Milyen férfi hozza el életedbe a szerelmet?
Születésnapod megsúgja
Kíváncsi vagy, milyen lesz az a pasi, aki mellett végül lehorgonyzol, aki mellett megtalálod a boldogságot?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán a te fejedben is él még a kép egy kislányként elképzelt férfiideálról, melyet a valóság legtöbbször felülír. A való életben ugyanis gyakran nem ragaszkodsz az effajta álomképekhez.

Ha gyermeki éned mégis előtérbe kerülne, és tudni akarod, milyen férfi hozza el életedbe az igaz szerelmet, számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Kedveled a humoros, közlékeny férfiakat, akik a baráti társaságot folyamatosan komikus történetekkel szórakoztatják. Talán te magad sem gondolnád, de nem egy nagydumás, extrovertált pasi mellett lelheted meg a boldogságot. Az igaz szerelmet olyasvalaki hozza el az életedbe, aki hallgatásával és egyetlen pillantásával többet mond számodra, mint akkor, ha végigbeszélte volna az egész estét.

Ha kedden születtél

Gyakran beleesel abba a csapdába, hogy az első találkozás alapján úgy érzed, beleszerettél a pasiba. Az ilyen érzelmeket leginkább a külsőségek generálják, így előszeretettel választasz testileg vonzó, ám érdemtelen férfiakat. Amint belátod, hogy a külcsín másodlagos, meg fogod találni a párodat, egy olyan férfi személyében, aki talán nem pont úgy néz ki, mintha most lépett volna le egy magazin címlapjáról, de sokkal őszintébb és valódibb, mint elődei.

Ha szerdán születtél

Nincs kimondottan ideálod, életed során sokféle férfival összehoz a sors. Ennek ellenére nehezen döntöd el, ki is az, aki igazán kell neked. Idővel azonban rájössz majd, hogy a boldogságot és a szerelmet olyasvalaki mellett találhatod meg, aki nemcsak lenyűgöz az izgalmas történetekkel, de akiben megvan a folytatáshoz szükséges kellő kitartás is, és tervezni akar veled.

Ha csütörtökön születtél

Nem szereted a könnyen kapható, egyszerű dolgokat. Te magad is gyakran vagy szeszélyes, így a rapszodikusság szinte elvárt jellemvonás az ellenkező nemmel szemben. A szerelmet egy szenvedélyes, olykor kissé kiszámíthatatlan férfi hozza el az életedbe. Ahhoz azonban, hogy a kapcsolatotok hosszútávon is sikeres lehessen, meg kell kötnötök bizonyos kompromisszumokat.

Ha pénteken születtél

Sosem érdekeltek igazán a kedves, szomszéd fiú típusú pasik. Nem lobbantotta lángra a szívedet egy félénk mosoly vagy egy álmodozó szempár. Mindig is a rosszfiúk voltak a gyengéid, izgatott a kiszámíthatatlanságuk és nehezen kezelhető jellemük. Nem véletlen, hogy az igaz szerelmet is épp egy ilyen pasi hozza majd el az életedbe, és, bár az út nem lesz könnyű, valószínűleg megéri együtt végigmenni rajta.

Ha szombaton születtél

Életed során többször beleeshetsz abba a csapdába, hogy összekevered a szerelmet a szenvedéssel. Sokáig úgy érzed, az a kapcsolat, melyben nincs meg a fájdalom, csak langyos lábmosóvíz a Jane Austen által felvázolt nagy szerelmekhez képest. Néhány kellemetlen csalódás után azonban átértékeled nézeteidet. Az igaz szerelmet csak olyan férfi oldalán találhatod meg, akivel harmonikus és az egyenlőségre épülő kapcsolatot tudsz kialakítani.

Ha vasárnap születtél

Az esetek többségében untat minden, ami egy kicsit is középszerű vagy átlagos. Legyen szó párkapcsolatról vagy munkáról, szereted az izgalmat, a kalandot és olykor a veszélyt is. Éppen ezért az igaz szerelmet nem érdemes olyasvalaki mellett keresned, aki egy kicsit is hétköznapi vagy kiszámítható. Olyan férfi mellett horgonyozz le, aki kellően izgalmas és érdekes ahhoz, hogy hosszú éveken át fenntartsa az érdeklődésedet.

OLVASD EL EZT IS!

no fulhallgatoval
  • horoszkóp
  • párkapcsolati probléma

Jellemző párkapcsolati hibáid

juhar1
  • párhoroszkóp
  • szerelmi horoszkóp

Kelta szerelmi horoszkóp

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

Ezt is szeretjük