszont fontos számodra a kényelem és a biztonság, válaszd ezt a pasit!

Cikkünk megírásában Neil Somerville: Kínai horoszkóp 2010 című könyve segített.

OLVASD EL EZT IS!

lead no hutoben
  • jellem
  • kínai horoszkóp

Kínai aszcendens-számoló

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

lead nicole
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Kecske jegyében

lead cindy
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Ló jegyében

Ezt is szeretjük