Mit álmodtál karácsonykor?
Ezt jelenti valójában
Az álmok üzennek neked, csak figyelned kell rájuk. Fejtsd meg, mit is jelentenek valójában!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szkeptikusok azt állítják, hogy álmaink során a mindennapjainkat dolgozzuk fel, ugyanakkor az éjszaka lejátszódó képeknek fontos jelentésük van. Ráadásul a karácsonyi misztikus forgatagban még inkább felerősödik a jelképek tartalma. Ismerd meg őket!

Fenyőfa

A fenyőfa egyértelműen a karácsony egyik legfontosabb szimbóluma. Azt a meghitt és szeretetteljes hangulatot és érzést jelképezi, ami ilyen idő tájt minden ember lelkében ég. Ezenkívül azonban maga a fenyő magasságával és zöld színével a hosszú és boldog életre utal, ám attól függően, hogy mennyire részletesen kidolgozott az álmodban, más-más jelentést képvisel.

Az álomfejtésben úgy tartják, hogy a tűlevelű növény hosszú, egészségben gazdag életet jelent, pláne akkor, ha nemcsak egy szál fenyőt, hanem egy egész erdőt látsz álmodban. Ha toboz is van a fán, az jelentheti azt, hogy gyermekáldás várható a családban, hiszen a toboz a fenyő termése, és így termékenységet, gyarapodást ígér. Ugyanakkor a váratlan öröm és siker szimbólumaként is ismert.

Gyertya

A gyertya lángja minden formában a reményt jelképezi, ugyanakkor az életre is szokták vonatkoztatni. Ha olyan helyzetbe kerültél, ami kilátástalannak tűnik, akkor nagyon jót jelent gyertyával álmodni. Persze, ahány megjelenési formája van, annyiban tér el a szimbólum másodlagos jelentéstartalma.

Amilyen ütemben ég álmodban a gyertya, úgy fogy az időd életedben, ezért attól függően, hogy milyen gyorsan csökken a viaszhalom, próbáld meg a döntéseidet felgyorsítani. Ha a láng balra hajol, az azt jelenti, hogy a rossz utat választottad céljaid eléréséhez, míg a jobb oldali kitérő azt jelenti, hogy a megfelelő ösvényen haladsz, bármit is szeretnél elérni. Amennyiben a gyertya hosszú, és egyenesen ég, az kiegyensúlyozottságra és magabiztosságra utal, míg a pislákoló fény azt jelenti, hogy valami éppen elmúlik az életedben.

Angyal

Az angyalnak elsősorban bibliai jelentése van, hiszen Máriát is egy angyal értesítette arról, hogy kisbabát hord a szíve alatt. Mind a hit, mind az ezotéria világában egyfajta hírvivőként vannak jelen ezek a kedves lények, ezért, ha angyallal álmodsz, az azt jelenti, hogy tanácstalan vagy valami miatt, és tudat alatt mástól vársz segítséget a probléma megoldására.

Keresed a kiutat valahonnan, méghozzá a lehető legmegbízhatóbb, zökkenőmentes úton, hiszen az angyalok a nyugalom és a béke jelképei. Mivel ezek a szellemi világban élő entitások mindig a pozitívumot szimbolizálják, az álomban felbukkanó angyal nagyon jót jelent, többek között sikert és boldogságot.

Te odafigyelsz arra, hogy mit üzennek az álmaid?

Ezt is szeretjük