Mennyire mélyek a pasi érzelmei?
Szívvonala elárulja
Ismerd meg párod legrejtettebb érzéseit is a tenyérjóslás segítségével! A szívvonal mindent elárul.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szívvonal megmutatja az ember temperamentumát és vérmérsékletét - ha szeretnéd tudni, hogy valójában milyen érzései vannak a párodnak, akkor a legjobb, ha megnézed a tenyerén végigfutó szívvonalat. Ez mindent elárul róla.

A szívvonal a legtöbbször a Merkúr-domb és a Nagy Mars-domb között kezdődik. Onnan halad tovább a mutatóujj irányában. Mindent, ami ettől a formától eltér, egyedi jellegzetességnek kell tekinteni.

Nagy távolság

Ha nagyon nagy a távolság a szívvonal és az ujjak között, akkor a pasi mélyen a szívében él meg minden élményt, és a kedélyállapota elsősorban melankolikus. Előfordulhat, hogy a vonal csak egy bizonyos helyen kezd lefelé ívelni, legtöbbször a gyűrűsujj, ritkábban a középső ujj alatt. Ez a vonalvezetés arra mutat, hogy a tenyér gazdája terhesnek érzi a párkapcsolatát, a hivatását vagy más kötelességeit. Ezzel ellentétben a tenyéren magasan futó szívvonal derűssé, optimistává teszi a pasi kedélyét.

Elhajló vonal

A szívvonal vége időnként elhajlik a hüvelykujjdomb felé. Ilyenkor a tenyér tulajdonosánál segítőszindróma figyelhető meg olyan szerelmek és barátságok esetén, amelyek rendszerint csalódással végződnek. Ha a pasi szívvonala is így fut végig a tenyerén, akkor vigyázz vele, mert könnyen kiábrándulást okozhat.

Lapos ív

Ha a szívvonal a Jupiter-dombon végződik, akkor a legtöbbször lapos ívben halad, ami hűvösebb jellemet mutat. Az ilyen pasi a párkapcsolatok és barátságok területén sokkal inkább az idealisztikus elképzeléseket követi, és nem engedi át az irányítást a heves érzelmeknek.

Sokáig vár az igazira, és nem elégszik meg azzal, aki éppen elérhető. Nagyon fontos számára, hogy felnézhessen a kiválasztott partnerre. Ha ez az ember egyszer szerelmes lesz, és dönt valaki mellett, akkor nagyon mélyen érez, ha pedig csalódást okoznak neki, azt lassan dolgozza fel.

Pontosan középen

A szívvonal legtöbbször a mutatóujj és a középső ujj között végződik. Miután ilyenkor a vonalnak felfelé kell ívelnie, görbület keletkezik rajta, amely mindig erőteljes érzelmekről tanúskodik. Az ilyen szívvonallal rendelkező férfi melegszívű, és nagy szerepet játszanak az életében az érzelmek. Egyik legnagyobb erénye, hogy kész vállalni a felelősséget, és ha a helyzet megköveteli, gyakorlatias segítséget nyújtva áll párja mellé. 

A Szaturnusz-domb

Ha a szívvonal a Szaturnusz-dombon végződik, akkor nagyon rövid, ami visszafogott viselkedésre utal, illetve arra, hogy az illető kevésbé érdeklődik partnere iránt. Ha a szívvonal a középső ujj irányába, felfelé hajlik, akkor éles kanyar alakul ki. Ilyenkor tulajdonosa mindent alárendelhet a hivatásának vagy annak, amit a sorsának tekint.

Ami a kapcsolatokat illeti, az ilyen szívvonal számító viselkedésre utal: tulajdonosa alaposan végiggondolja, hogy mit profitálhat végső soron a kapcsolatból.

Cikkünk megírásában Manfred Magg A tenyér és a horoszkóp című könyve segített, amely a Bioenergetic Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük