Melyik jegy illik leginkább a Skorpióhoz?
Most megtudhatod
A cikkből az is kiderül, mely jegyekkel nem jön ki jól, akinek ez a horoszkópja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor az ember ismerkedik, sok minden dönt arról, kialakul-e a kölcsönös férfi-nő szimpátia, vagy sem. Nagyon fontos a kémia és az, hogy a felek tetsszenek egymásnak, és kellemesnek találják egymás társaságát. Mindemellett a csillagjegy is beleszól abba, hogy két ember egymásra talál-e.

Minden jegynek megvan a tökéletes párja. Lehet egy vagy több is, mint ahogyan olyan jegyek is lehetnek minden csillagjegy esetében, amelyekkel nem jön ki jól az adott horoszkóppal rendelkező egyén.

A következőkben megismerkedhetsz a Skorpió jeggyel, valamint megtudhatod, ki a jegy szülöttjének ideális partnere, és ki az, akivel nem alkot jó párost.

A Skorpió jegyről

Szenvedélyességéről híres a jó szeretőként számon tartott Skorpió. Tele van érzelmekkel, így a környezete gyakorta ismerhet meg személyében egy érzékeny, sértődékeny embert, aki mindeközben mélyen tud szeretni, ragaszkodni is. A Skorpió hangulatember. Egy pillanat alatt átválthat a szomorúságból a vidámságba, és fordítva. Filozofikus alkat, szeret töprengeni az élet dolgain, szívesen mélyed magába, és engedi magát az ösztönei által vezérelni.

Kik illenek a Skorpióhoz?

Legideálisabb párja a Bika, ők ugyanis nyugodtak, mégis van bennük egyfajta simogató, lágy erotika, ami a Skorpió szenvedélyességével csodálatos összhangot alkot.

A Skorpió a Szűzzel is nagyszerűen kijön. A Szűz ugyanis egyszerű lélek, így jól kiegészítik egymást a lendületes, karakteres Skorpióval. Mint tűz és víz, olyanok ők ketten, ám párkapcsolatuk működőképes, sőt, boldog lehet.

Végül, de nem utolsósorban, a Halak lehet még, akivel a Skorpió hosszú távú kapcsolatot tud kialakítani, igaz, a Halak által táplált érzelmeket a Skorpió nem tudja azonos mértékben viszonozni. Kettejük viszonya mégis harmonikus, és életre szólhat.

Kikkel jön ki rosszul?

A Kossal nem érdemes kapcsolatot kialakítania a Skorpiónak, ugyanis mindkét jegy szenvedélyes harcos. Gyakori és viharos veszekedések lehetnek köztük, ami hosszú távon megakadályozza a boldogságot.

A Nyilassal sem illik össze a Skorpió, ugyanis a két jegy egymás legrosszabb tulajdonságait hozza ki. Folyamatos feszültség lehet tehát közöttük, ami nem túl ígéretes párkapcsolati szempontból.

Végül pedig az Ikrek, aki nem való a Skorpióhoz, ugyanis a szabadságról alkotott elképzeléseik nem egyeznek. Egyikük többre vágyik, míg a másikuk féltékenykedőbb, inkább birtokolná a másikat.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük