Ebben nem mer igazat mondani a férfi: születése napja elárulja
Ha nem tudod, a hét melyik napján született, kalkulátorunk segít. Csak a dátumot kell megadni.

nagykep?cikkid=164952&kep=no-ferfi-kave-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az őszinteség nagy erény, a hazugság pedig csúfos merénylet a párkapcsolat tisztasága ellen - két állítás, ami abszolút megállja a helyét, ám az utóbbi esetében van egy apró betűs rész is, amit nem árt figyelembe venni. A lódítót ugyanis nem feltétlenül vezérli rossz szándék.

Amikor ferdít, előfordul, hogy az ember csupán fél kimondani az igazat, nem akarja megbántani a párját, tart a reakciójától, vagy épp ő maga úgy hiszi, a valóság negatív, ezért muszáj elkendőznie azt, hogy a dolgok ne vegyenek rossz irányt. A hazugság ettől még hazugság marad, de lényeges szempont a motiváció. Ezeket a félelmeket fontos feloldani egy-egy mélyebb beszélgetés formájában, hogy a kapcsolat minden szinten őszinte lehessen, ehhez azonban a partnernek is nyitottabbá, megértőbbé kell válnia, hogy ne adjon okot az igazság kimondásától való félelemre.

A gyakori jelenség orvoslásában segíthet, ha tudod, párod részéről mi a legkínosabb téma, amiben nem mer igazat mondani, amiben füllent, hazudik neked. Az ezotéria segítségével közelebb jutsz a válaszhoz: írd be a férfi születési dátumát a kalkulátorba, és ha megtudtad, milyen napon született, olvasd el a róla szóló leírást.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő - a hétfőn született férfi számára fontos, hogy párja műveltségében azonos vagy közel azonos szinten legyen vele. Mivel maga is tudja, hogy neki milyen kellemetlen, amikor rosszul mond egy évszámot, nevet vagy adatot, kínosnak érzi, hogy kijavítson. Tapintatosan helyesel, holott tudja, valójában tévedsz.

Kedd - a kedden született férfi imád enni, és nagyon értékeli, ha megleped valami magad készítette finomsággal. Ha azonban nem sikerült olyan jól, akkor sem árulja el, hanem hősiesen megeszi, sőt, megdicséri a főztödet. A világért sem bántana meg, és nem szeretné elvenni a kedved a kísérletezéstől.

Szerda - a szerdán született férfi csodálattal nézi a nőiességed. Imádja, ha kicsíped magad, és melengeti a szívét, ha tudja, hogy ezt az ő kedvéért is tetted. Van úgy azonban, hogy egy ruha, rúzs vagy szín kevésbé áll jól az embernek. Tartva attól, megbánts, ezt inkább elhallgatja, és bókol, mert tudja, jólesne neked.

Csütörtök - a csütörtökön született férfi szeret nevetni, párjaként tudhatod, nálatok központi szerepet tölt be a humor. A poénok azonban nem mindig sülnek el jól, de semmiképpen sem hozna téged olyan helyzetbe, hogy nem nevet azon, amit viccből mondtál. Nevetése ugyan nem mindig őszinte, de jó szándéka az.

Péntek - a pénteken született férfi számára központi kérdés a szex. Törekszik rá, hogy mindig minden tökéletes legyen, és az ideális partnert lásd benne. Félhet a reakciódtól, ezért lehetséges, hogy letagad egy-egy huncutabb vágyat, fantáziát, ami valójában érdekelné. Bátorítsd, hogy nyíljon meg!

Szombat - a szombaton született férfinak létszükséglet a kapcsolatban a biztonságérzet. Amint feltűnik egy másik pasi a társaságban, aki helyes, vicces és még sikeres is, rettegni kezd, hogy elveszít. Féltékenységét mesterien leplezi, és ha rákérdezel, le is tagadja, mert nem akarja sebezhetőnek mutatni magát.

Vasárnap - a vasárnap született férfi számára a lelkiek nagyon fontosak. Ő maga is érzékeny, ezért olyan esetekben, amikor te szorulsz lelki támogatásra, nagy megértéssel lehet feléd. A megértés mellett ugyanakkor elfogultság is van benne, és nem mindig mondja ki valós véleményét, csak a vigasztalásra koncentrál.

Ezt is szeretjük