Mit vár a pasi a házasságtól?
Születésnapja elárulja
Kíváncsi vagy, párod milyen elvárásokat támaszt a házasság intézményével kapcsolatban?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a legtöbb férfi retteg a házasság gondolatától, nagy részük az idő múlásával rászánja magát a nagy lépésre. Ekkor pedig az arákhoz hasonlóan nekik is vannak bizonyos elvárásaik, netán illúzióik a közös jövővel kapcsolatban.

Ha kiszámolod, kedvesed a hét melyik napján született, megtudhatod, milyen jövőkép lebeg a szeme előtt.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Valószínűleg nem nősül meg a húszas évei derekán. A hétfői pasi esetében nagyon hosszú időbe telhet, míg rászánja magát az elköteleződésre, az esküvő gondolata sokáig rémisztő számára. A párkapcsolat hivatalossá tételét általában csak akkor érzi fontosnak, amikor már gyerekeket szeretne. A házasságban alapvetően a harmóniát, a családi boldogságot, két, illetve több ember minél tökéletesebb összhangját keresi.

Ha kedden született

Csak úgy, mint az élet bármely más területén, a házasságban is a kalandot keresi. Ha esküvőre adja a fejét, szentül hiszi, hogy a kettőtök közös élete egy véget nem érő, izgalmas buli lesz. Sok utazásra és élményre vágyik, nemigen számol azzal, hogy a gyerek érkezése esetleg röghöz kötheti. Ha neked kicsit más elképzeléseid vannak, mindenképpen érdemes közös nevezőre jutnotok még az esküvő előtt.

Ha szerdán született

A legtöbb férfi retteg az elköteleződéstől. Mintha genetikailag beléjük lenne kódolva, hogy az esküvői harangszó hallatán menekülni kell. A szerdai nap szülötte ebből a szempontból kakukktojásnak számít. Ha úgy érzi, megtalálta élete párját, nem sokat gondolkozik a lánykérésen. Fontosnak tartja az esküvőt, és nem irtózik a konvencióktól sem. A házasságban egyfajta iránymutatást keres, ami majd segít neki átlépni a felnőtté válás küszöbét.

Ha csütörtökön született

Valószínűleg szoros kapcsolatot ápol az édesanyjával. Párkapcsolataiban és a házasságban ugyanazt a kötődést és kényelmet keresi, amit az anya-fiú viszonyban megtapasztalt.

Szereti, ha úgy érezheti, gondoskodnak róla, és kicsit talán ki is szolgálják. Természetesen nem várja el, hogy minden este a lába elé tedd a papucsát, de azt a komfortérzetet, amit édesanyja nyújtott számára, szeretné megtalálni a házasságban is.

Ha pénteken született

Kissé nyughatatlan férfi, aki szeret az életben sok mindent kipróbálni. Az évek múlásával azonban mind inkább vágyik a biztonságra, és talán nem mondja ki, de a nyugalomra is. Elsősorban ezeket a dolgokat keresi a házasságban. Mindehhez természetesen nélkülözhetetlen egy kellően kiegyensúlyozott feleség. A pénteki nap szülöttével akkor működhet a házasság, ha harmóniát sugárzol magadból, és alapvetően higgadt személyiség vagy.

Ha szombaton született

Álmodozó természetéből adódóan nem kevés illúzióval vág neki az esküvő utáni közös életnek. A szombati nap szülötte hajlamos úgy gondolni, hogy ti ketten majd meghódítjátok a világot, ennek megfelelően a házasságtól is egyfajta megváltást vár. Előfordulhat, hogy kissé meredek elképzelései és tervei vannak a kettőtök közös életével kapcsolatban. Az esküvő előtt mindenképpen próbáljatok közös nevezőre jutni a jövőt illetően.

Ha vasárnap született

Nehezen viseli a magányt, mindennél fontosabb számára, hogy legyen mellette valaki, akivel megoszthatja életét. A vasárnapi férfi a házasságban elsősorban az összetartozás érzését keresi, és szeretne szinte mindenben osztozni veled. A hivatalos papír fontos számára, mert megerősíti abban a hitében, hogy a kettőtök kapcsolata valóban örökké tart majd, és mindig ott lesztek egymásnak.

OLVASD EL EZT IS!

par a reten
  • szerelem
  • párkapcsolat

Párhoroszkóp

roma oleles
  • vénusz
  • horoszkóp

Vénusz párhoroszkóp

Ezt is szeretjük