Elesett katona szellemét fotózhatta a forgalomfigyelő kamera: egykori csatamező felé néz
Még a szkeptikusokat is elgondolkodtatja a fotó.

forgalomfigyelo-kamera
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Késő estéken hátborzongató kísértetfilmekre lehet bukkanni a televíziót kapcsolgatva. Félelmetesek, ám tudjuk, hogy egy filmes stáb áll a képkockák mögött. Amikor viszont egy interneten szárnyra kapott szellemfotót látunk, nincs ez a biztonságot adó tudat.

Annak ellenére ugyanis, hogy a kép lehet egy ügyes, pánikkeltő szándékkal bevetett trükk vagy egyszerű, szerkesztett fotó, még mindig ott az 50% esély, hogy nem az. Hiszen nincs sem bizonyíték, sem cáfolat, ami 100%-os lenne arra nézve, vannak vagy nincsenek kísértetek. Utah államban egy forgalomfigyelő kamera készített egy felvételt, mely még a kételkedőket is elgondolkodtatja egy pillanatra. 

katonaszellem-e

Egy katona szelleme?

A Wasatch megyében készült felvételen egy ködös, fehér színű alak rajzolódik ki a távolban, melynek kilétéről, mibenlétéről azóta is zajlanak a viták. Az alak emberformája jól kivehető, tartása és feje mégis némiképp különös, mintha mégsem emberi lenne. Érdekes részlet, hogy a szóban forgó forgalomfigyelő kamera éppen úgy helyezkedik el, hogy egy egykori csatamezőre néz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel az ilyen helyszínek a kísértetekben hívők szerint hemzsegnek a szellemektől, arra a következtetésre jutottak, akár egy elesett katona szelleme is lehet a folt, mely a fotón látható. Akár igazuk van, akár tévednek, a dolog mindenképpen misztikus.

Az utahi közlekedési minisztérium 1150 kihelyezett kamerája állítólag gyakorta kap le azonosíthatatlan alakokat, mint ahogy ezt is. Szkeptikusok persze most is akadnak bőven, mint mindig.

Ezt is szeretjük