Milyen férj válik a férfiból? Japán horoszkópja elárulja
Kíváncsi vagy, mit tartogat számotokra a házasélet? A japán horoszkóp elárulja, mire számíts.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, akit némiképp megváltoztat a házasság, míg mások nem értékelik különösebb fordulópontnak.

Kíváncsi vagy, mi vár rátok a házaséletben? A japán horoszkóp elárulja.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Ha Ippaku a férfi, a házasélet egyik legnagyobb nehézségét valószínűleg az jelenti neki, hogy összeegyeztesse a munkáját és a magánéletét, mivel mindkettőt komolyan veszi. Fontos számára, hogy megfeleljen a férfiszerepnek, és kivegye a részét a ház körüli teendőkből. Lehetséges, hogy a kötelezettségek mellett kevés ideje jut a szórakozásra és a pihenésre.

Jikoku – Fekete föld

A Jikokuk gyakran nehezen viselik a kötöttségeket, és a párkapcsolatban is fontos számukra, hogy érezzék, van mozgásterük, döntési szabadságuk és tetszőlegesen eltölthető szabadidejük. Egy Jikoku a házasságban olykor könnyen visszamegy gyerekbe, ám ha kiélheti játékos hajlamait, létrejön az egyensúly.

Sanpeki – Türkiz fa

A Sanpeki nem tartozik éppen az otthonülő típusok közé, szinte folyamatosan hajtja a kalandvágy és a felfedezőkedv. Ha feleségül mész hozzá, akkor sem biztos, hogy sok kanapén heverős hétvégére számíthatsz, és nem kizárt, hogy a ház körüli teendők megosztásában is kemény vitákra számíthattok. Igyekezzetek kompromisszumra jutni.

Shiroku – Zöld fa

A Shirokuk néha magányos farkasokká változnak - ez pedig összeütközések forrása lehet, ha magatartásuk nem fér bele abba a képbe, amit a másik ember a párkapcsolatról alkotott. A Shiroku ugyanakkor szereti azt érezni, hogy ő az úr a háznál, és valószínűleg nem árt, ha türelmes és elfogadó vagy vele, de tőle is ezt kapod cserébe.

Goo – Sárga föld

Ha a szociális alkatú Goo-val hozott össze a sors, nem kizárt, hogy az otthonotok állandó összejövetelek helyszíne lesz, és gyakran telik meg gyerekzsivajjal is. A Goo-t a pezsgés tartja életben, és valószínűleg sosem hanyagolná a el barátait. Ezek a kapcsolatok majdnem olyan fontosak lehetnek számára, mint a házassága.

Roppaku – Fehér fém

A Roppaku férfi a klasszikus értékek híve, igazi hagyománytisztelő, és nem kizárt, hogy a házasságban a párkapcsolat kiteljesedését látja. Inkább otthonülő típus, és szívesen tesz-vesz a ház körül, de valószínűleg tőled is hasonló dolgokat vár el. Nem árt közös nevezőre jutnotok az együtt töltött időt illetően. 

Shichiseki – Vörös fém

A kissé önfejű Shichisekiknek gyakran sok tanulnivalójuk akad az együttműködés és a felelősségvállalás területén, így eleinte a házaséletben is kissé idegenül mozoghatnak, ám hamar beletanulnak. Gyakran viszont egyáltalán nem érzik, hogy a házassági papírok bármit változtatnának az addigi állapoton.

Happaku – Fehér föld

A Happaku valószínűleg mindent megtesz, hogy a kedvedben járjon - igazán figyelmes férfival van dolgod, aki nincs híján a romantika iránti igénynek sem. Valószínűleg nem hagyja, hogy ellaposodjon a kapcsolatotok, időről időre meglep valamivel, talán egy romantikus vacsorával vagy egy kirándulással.

Kyushi – Vörös tűz

A Kyushi olykor kissé önző lehet - nem kizárt, hogy megszokta, hogy körülrajongják, és ő a világ közepe. Olykor persze megérdemli a gondoskodást, de bátran várhatsz viszonzást is. Sok Kyushi nem a gyakorlatiasságáról híres, így lehet, hogy párod tőled reméli a megoldást bizonyos kérdésekre, de ne hagyd, hogy az anyukájának lásson.

Ezt is szeretjük