Komolyan gondolja, vagy csak játszik veled?
Pár szerelmi csalódás után még mindig nehezen olvasol a jelekből? A pasi japán horoszkópja elárulja, komolyak-e a szándékai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A randizgatás idején a pasi a legjobb formáját igyekszik hozni, így nem könnyű megállapítani, hogy hosszabb távra tervez-e veled, vagy egyetlen éjszakával is tökéletesen elégedett lenne. Japán horoszkópunk segítségével azonban könnyedén leleplezheted szándékait.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Leginkább a kapcsolat nyitányában érzi elemében magát. Mint az élet minden területén, a szerelemben és a szexben is övé a kezdeményező szerep. Lendületesen lép akcióba, és mindent bevet annak érdekében, hogy meghódítson, az izgalmas programoktól kezdve a nagyvonalú ajándékokon keresztül a szép szavakig - ám könnyen el is veszíti az érdeklődését. A japán horoszkóp szerint hosszabb távon az Ippaku akkor tart ki melletted, ha folyamatosan új impulzusok érik a részedről.

Jikoku – Fekete föld

Nem az a fajta, aki első látásra szerelembe esik, és időbe telik az is, amíg tisztába jön a saját érzéseivel. Habitusa ismeretében nem meglepő, hogy a Jikoku megfontoltan, minden lépést előre megtervezve próbál a közeledbe férkőzni - ám ezt igencsak fantáziadúsan teszi, nem kevés erotikus flörttel fűszerezve. Bátran beengedheted az életedbe, ugyanis megbízható és lojális partnerre találsz ebben a férfiban - szerelme ugyanis hosszú időn keresztül magas hőfokon ég.

Sanpeki – Türkiz fa

Horoszkópjából adódó egyediséggel igyekszik felhívni magára a figyelmedet, tartózkodva az olyasféle szokványos panelektől, mint a vacsora- vagy mozimeghívás. Nem kizárt, hogy olyan nyakatekert manőverrel próbálja elnyerni a szívedet, hogy már csak emiatt is megszereted. Valójában azonban a legkevésbé sem vágyik a párkapcsolattal járó kötöttségre, így amint megkapott, könnyen továbbállhat. Ám, ha biztosítod arról, hogy a legkevésbé sem akarod megkötni, elképzelhető, hogy lehorgonyoz melletted.

Shiroku – Zöld fa

Megnyerő fellépésének és férfias vonzerejének köszönhetően nem esik nehezére felhívni magára a figyelmedet, nem beszélve nagyvilági udvarlási stílusáról. Vele az együttlét csupa izgalom és mozgalmasság - ám a Shiroku a párkapcsolat terén nem szívesen tervez hosszú távra. Ha képes vagy alkalmazkodni az életviteléhez, nagy valószínűséggel kitart melletted. Ellenkező esetben viszont véget vethet a kapcsolatnak, még mielőtt az valójában elkezdődhetett volna - már csak azért is, mert szexuális energiája igencsak lobbanékony.

Goo – Sárga föld

Szellemességével és tájékozottsággal igyekszik hódítani - számára a szerelem egyfajta intellektuális kihívást is jelent. Az újdonság varázsáért pedig valósággal rajong, ami diplomatikusan fogalmazva mozgékonnyá teszi a párkapcsolatokat illetően. Nem zárható ki persze az sem, hogy komolyan gondolja, ám ahhoz, hogy maradjon, elegendő szabadságot kell biztosítanod számára. Az sem árt, ha tudod, hogy a japán horoszkóp szerint a Goo semmitől sem irtózik jobban, mint az érzelmi manipulációtól és a teátrális jelenetektől.

Roppaku – Fehér fém

Következetlenséggel vagy állhatatlansággal még akkor sem vádolható, amikor hódít. Diszkréten közelít hozzád, és igyekszik minél alaposabban megismerni, mielőtt belevág a kapcsolatba. Ha hosszas elemzést követően úgy látja, van közös jövőtök, nem okoz számára gondot az elköteleződés. Ráadásul a Roppaku az a fajta férfi, aki semmiképpen sem szeretné összetörni a szívedet. Így aztán a japán horoszkóp szerint a későbbiekben is lojális társad lesz, aki egyben szenvedélyes és fantáziadús szerető is.

Shichiseki – Vörös fém

Minél tartózkodóbbnak mutatkozol, annál izgalmasabbá válsz a szemében, és annál változatosabb módon próbál meghódítani, bár fő fegyverténye mindvégig a szuggesztivitása marad. Mivel csak arra szán energiát, ami igazán fontos neki, szinte biztosra veheted, hogy hosszabb távra tervez veled. Ugyanakkor készülj fel arra, hogy nem lesz egyszerű dolgod. A Shichiseki ugyanis hajlamos a mindenféle alapot nélkülöző féltékenykedésre, ő maga azonban nem éppen a hűség mintaképe - így aztán nem kizárt, hogy miután eloszlik a rózsaszín köd, korábbi terveivel ellentétben odébbáll.

Happaku – Fehér föld

Pontosan tudja, miként tüntetheti fel magát a legelőnyösebb színben, ráadásul a hódítás során intenzív energiái megsokszorozódnak. Olyan benyomást kelthet, mint akinek minden nő kell - ám ne engedd, hogy a látszat megtévesszen. A japán horoszkóp szerint ugyanis a Happaku csak azzal kezd, akiben hosszabb távon is lát fantáziát. A sikeres kezdet után szerelme állandósul, így a későbbiek során sem kell arra számítanod, hogy megcsal vagy továbbáll - kivéve, ha megsérted büszkeségében.

Kyushi – Vörös tűz

Ő a tökéletes csábító - vágytól sugárzó tekintetének csak kevesen tudnak ellenállni, és kiválóan ért ahhoz is, hogy miképp csempésszen romantikát az együtt töltött pillanatokba. Szenvedélye erős, ám rövid - így könnyen megeshet, hogy amint célba ért, hamarosan odébb is áll, hogy valaki más mellett élhessen át hasonló izgalmakat. Ha mégis együtt maradtok, gondoskodj róla, hogy a Kyushi folyamatosan új ingereket és információkat kapjon, az ágyban pedig vetkőzd le minden szemérmességedet. Ellenkező esetben ugyanis csak elodázod az elkerülhetetlent.

Ezt is szeretjük