Mi a legelviselhetetlenebb tulajdonságod?
Horoszkópod megmutatja
A csillagok elárulják, melyek azok a vonásaid, amelyek a külvilág számára kimondottan irritálóak lehetnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes állatövi jegyek túlzott önállótlanságukkal mennek környezetük agyára, míg mások túlérzékenységükkel feszegetik a tűréshatárokat.

Senki nem tökéletes, ám, ha mégis változtatnál negatív tulajdonságaidon, nem árt tudnod, hogy pontosan mi az, ami igazán bosszantó benned. Horoszkópunk ad némi támpontot ehhez.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Dinamikus, szabad lelkű nő vagy, aki férfiként is megállná a helyét. Fellépésed magabiztos, tekinteted büszke, és az egész lényedből frissesség és energia árad. Kosként gyorsan a figyelem középpontjába kerülsz azáltal, hogy spontán, szertelen módon nyilvánítod ki érzelmeidet. Ott érzed jól magad, ahol a dolgok valójában történnek.
Miért vagy elviselhetetlen? - Nyughatatlan, rámenős és rendkívül türelmetlen személyiség vagy.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Kedveled a kiforrott, letisztult struktúrákat és a hagyományokat. Horoszkópodból adódóan azonban rosszul kezeled a hirtelen változásokat. Amit - vagy akit - szeretsz, szinte egy gyűjtő szenvedélyével birtokolnád, emiatt hajlamos lehetsz a minőség helyett a mennyiségre helyezni a hangsúlyt. Szereted magadba szívni a világ minden szépségét, ám e téren túlzásokba eshetsz.
Miért vagy elviselhetetlen? - Birtoklási vágyad és rugalmatlanságod rendkívül nehezen tolerálható.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Pillangóként röpködsz ide-oda, miközben mindent megfigyelsz, és mindenről véleményt formálsz. Az Ikrekre jellemzően hangulatod szinte egyik percről a másikra megváltozhat. A felülemelkedettség állapotából szemléled a problémákat, és könnyen túlteszed magad rajtuk. Minden nehézség nélkül létesítesz új kapcsolatokat, ám a szíved elveszhet a folyamatos átmenetiségben.
Miért vagy elviselhetetlen? - Felszínességeddel, csapongásoddal felbosszantod környezetedet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Horoszkópodnak köszönhetően fontos számodra, hogy legyen egy hely, ahová visszahúzódhatsz, hogy rendbe tedd kavargó érzelmeidet. Ellenkező esetben kiszolgáltatottá válhatsz. Ha igazságtalanság ér, hagyod, hogy erőt vegyen rajtad az önsajnálat, majd a magad módján revánsot veszel, például vádaskodással vagy érzelmi zsarolással.
Miért vagy elviselhetetlen? - Túlérzékenységed, mártíromságod és szélsőséges hangulatingadozásaid kimondottan irritálóak.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Igazi nagyvilági hölgy vagy, akiből csak úgy sugárzik a büszkeség és a magabiztosság - néha talán jobban is, mint kellene. Sok mindent megkívánsz, és hajlamos vagy különösebb mérlegelés nélkül félretolni az utadban álló akadályokat, hogy kielégíthesd az igényeidet. Oroszlánként szereted a nyilvánosságot, és nagyon is tisztában vagy vele, hogyan kelthetsz teátrális hatást.
Miért vagy elviselhetetlen? - Túlzottan gőgös és önző vagy a mindennapokban.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Horoszkópodnak köszönhetően életrevaló, gyakorlatias nő vagy. Szerénység és természetesség árad belőled. Bár lelkivilágod mély és gazdag, azt gondolod, az érzelmek túlontúl megbízhatatlanok ahhoz, hogy rájuk hagyatkozhass. Emiatt tartózkodó, hűvös ember benyomását keltheted. Attól félve, hogy kicsúszik lábad alól a talaj, hajlamos lehetsz a felesleges óvatosságra.
Miért vagy elviselhetetlen? - Fantáziátlanságod, merevséged és aggályoskodásod roppant bosszantó.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Igazi balerinatípus vagy, gazdag lélekkel megáldva. Horoszkópodból adódóan alapvető igényed az egyensúly mind önmagaddal, mind pedig a környezeteddel szemben. Ezt azonban esetenként csak a látszat szintjén sikerül megvalósítanod. Önmagad és a világ tökéletlensége mélységesen elkeserít, és mindent megteszel annak érdekében, hogy ne kelljen tudomást venned róla.
Miért vagy elviselhetetlen? - Sokszor vagy határozatlan és döntésképtelen.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Titokzatos nő vagy, akit egyfajta misztikum leng körül. Skorpióként az érzelmek terén elutasítod a kompromisszumokat, és szívesen uralkodnál mások lelkén - ha ezt esetleg magadnak sem vallod be. Ellenállhatatlan vágy él benned a titkok kifürkészésére, és ennek kielégítése érdekében nem minden esetben válogatod meg az eszközeidet.
Miért vagy elviselhetetlen? - Szélsőséges érzelmi megnyilvánulásaiddal és lelki dominanciára való hajlamoddal az őrületbe kergeted környezeted.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kimondottan vidám és felszabadult ember vagy. Te vagy az a nő, aki igazán tudja élvezni az élet nyújtotta örömöket. Jellemző Nyilas vonásod, hogy képes vagy saját jókedvedet másokra is átragasztani. A nagy pörgésben azonban olykor hajlamos vagy megfeledkezni bizonyos kötelezettségekről, illetve veled szemben támasztott elvárásokról.
Miért vagy elviselhetetlen? - Rendkívül nyughatatlan vagy, és hiányzik belőled mindenféle időérzék.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Horoszkópodnak köszönhetően kötelességtudó nő vagy, kiváló gyakorlati érzékkel megáldva. Időre van szükséged ahhoz, hogy kinyilvánítsd érzelmeidet - ám szabad folyást még ekkor sem mindig engedsz nekik. Hogy megvédd magad a későbbi csalódásoktól, eleve túl sötét színben látod a világot. Hajlamos lehetsz a munkát minden másnál előrébb helyezni.
Miért vagy elviselhetetlen? - Munkamániáddal és megközelíthetetlenségeddel szeretteid idegeire mész.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként független ember vagy, és szinte biztosan rendelkezel egy vagy több különleges, egyedi vonással. A mély érzéseket hajlamos vagy elnyomni magadban. Jellemző rád a hirtelen kitörés, a kiszámíthatatlan hangulatváltozás és egyfajta nyughatatlan vibrálás. Lelki igényeidet alárendelheted intellektuális érdeklődésednek.
Miért vagy elviselhetetlen? - Sokszor vagy indulatos, távolságtartó és érzelemmentes a mindennapokban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Nehezen tudod függetleníteni magad a környezetedtől. Horoszkópod jellemző vonása ösztönösen átveszel minden rezdülést. Olyannyira mások vágyainak, elvárásainak a hatása alá kerülsz, hogy képtelen vagy ellenállást kifejteni velük szemben. Az élet gyakorlati dolgai fárasztanak és untatnak, ezért hajlamos vagy e téren másokra hagyatkozni, a saját álomvilágodban elmerülni.
Miért vagy elviselhetetlen? - Tehetetlenségeddel, illetve függőségeddel szeretteid idegeire mész.

Ezt is szeretjük