Márciusi szerelmi horoszkóp: heves érzelmekkel köszönt be a tavasz
Végre itt a szép idő, és vele együtt tódulnak az érzelmek is.

tavaszi-kep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre itt a tavasz! A márciussal nemcsak az egyre szebb időben reménykedhetünk, de pozitív változásokban is szerelmi téren. A havi horoszkóp burjánzó érzelmeket jósol a hónapra.

Ez igaz lehet a párokra és a szinglikre is. Előbbiek esetében mélyülő, újjáéledő szerelem, utóbbiak esetében akár a rég áhított nagy Ő megérkezése is lehet a márciusi fordulat.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha egyedülálló vagy, egy szórakozóhelyen érhet utol Cupido nyila márciusban. Bár a dolog vicces, játékos flörtnek indul, idővel megérzitek, elszabadultak az érzelmek. Fantasztikus randik és egy új kapcsolat, amit a hónap jósol. Persze, ehhez ki is kell mozdulnod!

Párban sok közös program ígérkezhet márciusban, leggyakrabban társaságban. Így, ugyan kettesben kevesebb lehet az időtök, de érzelmeitek, vonzalmatok az egymás után vágyódásnak köszönhetően felerősödhet. Márciusban új erőre kap szerelmetek. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha még várod a párod, jól érzed, ha azt érzed, a szerelem közel jár. Márciusban végre nagyot fordul veled a világ, és a rég várt szerelem bekopogtat ajtódon. Az illető tekintetében azonnal megfoghat valami, és szerencsére lelkileg is passzolhattok. Amennyiben párban vagy, kapcsolatodban irigylésre méltó harmónia és mélységes érzelmek várhatók márciusban. Észrevehetően jól mehetnek köztetek a szervezést igénylő dolgok is, ami annak köszönhető, hogy most különösen jó a kommunikációtok. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Szingliként, ha márciusban utazni támadna kedved, melléd állhat a szerencse az ismerkedésben. Valakivel, aki ugyan egy másik városban él, hamar meglelhetitek a közös hangot. Lehet, hogy múló flört, de lehet, hogy nagy szerelem lesz? Nehéz ésszel féken tartani a szívet. Párban vagy? Ha valakit, akkor titeket mindenki irigyelni fog a hónap során. Messziről látszik, mennyire jól megvagytok. Most sok hosszú távú tervetek támad, amiket öröm és élvezet lesz együtt megvalósítani. Kezdjétek el már most! Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egyedülállóként férfikollégád és közted vibrálhat kissé a levegő márciusban. A jelek dekódolása igénybe vehet némi időt, de hó végére, túl jó pár zavarba ejtő helyzeten, nyilvánvalóvá válik minden. Légy megfontolt, hogy állásodra miként hatna a viszony! Ha kapcsolatban élsz, némi féltékenység adódhat közted és párod közt márciusban. Ezt tisztázni kell. Az illető, aki miatt kirobban, olyasvalaki, akivel egyikőtök nap mint nap találkozik. Fő az őszinteség és a nyitottság, így minden rendben lesz. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Rokonod vagy közeli jó barátod ismerőse tetszhet meg neked márciusban, ha egyedülálló vagy. Jó hír, hogy a vonzalom valószínűleg kölcsönös lesz. Lassan indul be a dolog, de mire elérkezik az április, egyértelműsödhet, hogy valóban egymást kerestétek. Párban többször is füllentésen kaphatod kedvesed márciusban. Mielőtt vérig sértődsz, azt is gondold át, mi vezérelte. Természetesen át kell beszélni a dolgot, de az őszinteségen és a kommunikáción most mindenképp csiszolnotok kell. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha még nincs párod, olyasvalakit sodorhat utadba a tavaszi szél, akivel nemcsak egymás párjai, de lelki társai is lehettek. Nagyon hasonlóan láthatjátok a világot. Az illetőt korábban nem ismerted. Szokatlanul hamar lobbanhat lángra ezúttal a szíved. Pároddal, ha rég is vagytok együtt, szinte úgy mennek a napjaitok márciusban, mint a friss szerelmeseké. Romantikahegyek, felejthetetlen, összebújós esték, nagy beszélgetések, szerelmes vallomások várhatók a hónapban. Érzelmeitek most a maximum fokozatra állnak, és maradnak is jó darabig. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egyedülállóként egy régi jelölted juthat eszedbe márciusban, és egyszeriben újjáéledhetnek iránta táplált plátói érzelmeid. Derítsd ki, mi van vele, és próbálj ezúttal egyértelműbb jeleket küldeni. Lehet, hogy hó végére a legszebb pár lesztek ti ketten. Kedvesednek a hó során szüksége lesz a lelki támogatásodra, de az is lehet, hogy egy nagyobb döntésben kéri a tanácsod. Nem lesz könnyű az elhatározás, de ha mellette vagy, már az is sokat jelenthet neki. Ez kapcsolatotok lelki oldalát, az összetartozás érzését erősítheti bennetek. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Párkeresőként számodra egy izgalmas ismerkedést hozhat a március. Valakit, aki jó eséllyel online felületről érkezik, mert nem a közvetlen környezetedben mozog. Az illető humora nagyon megfoghat, de kisugárzása az, ami elsősorban meghódít. A pasi is bőszen udvarolhat. Ha párban vagy, ötletdúsak lehettek a hó során, és nem csak a közös programok tekintetében. Most felforrósodik köztetek a levegő. A perzselő szexualitás mellett érzelmeitek is fellángolnak. Sokszor nyugtázhatjátok, órák röppentek el észrevétlenül. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Bár nyitott lennél kapcsolatra, valahogy mégsem érkezik a szerelem? Gondolkodj el az okán! Mit teszel az ügy érdekében? Ha nem mozdulsz ki eleget, bent kuksolsz a négy fal közt, és még online sem ismerkedsz, nosza, változtass! Meglesz az eredménye. Pároddal egy régebbi félreértést sikerül tisztázni márciusban. Ez alapjaiban változtatja meg érzéseiteket, hiszen lehetett sértődöttség, kimondatlan dolgok, amelyek mérgezték a viszonyotokat. A hónap során egy közös utazás gondolata is felmerül. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha még keresed a párod, a március a letisztázás időszaka lehet számodra. Korábbi kapcsolatod, szakításod sokkal józanabbul szemléled már, levonva a tanulságokat. A jövőre nézve pedig egyértelművé válhat, kit is keresel, mire is vágysz pontosan. Ez fontos. Pároddal a mindennapjaitok állandó vendége lesz a humor márciusban. Ennyit még nem nevetgéltetek. A játékos könnyedség táplálja a szerelmeteket, de segít abban is, hogy egy-egy adódó nehézséget meg tudjatok oldani egykettőre. Ha lesz is ilyen, hamar túlléptek rajta. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha egyedülálló vagy, bokros teendőid közepette alig-alig foglalkozol a szerelemmel. Mit szeret legjobban Cupido? Éppen ezt! Készülj fel, hogy nem lesz tekintettel időhiányodra. Mivel most nem keresgélsz tudatosan, most jöhet el a legnagyobb szerelem eddigi életedben. Párod és közted, ahogy mondani szokták, dúl a szerelem. Most úgy érezheted, minden klappol, és egyre csak gyarapodnak érzelmeitek. Egy nagyobb tervetek születhet a jövőre nézve, ami új színt és lendületet ad a kapcsolatotoknak. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Szingliként a hónap során lehetőséged nyílhat próbára tenni tudásod, tehetséged egy olyan téren, ami számodra ismeretlen. Ez az alkalom hozhat össze valakivel, akivel az első szempillantás alatt egymásba is szerethettek. Nem is várat soká magára az első randi. Pároddal a sok munka miatt talán kevesebb időd lesz programokat szervezni, illetve sajnos türelmed is kevesebb lehet. Utóbbira vigyázz, hiszen a sok felesleges vita rombolja a boldogságot. Hazaérvén érdemes kicsit kikapcsolnod, esetleg sportolni, hogy ne a kedveseden landoljon a feszültséged. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük