Mi a visszatérő hibád a szerelemben?
Hold-jegyed elárulja
Tudd meg, mi hátráltat abban, hogy boldog légy, és miként kerekedhetsz felül ezen az akadályon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Másra sem vágysz, mint hogy szerethess és szeretve légy, mégsem találsz társra, netán párkapcsolati problémákkal küzdesz? Az érzelmek bolygója, a Hold árulkodik arról, hogy milyen viselkedésminta, beidegződés vagy önkorlátozó hiedelem jelent számodra akadályt a boldogságban.

Horoszkópunk révén nemcsak mélyebb önismeretre tehetsz szert, hanem azt is megtudhatod, miként élhetsz minden korábbinál teljesebb életet - különös tekintettel a szerelemre.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Nagyon tudsz szeretni, ám mivel szívesen láttatod magad határozottnak, a potenciális hódolóknak könnyen inukba száll a bátorság. Párkapcsolatban pedig megeshet, hogy a bolhából elefántot csinálva mész bele olyan konfliktusokba, melyek némi rugalmassággal megelőzhetőek lennének. A téged érő impulzusokat pedig azon melegében lereagálod - és sokszor csak utólag ismered fel, hogy egy-egy meggondolatlan szavaddal vagy tetteddel mennyire megbántottad a másik embert. Erősítsd meg a női oldaladat!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Mélyen érző ember vagy - ezt azonban hajlamos vagy titkolni a külvilág előtt attól tartva, hogy megsebződsz. Ily módon azonban kissé hűvös, rosszabb napjaidon pedig egyenesen távolságtartó benyomást kelthet, ami bizony megnehezítheti számodra a párkeresést. Kapcsolatban élve is előfordul, hogy a kelleténél jobban lehatárolod magad. Ezért a másik ember úgy érezheti, nem bízol meg benne, vagy legalábbis nem eléggé fontos számodra - ami alapjaiban rengetheti meg kettőtök szövetségét. Ne félj megnyílni a külvilág előtt!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegyből adódóan különösen rosszul viseled a magányt - nem véletlen, hogy ha lehetőséged nyílik rá, szívesen forogsz társaságban, melynek rövid időn belül a középpontjává válsz. Mindezek ellenére akadhatnak gondjaid a párkapcsolat terén, mivel hajlamos vagy a kelleténél nagyobb mértékben hangsúlyozni intellektuális oldaladat, olyannyira, hogy esetenként akár személytelen benyomást is kelthetsz. Merj utat engedni a benned lévő szenvedélynek!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Mivel Rák jegyűként egyedül félembernek érzed magad, azon vagy, hogy mielőbb társra találj - nem gondolva arra, hogy ez a fajta igyekezet a kívülálló számára esetleg görcsösségnek tűnhet, jelentősen rontva az esélyeidet. Párkapcsolatodat esetenként aránytalan áldozatok árán is igyekszel fenntartani, pedig a férfiak szemében kevés kiábrándítóbb dolog van, mint az önfeladás. Merj önmagad lenni, és a boldogság is rád talál!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A magad leleményes, ám nagyon is szeretetre méltó módján igyekszel megszerezni és megtartani azt az embert, akiről úgy gondolod, hogy az égiek neked teremtették. A baj csak az, hogy ebbéli törekvésedben rosszul mérheted fel energiaforrásaidat, ami fizikai és lelki szinten egyaránt kimerültséghez vezethet. Majd, mivel úgy érzed, erőfeszítéseidet a másik fél nem méltányolja kellőképpen, konfliktusokra, végső esetben pedig kenyértörésre is sor kerülhet. Hidd el, hogy önmagadért is szerethető vagy!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz jegyűként mélységes felelősség- és kötelességtudat él benned. Így a másik emberről való gondoskodást már-már küldetésednek tekinted - nemritkán a saját vágyaidat és terveidet is háttérbe szorítva, ami viszont idővel olyannyira frusztrálttá tehet, hogy sértetten kivonulsz a kapcsolatból. Ráadásul a benned lévő szebbnél szebb érzelmeket is nehezen juttatod kifejezésre, így még a hozzád közel állók is túlontúl racionálisnak hihetnek. Ez utóbbi tulajdonságod a párkeresés terén is visszaüthet. Vállald azt, aki vagy!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A zodiákus leginkább békeszerető jegye a tiéd, ami azonban a szerelemben esetenként hátrányt jelenthet. Előfordulhat, hogy pusztán azért mész bele egy-egy hosszabb-rövidebb viszonyba, mert kellemetlenül érzed magad, ha vissza kell utasítanod a másik felet. Párkapcsolatban élve pedig a szőnyeg alá söpröd a problémákat - mígnem a felgyülemlett sérelmek egyszerre törnek utat maguknak, jellemzően a legkevésbé alkalmas pillanatban. Vállald fel az álláspontodat, adott esetben a konfliktusokat - végső soron önmagad!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Személyiséged meghatározó vonása a szenvedélyesség. Ennek köszönhetően akarva-akaratlanul felkelted az ellenkező neműek érdeklődését, ám attól tartva, hogy csak játszol velük, nem mindegyikük mer hosszabb távon tervezni veled. Párkapcsolatban élve olyan intenzív élményekre lehet szükséged, amelyek a másik ember szemében már kicsit soknak tűnhetnek - elég csak az ajtócsapkodós veszekedéseket, illetve az azokat követő könnyes összeborulásokat említeni. Gyakorolj némi önkontrollt!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A zodiákus legtoleránsabb és leginkább igazságszerető jegye a tiéd - a baj csak az, hogy bár nagyon is nő vagy, fenti tulajdonságaid miatt a környezetedben lévő pasik inkább a jó barátot, mint a potenciális társat látják meg benned. Párkapcsolatban élve pedig az okozhat gondot, hogy hajlamos vagy a világ összes terhét a nyakadba venni, és az állandó segíteni vágyásban szétforgácsolódni. Adj nagyobb teret a benned élő csábító démonnak, és tanulj meg összpontosítani!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak jegyűként szeretetre vágyó és méltó ember vagy, ám ezt zárkózottságodból adódóan nehezedre esik kinyilvánítani, olyan benyomást keltve az ellenkező nem képviselőiben, mintha egy páncélt építettél volna magad köré. Párkapcsolatban élve főként gyakorlati dolgokban nyilvánítod ki társad felé, hogy mennyire fontos számodra - ám könnyen lehet, hogy ő jobban örülne egy-egy kedves szónak vagy gesztusnak, mint a meleg vacsorának. Légy oldottabb!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Bár rendkívül népszerű vagy a férfiak körében, nem feltétlenül terveznek veled hosszútávon attól tartva, hogy a mozgalmasság és a változatosság csábítóbb számodra, mint amit ők tudnak adni. Párkapcsolatban élve különösen rosszul tűröd az előbb-utóbb valamilyen szinten biztosan jelentkező rutinszerűséget. Ezért megeshet, hogy szinte egyik pillanatról a másikra odébbállsz - amit aztán valószínűleg te bánsz a legjobban. Találd meg az egyensúlyt a függetlenség és az elköteleződés között!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak jegyűként nyitott és befogadó vagy - túláradó lelkiséged azonban blokkolóan hathat egy-egy potenciális partneredre. Párkapcsolatban élve megesik, hogy túlontúl is érzelemteli és szenvedélyes módon nyilvánulsz meg, ami az első időkben nyilván jólesik a másik embernek, hosszabb távon azonban zavarhatja, különösen, ha ő maga nem tudja hasonló vehemenciával viszonozni mindazt, amit tőled kap. Tanulj meg lehatárolódni!

OLVASD EL EZT IS!

kez a kezben
  • aszcendens
  • nyugati horoszkóp

Szerelmi aszcendens-horoszkóp

ferfi no egyejszakas
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Ki az ideális szexpartnered?

Ezt is szeretjük