Melyik a pasi kedvenc női testrésze?
Születésnapja elárulja
Tudd meg, hogy a hosszú lábakra vagy inkább a rózsásan telt ajkakra bukik-e, és csábítsd el a pasit!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Teljesen egyértelmű, hogy a férfiak kedvence a popsi és a cici. Ám ezek árnyékában is megbújhatnak olyan testrészek, melyek, bár kevésbé figyelemfelkeltőek, egyes férfiakat nagyon is izgatnak. Ha kiszámolod, kedvesed vagy kiszemelted a hét melyik napján született, megtudhatod, hogy a kerekded, nőies hasért rajong-e, vagy inkább a karcsú nyak látványa igézi meg.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Nem véletlen, hogy a nők évszázadokon keresztül fűzővel próbálták elérni, hogy darázsderekuk legyen. A hétfői pasi is azon férfiak közé tartozik, akik megőrülnek egy szépen ívelt, karcsú derék látványától. Ha nem rendelkezel a bűvös 90-60-90-es számhármassal, akkor sem kell aggódnod, a lényeg, hogy derékbőséged körülbelül a csípő 70%-a legyen. Ezután pedig helyezd a hangsúlyt a mozgásra, ha a hétfői nap szülöttével randizol.

Ha kedden született

Ez a pasi a hosszú lábak bolondja. Kedveli, ha partnere minél többször mutatja meg gazellalábait. Ő az a férfi, aki még azt sem bánja, ha kedvese valamivel magasabb nála - büszkén néz fel rá. Ha nem volt akkora szerencséd, hogy a teremtő hosszú lábakkal áldjon meg, nem kell elkeseredned, egy-egy ügyes trükkel csalhatsz kicsit. Vegyél fel rövidebb szoknyát, és húzz magas sarkú cipőt - így optikailag nyújthatod a futóművedet.

Ha szerdán született

Bár kétségkívül megigézi egy feszes hátsó vagy egy szép dekoltázs, legalább ekkora figyelmet szentel a kezeknek is. Nem kedveli a hosszú műkörmöket, sem a vörös körömlakkot, inkább a természetességre szavaz. Szereti a hosszú ujjakat és a szépen ívelt vonalakat. Jól teszed, ha randi közben nem feledkezel meg erről a testrészedről sem, ne hagyd az asztal alatt, bátran gesztikulálj vele.

Ha csütörtökön született

Kedvence a kissé kerekded női has. Nem szereti az aerobiktól kockás, radiátorszerű pocakokat, túl férfiasnak tartja az aprólékosan kidolgozott izmokat - épp ezért nem kell túlzásba vinned az az edzést.

A csütörtöki nap szülötte sokkal inkább rajong a puhább idomokért - a has tekintetében mindenképp. Amennyiben szeretnél örömet szerezni neki, érdemes beiratkoznod egy hastánctanfolyamra. Ha pedig már elsajátítottál néhány szexi mozdulatot, tarts egy kis otthoni bemutatót.

Ha pénteken született

Bár az elmúlt évtizedekben egyre inkább a fiús alkatú lányoknak kedvez a divat, a pénteki pasit ez nemigen hatja meg. Továbbra is rajong a szélesebb csípőért - mely évszázadok óta a nőiesség egyik fő szimbóluma. Mivel ez a testrész elsősorban mozgás közben válik hangsúlyossá, járásod legyen minél könnyedebb, ringóbb. Ha pedig derekad kellően karcsú, még hangsúlyosabbá teheted a gömbölyű formát.

Ha szombaton született

A telt, rózsás ajkak időtlen idők óta a nőiesség és a szexualitás szimbólumai. Egyes szakemberek szerint a férfiak tudat alatt a női nemi szervre asszociálnak az érzéki száj láttán. Akár így van, akár nem, a szombati nap szülötte komoly jelentőséget tulajdonít az ajkaknak. Ha terveid vannak vele, nem feledkezhetsz meg a sötétebb tónusú rúzsról vagy a pirosabb szájfényről. Amennyiben ajkaid nem elég teltek, egy kontúrceruzával csalhatsz kicsit.

Ha vasárnap született

Mivel a férfiak nyaka rövidebb és vastagabb, mint a nőké, ez a nemi különbség szexuális szempontból fontossá válik.

Nem véletlen, hogy számos dél- és kelet-afrikai törzsben nyújtják a nők nyakát fémkarikákkal. Bár a vasárnapi pasi nem gondolkodik ilyen szélsőségesen, nagyon is kedveli a kecses, hosszú női nyakat. Ne rejtsd ezt a testrészt garbó alá, mutasd meg bátran, hangsúlyozd hosszú fülbevalókkal.

Ezt is szeretjük