Mi a férfi csillagjegye? Ez borítja ki a párkapcsolatban
Horoszkópja nemcsak személyiségjegyeiről árulkodik, hanem arról is, mi bosszantja fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A horoszkóp nemcsak abban segít, hogy mélyebben a férfi személyiségébe láss, hanem abban is, hogy hasznosítsd mindazt, amit elárul. A jellemvonásai befolyásoló tényezői annak, hogyan viselkedik, mitől lesz boldog, illetve mi borítja ki a kapcsolatában. Az alábbi elemzés ez utóbbit részletezi számodra, így felkészülhetsz, mire számíts a pasi mellett.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfit az bosszantja fel leginkább, ha párja nem kíváncsi a céljaira, és azokhoz nem áll optimistán. A Kos céltudatos ember, tele van ambíciókkal. Ha kedvese ezt nem értékeli, nem hallgatja meg, nem kíváncsi rá, és főleg nem hisz benne, attól feszült lehet, és sajnos könnyen lehet, hogy problémát érzékel párja és közte.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika az állandóságot, a harmóniát, a nyugalmat keresi egész életében, és a párkapcsolatában is. Nem egyik napról a másikra él, és szeretne tervezni mind hosszú távon, mind a mindennapok során. Ha párjának hirtelen ötletei vannak, amikről nem szól időben, a Bika férfi úgy érezheti, kibillentették egyensúlyából.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek szülöttje szomjazza a változatosságot. Szinte retteghet attól, hogy kapcsolata egyszer elszürkül. Tesz is azért, hogy ez ne történjen meg, de azt, ha párja ebben nem partner, nem veszi könnyű szívvel. Nem szereti az otthon ülést, így a sorozatos nem a programokra egy idő után felbosszanthatja. Érdemes mindkét félnek figyelni erre.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként a férfi kicsit nehezen kötelezi el magát végleg, mivel folyton a megújulást keresi az élet minden területén, és egy igazi állandó és hosszú kapcsolat riasztó lehet számára. Idő kell neki, hogy higgyen benne, hogy tényleg eljött az ideje. Számára igen bosszantó, ha párja sürgeti e tekintetben. Ez egy férfinál sem előnyös, de különösen nála nem az.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Nagyon vágyja, hogy amit mond és tesz, azt elfogadja a párja, és hogy felnézzen rá. A mindennapok során, legyen szó bármiről, ha ez nincs meg, akkor nem érzi jól magát. Természetesen nem kell mindenben feltétel nélkül fejet hajtanod, és elismerned lépten-nyomon, valós véleményedtől függetlenül, de ha elismered, ne spórolj a szavakkal, fejezd ki.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz szülöttje igényli a rendet és a harmóniát. Fontos neki, hogy a párja is hasonló legyen, máskülönben sajnos sok vita lehet köztük. Hatványozottan fontos a kapcsolatában megpróbálni egymás meglátásaihoz közeledni. Ő kissé lazább próbálhat lenni, a párja pedig megpróbálhatja megérteni, mit miért szeret úgy, ahogy.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi szereti a szépet, ezzel együtt nehezen bírhatja ki, hogy ne nézzen meg egy-egy csinos nőt. Párja persze ezt jogosan teheti szóvá, ám a Mérleg férfi nem feltétlenül érti meg, mi a baj ezzel. A féltékenykedés felbosszanthatja, ez persze nem jelenti azt, hogy minden szó nélkül kell nézni, ahogy elfeledkezik magáról, és másokat vizslat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi ragaszkodik a saját akaratához, és nem szereti, ha ellentmondanak neki. Párjától különösen érzékenyen érintheti a kritika. Azon talán érdemes finomítania, hogy a nagyobb észrevételeket miként közli vele, de a férfinak is tanulnia kell, hogyan legyen nyitottabb erre. A kritikát sohasem érdemes konfliktuskerülésből lenyelni.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szókimondó ember, ami a szívén, az a száján. Ideális párja éppen ezért nem az a sértődékeny típus, de lényeges, hogy a Nyilas férfi is tanulja meg finoman kifejezni magát. Máskülönben lehetnek viták. Felbosszanthatja, ha őszinteségét bárki is, különösen a párja rossz néven veszi. Neki ez a természetes, de figyelniük kell egymásra.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak férfi komoly jellem, aki szereti kezében tartani a dolgokat. Az bosszantja fel a kapcsolatában, ha a párja nem látja benne a sziklaszilárd férfit, vagy éppen rávilágít egy olyan hiányosságára, amiről maga is tud. Ilyen persze lehet, és nem is kell eltitkolni előle, ha valamiben fejlődhetne. Csupán meg kell találni a megfelelő módot a közlésre.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfinak idő kell ahhoz, hogy megértse és ki akarja mondani az érzéseit, és nem szereti, ha ezt a szemére vetik. Saját tempójában szeretne haladni a kapcsolatában. Esetében különösen igaz, hogy sürgetni értelmetlen, sőt, hibának is nevezhető: nemcsak bosszantja, de szakításra is késztetheti egy vallomás kierőszakolása.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi igen sebezhető lélek, hajlamos lehet a sértődékenységre. Bármilyen negatívum, amit mondanak neki, vérig sértheti. Ebben nagyon fontos fejlődnie, hiszen felnőtt emberként tudnia kell fogadni a kritikát. Párjának pedig nem árt számításba vennie az ő lelkivilágának érzékenységét, és erre figyelve közölni vele észrevételeit.

Ezt is szeretjük