Mi életed legnagyobb pénzügyi csapdája?

Szaturnuszod elárulja

A Szaturnusz megmutatja pénzügyi csapdád, és segít, hogy miképp szilárdítsd meg anyagi helyzeted.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szaturnusz főként a karma bolygójaként ismert, ám ehhez tartozik a strukturáltság, a kitartás és a következetesség is - azaz mindazon tulajdonságok, melyek révén megszilárdíthatod pénzügyi helyzetedet. Horoszkópunk elárulja, mi a legnagyobb pénzügyi csapdád - és ezzel egyfajta útmutatóként is szolgál arra vonatkozóan, hogy a jövőben mit tehetsz saját boldogulásod érdekében.

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Szaturnusz a Kosban

Az önmegvalósítás életed egyik központi témája, amihez az anyagi javak és az egzisztenciális háttér megteremtése is szorosan hozzátartozik, és többnyire sikeres is vagy e téren. A buktatót esetenkénti túlzott vehemenciád jelenti - a Kos jegyből adódóan előfordul, hogy pillanatnyi lelkesedésből vágsz bele egy-egy projektbe, anélkül, hogy kellőképpen mérlegelnéd a várható következményeket. A helyzetet súlyosbítja, hogy ilyenkor barátaid és szeretteid véleményét is hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni.

Szaturnusz a Bikában

Horoszkópod szerint nem csupán az anyagi javak megszerzéséhez, de azok megőrzéséhez is kiváló érzéked van. Így előbb-utóbb biztosan megteremted saját egzisztenciádat, sőt, az sem kizárt, hogy idővel kimondottan jómódú leszel. Ugyanakkor a Bika jegynek köszönhetően a pénzkeresés terén is ragaszkodsz a járt úthoz - ily módon pedig olyan lehetőségekről csúszhatsz le, melyek nem mentesek ugyan bizonyos kockázattól, ám komoly előrelépést jelenthetnének számodra.

Szaturnusz az Ikrekben

Mindenkori tevékenységedben elsősorban nem a pénz megkeresésének lehetőségét, hanem az intellektuális kihívást látod. Gyors felfogásodnak és naprakész ismereteidnek köszönhetően kiválóan átlátod a gazdasági kérdéseket. Mindezeknek köszönhetően relatíve magas bevételre tehetsz szert, méghozzá anélkül, hogy aránytalan áldozatokat kellene hoznod ennek érdekében. A gond csak az, hogy - mivel nagyon is szeretsz élni - a pénz könnyen kifolyik a kezedből. Így anyagi helyzeted meglehetősen vegyes képet mutat.

Szaturnusz a Rákban

Bár horoszkópodból adódóan a szeretet és az emberi kapcsolatok jelentik számodra a gazdagságot, a pénz is az első helyek egyikén áll értékrendedben. A Rák jegyből fakadóan hajlandó is vagy keményen dolgozni azért, hogy minél többet teremts elő belőle. Ám ahhoz, hogy megforgasd, már nem igazán van érzéked, mivel az üzleti, befektetési világ működése számodra kevéssé átlátható. Ráadásul érdekeidet sem érvényesíted kellőképpen, ami miatt az anyagiak terén is hátrányos helyzetbe kerülhetsz.

Szaturnusz az Oroszlánban

Céltudatosságodnak és vállalkozó szellemednek köszönhetően jellemzően sikerül előteremtened mindazon földi javakat, melyekre megítélésed szerint neked és szeretteidnek szüksége van. A csapdát az jelenti számodra, hogy az Oroszlán jegyből adódóan mindenáron nagyszerűnek akarsz látszani a szemükben - így egyebek között az anyagiak terén is hajlamos vagy olyan áldozatokat hozni értük, melyek meghaladják a lehetőségeidet. Esetenkénti túlköltekezéseid pedig igencsak megingathatják pénzügyi helyzetedet.

Szaturnusz a Szűzben

A horoszkóp szerint az égiek nagyfokú mértékletességgel áldottak meg, így azon túlmenően, hogy megteremted a szükséges javakat, megőrizni is képes vagy őket. Buktatót jelenthet viszont túlzott perfekcionizmusod: a Szűz jegy miatt a kedvező üzleti-befektetési lehetőségekben is találsz kivetnivalót, így lényegében önmagadat akadályozod meg az anyagi előrelépésben. Ugyanígy egy-egy kedvező állásajánlatba is hajlamos vagy belelátni olyasféle kockázatot, aminek semmi alapja nincs.

Szaturnusz a Mérlegben

Mérlegként egyfajta könnyedséggel és nagyvonalúsággal állsz a pénzhez. Épp azért, mert mentes vagy a görcsösségtől, nem esik túlságosan nehezedre megkeresni. Mivel azonban szereted a szépet, sem magadtól, sem szeretteidtől nem tagadsz meg egy kis luxust. Arra szerencsére azért ügyelsz, hogy sokkal tovább ne nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér, ráadásul a kisebb mélypontokat sem éled meg tragikusan. Ennek ellenére érdemes némi önfegyelmet gyakorolnod, hogy hosszabb távon stabilizálhasd anyagi helyzetedet.

Szaturnusz a Skorpióban

A horoszkóp szerint hajlamos vagy a biztonságot a pénzzel azonosítani, így aztán rendkívüli kitartással küzdesz azért, hogy előteremtsd. A gond csak az, hogy mindenkori vágyaidtól indíttatva, kellő mérlegelés nélkül cselekedsz, legyen szó akár valamilyen üzleti-befektetési lehetőségről, akár munkahelyváltásról. A Skorpió jegyből adódóan esetenként még akkor is ragaszkodhatsz a magad elképzeléséhez, mikor az a gyakorlatban már egyértelműen tévesnek bizonyul.

Szaturnusz a Nyilasban

Horoszkópod szerint jellemzően megtalálod a kedvező munka-, illetve üzleti-befektetési lehetőségeket. Minden körülmények között azon vagy, hogy valamiféle nemes meggyőződésből szólj és cselekedj - a baj csak az, hogy híres toleranciád ellenére rosszul viseled, ha a környezetedben nem mindig így nyilvánulnak meg. Mivel nemtetszésednek rendre hangot is adsz, könnyen kivívod a körülötted lévők ellenszenvét, ami egyebek között az anyagiak terén is megnehezíti számodra a boldogulást.

Szaturnusz a Bakban

Szinte mindig felismered, hogy mivel érdemes foglalkozni, és mivel nem. A cél érdekében fáradhatatlanul dolgozol mindaddig, amíg az adott projektet sikerre nem vitted. Mivel azonban a Bak jegyből adódóan nehezen válsz meg a bejáratott gondolati mintáktól, lehetséges, hogy életed második felében háttérbe szorulsz a munkahelyeden, vagy nem tudsz lépést tartani az üzleti világban zajló változásokkal. Mindez horoszkópod szerint bevételcsökkenéshez, majd veszteséghez vezethet.

Szaturnusz a Vízöntőben

A pénz az első helyek egyikén áll értékrendedben, ám nem önmaga miatt - sokkal inkább egyfajta eszközt jelent számodra, melynek révén megvalósíthatod a számodra fontos függetlenséget. Ezért megesik, hogy a Vízöntő jegyből fakadóan akár aránytalan kockázatot vállalva is élsz az adódó üzleti-befektetési lehetőségekkel, illetve nem kellő körültekintéssel választasz munkahelyet, így csöbörből vödörbe kerülsz. Ráadásul az is előfordul, hogy pillanatnyi vágyadtól vezérelve adsz ki egy-egy jelentősebb összeget, aminek aztán nemsokára meglesz a böjtje.

Szaturnusz a Halakban

Tudsz és szeretsz is dolgozni, ám az önmenedzselésben és érdekérvényesítésben nem vagy túl jó - valamiféle rosszul értelmezett szemérmességből nem mered felhívni feletteseid figyelmét mindarra, amit a cégért teszel. Így általában kevesebbet keresel, mint az teljesítményed alapján indokolt lenne. Ráadásul az anyagi javakkal sem a legjobban sáfárkodsz. A Halak jegyből adódóan az üzlet és a befektetés világa sem vonz, holott e téren nagy hasznát vehetnéd kiváló megérzéseidnek.

Ezt is szeretjük